Jaka suba dla PP ????????????

Zaczęty przez sirius15, Grudzień 17, 2009, 07:10:53 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

sirius15

Witam posiadam PP którego używałem do pomocy w grze ale wbiłem mu subke i zastanawiam się jaką postać do niego dołączyć. Interesuje mnie każde dobre połączenie jestem bardziej za magiem interesuje mnie najbardziej sorc lub necro jakę są ich wady i zalety ? Chciałbym być dobry 1v1 a także na siege też coś pokazać. Inne połączenia PP też mnie interesują jeżeli są dobre. Z góry dzięki za odpowiedź  :D :) :D :) :D :) :D :) :D :) :D :) :D :) :D :)

Thorns

Proponuje wpierw poczytać Tematy, jest tego bardzo duzo.

Wiedźmin poszedł przez ogień i wodę, wstecz się nie oglądał. Ale nie wziął ni butów żelaznych ni kostura. Wziął tylko swój miecz wiedźmiński. Nie posłuchał słów wróżki. I dobrze zrobił, bo to była zła wróżka.

MastJedi

Wszystko zalezy od tego, co bedziesz chcial dalej robic. Jak rowniez od reakiow Twojego serwera. Ja na mainie (hierophant 79) mam Hawkeye'a.  Bo to I na PvP I na PvE sie przyda a I z many sie  tak szybko nie wypruje. A na drugim koncie PP/WC. I wciaz mi sluzy jako wsparcie maina.
Pozdrawiam
Piszę poprawnie po polsku
Official/Retail NA serv.Hindemith->Phoenix->Chronos-> Naia
Heallweg Iss Enchanter 99 /Siegel Knight 99 /ElementalSummoner80/ HawkEye80  - Clan: Einheit (Nova) Ally: Twilight
Ponadto: Feoh; Aeore; Yul;