Poziom mutanta

Zaczęty przez LOKO, Listopad 30, 2009, 10:01:11 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

LOKO

Witam. Mam pytanie odnośnie wbijania subki (mutant) i poziomu po zsubowaniu.
Czy mutant może mieć wyższy poziom niż 80 ?
Przykład: nec//ee  - czy jak wbije 85 lvl i 99 % będąc na (ee)  i  wrzuceniu horna (nec) spadne na 85 lvl i 31 % (według kalkulatora), czy spadne na 80 lvl ?

Kotlet

żeby zrobić nec/ee musiałbyś mieć tego ee na retailu, czyli nie wbijesz EE 85 lvla, bo maksymalny jest 80 na retailach (subclassach retailowych)

LOKO

I wszystko jasne. Dzięki za odpowiedź.
Temat do zamknięcia.

Calmodi

Da się wbić lvl 85 na mutancie, jest taki trick, mianowicie w przypadku NECRO/EE trzeba zacząć od NECRO(wazne zeby nie robic 3rd) pozniej retail na EE i po zdobyciu horna subka na NECRO tak zrobiony mutant moze wbic lvl 85 :)

ScovY

Cytat: Calmodi w Grudzień 01, 2009, 05:50:50 PM
Da się wbić lvl 85 na mutancie, jest taki trick, mianowicie w przypadku NECRO/EE trzeba zacząć od NECRO(wazne zeby nie robic 3rd) pozniej retail na EE i po zdobyciu horna subka na NECRO tak zrobiony mutant moze wbic lvl 85 :)

A czy to sprawdzone? Bo jak by nie było retail jest Twoja suba,a jak wiadomo retail może miec max 80
Currentyl Lineage 2 essence
server red - "ScovY

retired Dragon Network
Infinity x5  - "RobinHood (sold) and many others..

Calmodi

wystarczy troche poszperac na forum DN, popytac ludzi...
Cytat: ScovY w Grudzień 01, 2009, 06:52:57 PM
Cytat: Calmodi w Grudzień 01, 2009, 05:50:50 PM

A czy to sprawdzone? Bo jak by nie było retail jest Twoja suba,a jak wiadomo retail może miec max 80

tak sprawdzone... moj brat takiego ma, zreszta sam takiego robie atm xD
jeszze tak na marginesie, nie wiem jak na innych serwerach ale przynajmniej na x15 jeden z GM-ow spamowal o naprawienieu tego tricku oraz usunieciu mutantow w dwarf skinie, wydaje mi sie ze tylko tak pisal bo jak wiadomo o usunieciu mutantow slyszymy juz od konca c4

Kotlet

pytanko mam. Czy jak robisz tego mutanta co ma 85 lvl, dajmy na to th/sws. To zaczynam th, retail na sws i potem suba dragonowska na th? I czy nie ma jakiś problemów z 3 profą oraz ze switchaniem się? Wiem że na postaci bazowej nie mogę robić 3 profy, ale czy potem da się zrobić na tej już po subie?
I czy jak chce wyexpic powyżej 80, to muszę grać na statach zsubowanego th? A co się stanie jeśli dobije np 85 lvl i potem switchne się na sws? Czy lvl mi automatycznie spadnie na 80? Oraz czy będzie możliwość wykupienia skilli sws powyżej 80 lvla?

Calmodi

z 3rd nie ma najmniejszego problemu o ile wczesniej nie zrobiles jej na mainie, nie ma znaczenia na jakich statach jestes podczas wbijania lvl. Wszystko jest tak jakbys nie byl mutantem, nie mozesz walczyc chyba tylko na oly :)

robert85

moge dopytac czy dalo by sie tak zrobic bo przymierzam sie do ol/ee czyli startuje od ol ?? robie retaila na ee i pozniej suba na ola spowrotem ? na glownej postaci (ol) nie robie 3 profy tak ? i pozniej na ee i ol moge juz robic 3 profe itd ?? i btw co myslicie o tym mutancie ? czy warto ?

ScovY

Najlepiej zacząć od destro,tyr lub wc. Nie od OL. Ale jak zaczniesz od OL (bez 3rd) retail ee suba OL tez może tak być, ale bezpieczniej jak pcozatkowa postać nie będzie OL.
Na retailu i subie do retaila możesz zrobić później 3 rd.
Btw. Lepszy OL/Es
server red - "ScovY

retired Dragon Network

Margrit

Cytat
Btw. Lepszy OL/Es

Racja :D

robert85

scovy czytaj wyzej ja wiem jak zrobic mutanta ale interesuje mnie ten trick bo chce zeby moj mutant mial 85 lvl i ee wybralem dla tego ze na af bede mogl sam expac  :) moglby sie ktos wypowiedziec ? co do tego

ScovY

server red - "ScovY

retired Dragon Network