Polska Siła Lancera - pomysly i flame by DonK...

Zaczęty przez lempartus, Grudzień 02, 2009, 11:58:17 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

RedHarvester

Mi się wócek nie znudził - poprostu był potrzebny EE.
cashed out

Madith

Cytat: DonK. w Grudzień 19, 2009, 01:15:57 PM
Cytat: mdh w Grudzień 19, 2009, 01:11:30 PM

chamuj sie..falmujcie Siebie a nie wjezdzajcie na starych. Dostajesz "-" za to. I zeby mi to bylo ostatni raz.
tez masz klopoty z czytaniem? mam podkreslic ze to bylo apropo idioty? i wyboldowac ze -_-'ane mam na twoje minusy?  :oops:

nie mam problemow z czytaniem...On pocisnal po Tobie..a Ty bo jego ojcu..Jakbys pocisnal po nim byloby ok bo w koncu to flame..

I mozesz wyboldowac sobie co chcesz..a jak Ci lotto to wporzo..staraj sie jeszcze, zgarnij 5 minusow i nie bedziesz musial sie ze mna użerać
Arrissa, Franz
ADV80+/WC75+ nobless //retired

Kherith, Lancer
GH84+/DA75/WL75/BD62+  //retired

Madith, Core
Yul 85+                                  //retired

Diablo 3 Clan League

DonK.

Cytat: mdh w Grudzień 19, 2009, 04:28:32 PM

chamuj sie..falmujcie Siebie a nie wjezdzajcie na starych. Dostajesz "-" za to. I zeby mi to bylo ostatni raz.
tez masz klopoty z czytaniem? mam podkreslic ze to bylo apropo idioty? i wyboldowac ze -_-'ane mam na twoje minusy?  :oops:

nie mam problemow z czytaniem...On pocisnal po Tobie..a Ty bo jego ojcu..Jakbys pocisnal po nim byloby ok bo w koncu to flame..

I mozesz wyboldowac sobie co chcesz..a jak Ci lotto to wporzo..staraj sie jeszcze, zgarnij 5 minusow i nie bedziesz musial sie ze mna użerać
zarowno jedno jak i drugie jest prywata i nie ma nic wspolnego z flame(chyba ze poprzez flame rozumiesz teksty z piaskownicy to w takim razie oba sie mieszcza w tym), jedno i drugie jest na jednakim poziomie, czy to byloby o nim jego ojcach psie czy kochanku konia nie zmienia tego ze albo jest to flame i wszystkie chwyty dozwolone albo macanie kur jedna reka i minusy sa za slowo dupa. Na odp w stylu on nazwal Ciebie idiota a Ty jego ojcow odp loled, inwektywa to inwektywa
co do 2 czesci chodzilo mi bardziej o to zastraszanie tymi minusami, naprawde wiekszosci osob to lotto i raczej nie bardzo normalni ludzie /care o jakies plusy/minusy na forum glupiej gry, szczegolnie gdy jedynym aktywnymii tematami na tym forum sa flame/drama/problemy_rodem_z_priva. Chcesz mi wstawic 5 minusow to wstaw a nie peirdol o tym w 20 tematach :) zalozyc nowe konto to pol minuty :)
Hapszasin

ex- DoomCryer 82/sps@Lancer
ex- PhoenixKnight 81/sr/wl@Lancer
/get.your.envelopes_ _time.to.address.the.haters/

Madith

Cytat: DonK. w Grudzień 19, 2009, 06:51:08 PM

zarowno jedno jak i drugie jest prywata i nie ma nic wspolnego z flame(chyba ze poprzez flame rozumiesz teksty z piaskownicy to w takim razie oba sie mieszcza w tym), jedno i drugie jest na jednakim poziomie, czy to byloby o nim jego ojcach psie czy kochanku konia nie zmienia tego ze albo jest to flame i wszystkie chwyty dozwolone albo macanie kur jedna reka i minusy sa za slowo dupa. Na odp w stylu on nazwal Ciebie idiota a Ty jego ojcow odp loled, inwektywa to inwektywa
co do 2 czesci chodzilo mi bardziej o to zastraszanie tymi minusami, naprawde wiekszosci osob to lotto i raczej nie bardzo normalni ludzie /care o jakies plusy/minusy na forum glupiej gry, szczegolnie gdy jedynym aktywnymii tematami na tym forum sa flame/drama/problemy_rodem_z_priva. Chcesz mi wstawic 5 minusow to wstaw a nie peirdol o tym w 20 tematach :) zalozyc nowe konto to pol minuty :)

Co ty mi tu pitolisz..Jest roznica komu cisniesz...Mozesz zjechac po osobie, ktora jedzie po Tobie. Duzo razy tutaj ktos wjezdzal na Ciebie , Ty na niego. Ok..ale nie mieszaj w to ludzi, ktorzy nie maja z tym nic wspolnego. Jego ojciec Cie nie znam, nie gra w tą gre, nie zna tego forum wiec po co go wtracasz do calej rozmowy. Normalnie za pocisk na rodzicow moglbys dostac wpier... od osoby po ktorej cisniesz. Przynajmniej w moich stronach tak jest. Jak wyzywamy to siebie bo miedzy soba mamy problem a nie mieszamy w to innych, zwlaszcza rodziny.

W rl sa grzywny, wiezenia itp a na forum mamy minusy/plusy...Na forum, tak jak rl, nie musisz przestrzegac regulaminu/kodeksu prawnego ale grozi Ci za to kara. Zalapiesz 5 minusow = bb, zalozysz konto i bedziemy wiedzieli, ze to Ty = bb etc etc.
Nie chce Ci dawac tych minusow ale mnie zmuszasz. A jak chcesz popisac jeszcze to przestrzegaj regulaminu.
Arrissa, Franz
ADV80+/WC75+ nobless //retired

Kherith, Lancer
GH84+/DA75/WL75/BD62+  //retired

Madith, Core
Yul 85+                                  //retired

Diablo 3 Clan League

DonK.

myla Ci sie swiaty troche, flame na forum to nie wyzwiska na ulicy
Hapszasin

Eido

Z prawnego punkty widzenia, mógłby Cie pozwać za zniesławienie... :D

Azella

Cytat: Eido w Grudzień 19, 2009, 08:51:30 PM
Z prawnego punkty widzenia, mógłby Cie pozwać za zniesławienie... :D

eido a gdzie tu zniesławienie? :) i kto kogo zniesławia? :)
Quis penis aquam turbat? sie pytam!!!

DonK.

DonK oskarzony o sianie antyLastRumunskiej propagandy oraz opublikowanie prywatnych zdjec ryjka z rowniez niepelnoletnia koza, tylko wczoraj w fakcie!!1
Hapszasin

Nervoson

Cytat: mdh w Grudzień 19, 2009, 07:07:27 PM
Cytat: DonK. w Grudzień 19, 2009, 06:51:08 PM

Co ty mi tu pitolisz..Jest roznica komu cisniesz...Mozesz zjechac po osobie, ktora jedzie po Tobie. Duzo razy tutaj ktos wjezdzal na Ciebie , Ty na niego. Ok..ale nie mieszaj w to ludzi, ktorzy nie maja z tym nic wspolnego. Jego ojciec Cie nie znam, nie gra w tą gre, nie zna tego forum wiec po co go wtracasz do calej rozmowy. Normalnie za pocisk na rodzicow moglbys dostac wpier... od osoby po ktorej cisniesz. Przynajmniej w moich stronach tak jest. Jak wyzywamy to siebie bo miedzy soba mamy problem a nie mieszamy w to innych, zwlaszcza rodziny.

W rl sa grzywny, wiezenia itp a na forum mamy minusy/plusy...Na forum, tak jak rl, nie musisz przestrzegac regulaminu/kodeksu prawnego ale grozi Ci za to kara. Zalapiesz 5 minusow = bb, zalozysz konto i bedziemy wiedzieli, ze to Ty = bb etc etc.
Nie chce Ci dawac tych minusow ale mnie zmuszasz. A jak chcesz popisac jeszcze to przestrzegaj regulaminu.
Pierdolisz jak potłuczony.

DonK.

Cytat: RedHarvester w Grudzień 20, 2009, 02:14:47 AM
Kara dla Donk za zniesławienie QQed
toz to strona glowna ma  :oops:
zaraz bedzie: RedHarvester otrzymujesz "-"(czyt. minusa) za publikacje filmiku ze zjazdu modow tego forum bez zgody autora, jeszcze 56435 minusow i dostaniesz bana na 15min.
btw party ryjka kolejny pr jupi
Hapszasin

Ryuzaku

ex STS 82 - ex member of LR and Assassins clan.
On Lancer server from 17.05.09 to 03.11.

RedHarvester

cashed out

DonK.

Hapszasin

RedHarvester

cashed out

Eldalote

Cytat: RedHarvester w Grudzień 20, 2009, 04:04:18 PM
Dywan z Darkside pod Oren

Tja, nie było tylko komu przejść po dywaniku i odpryskać się pod artefaktem przez 5min? ~~
Changed forum acc => Bubacz

DonK.

dywan dla dywanu chyba - nie wiem czy mial tam ktos crestowac, na 1 turze przejmowalismy dion dla naszego aq klanu ^_^ imo 2 tura bedzie ciekawsza, chociaz nie wiem czy 1 i espada tez sie tak nudzila :P
Hapszasin

damoon

Cytat: Eldalote w Grudzień 20, 2009, 04:12:26 PM
Cytat: RedHarvester w Grudzień 20, 2009, 04:04:18 PM
Dywan z Darkside pod Oren

Tja, nie było tylko komu przejść po dywaniku i odpryskać się pod artefaktem przez 5min? ~~

a klan FriendsofAccaccinc to pewnie tez darkside? :oops:

Arannel

Mam pytanie. Tylko mnie się wydaje, czy moderatorzy tego forum są nieźle popierdoleni?

Azella

Cytat: Arannel w Grudzień 21, 2009, 08:49:01 AM
Mam pytanie. Tylko mnie się wydaje, czy moderatorzy tego forum są nieźle po-_-'eni?

wydaje ci się

Sebal

Mam pytanie. Tylko mnie się wydaje, czy moderatorzy tego forum są nieźle po-_-'eni?

Dzięki
Sebal- Life ...

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

errorcrc

są są  :? Ale ten teges. Z okazji świąt za niewielką odpłatą umożliwię każdemu sprzedanie donkowi pk na ryj pm in game :ork_6_4:

DonK.

dzieci jeszcze wiec ciezko okreslic czy jeszcze nierozwinieci czy juz popeirdoleni  :)
btw widzialem wczoraj dywan, dywan pleciony clf i przydupasami, dywan...
Hapszasin

Azella

Cytat: errorcrc w Grudzień 21, 2009, 09:18:24 AM
są są  :? Ale ten teges. Z okazji świąt za niewielką odpłatą umożliwię każdemu sprzedanie donkowi pk na ryj pm in game :ork_6_4:

hahahha owned :D

damoon

to forum jest zbugowane.. nie moge dawać bananów  :bag:

errorcrc

Cytat: damoon w Grudzień 21, 2009, 10:10:42 AM
to forum jest zbugowane.. nie moge dawać bananów  :bag:
Twoja praca jest zbugowana, zamiast zapier.... to ty sie opier....  :oops: