Tyrant [Tyr]

Zaczęty przez Ryltar, Grudzień 10, 2005, 12:36:27 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

WSAD

Witam wszystkich  :D
Piszę, ponieważ ostatnio gram tyrantem na rpg club i chciałem się spytać czy to normalne, że z kulki na sonicu 8 walę w light usera(PW) tylko 1,2k  :o Hurri to tylko 500 dmg więcej co jest dla mnie trochę dziwne, ponieważ na dexie taki tyrant z sonica 7 walił z kulki ponad 2,4k dlatego fajnie jakby ktoś uświadomił mnie czy to normalny dmg czy po prostu popadam w paranoje  :P

x3nomorph

Zrob ele do fistow i OE skile
new future.

WSAD

Mam fisty z 150 fire i kulke i hurri 5 na fire, ale mi chodzi o to, że dmg z fistami A w postać z armorem A jest słaby.
Z elementem idzie jakieś 2k+ z kulki co imo i tak jest słabym wynikiem bo jakbym bił w postać z armorem S i resistami dmg pewnie równy byłby tyle samo co z fistami A :?

x3nomorph

mhm, ja gram wckiem w loltallum robe secie i zdarza mi sie dosc czesto dostawac od tyrantow z kulki po 4k+ ...
new future.

WSAD

Mi też zdarza się uderzyć za 4k ale tylko jak siądzie mi cryt z kulki i mam fisty S 150 fire. Aha i cryty też siadają dość rzadko  :P

Kwadrat

300fire / +5str / oe skile + fisty / might10 = walisz z hurri w 2k pdefa z resistem za 1.5k (ofc bez skili 81+). wg mnie ten dagger mial dobry buff (augu?), dlatego zadawales mu malo

WSAD

Ten dagger to był mój kumpel i jechaliśmy na selfie, a ja biłem na ogrze  :)

Scorpion

Na rpg club dziala all, wiec to raczej normalny dmg xD
...

WSAD

Cytat: Scorpion w Październik 20, 2009, 12:56:19 AM
Na rpg club dziala all, wiec to raczej normalny dmg xD
O to mi chodziło wielkie dzięki  :D
Czyli jednak mam paranoje  :P

Matiasso

znacie moze jakas kombinacje itemow zeby sie zbic wprost na zealota ? dodam ze nie chcialbym sie naspamowac focused forcem
mam dynasty hvy force master i icarus hand+haste

dzieki za odpowiedz

Azella

doom set homek z conversion i bron z health + valakas :) ale po co się zbijać na początku? tym sposobem jesteś na hita od deagera  :shock:
Quis penis aquam turbat? sie pytam!!!

Khais

nie zawsze walczysz vs dagger ;) czasem sie przydaje zbicie , np zeby wlaczyc Zealota ;)
Khais
Grand Khavatari 77+/Warcrayer 40+
Noblesse 
Outcasters Clan - Nightmare Team
RuOFF - Lancer

Kwadrat

ractail

Spotkałem się ze stwierdzeniem, że Hawk nie dodaje pełnych premii gdy ma się mniej niż 70% hp. Prawda to? Gracia epilogue, nie interesuje mnie info z privów.

I jeszcze jedno - czy jeśli mam w broni jakiś atrybut (np holy 150) i nie mam na niego enchantowanych skilli to zwiększy się dmg z nich? Czy będzie taki jakbym biegał bez żadnego atrybutu?
Lancer:
Specnaz team
Naver - Aeore Healer 85+

KaeriN

ad1 nie wiem
ad2 Jesli nie masz enchantowanych skilli pod element w fistach dmg sie nie zmieni :) btw. o ile pamietam dobrze tyrek nie moze enchantowac skilli na holy/dark

ractail

Wiem, że nie może na holy, dlatego pytam :) A jeśli w broni mam fire 150 i skill na +1 fire to automatycznie dostaję ~70% boost do dmg ze skilla?
Lancer:
Specnaz team
Naver - Aeore Healer 85+

Scorpion

CytatA jeśli w broni mam fire 150 i skill na +1 fire to automatycznie dostaję ~70% boost do dmg ze skilla?
Tak.(jesli enemy nie ma resista ofc)
...

ractail

Cytat: ractail w Grudzień 13, 2009, 05:12:11 PM
Spotkałem się ze stwierdzeniem, że Hawk nie dodaje pełnych premii gdy ma się mniej niż 70% hp. Prawda to? Gracia epilogue, nie interesuje mnie info z privów.

Ponawiam pytanie :)
Lancer:
Specnaz team
Naver - Aeore Healer 85+

Scorpion

Hawk nie jest w ogóle związany z hp gracza w jakikolwiek sposób, więc imo bullshit.
...

Greeshnack

odbiegam od tematu, ale potzrebuje pomocy. Robie quest na tyranta i mam juz wszystkie odznaki no i nie wiem co dalej :?, gdzie je mam zanieść aby otrzymać tą profesje. Prosze o pomoc :).

evilmg

lec do szefa orkow w giran, gdzies kolo luxury byl chyba, znaczy ta droga od rynku w kierunku luxury tylko jeden zakret dalej skrecasz...

Greeshnack

Wielkie dzięki. Wkońcu Tyrant!!! :D

Kalam

Witam. Jakie zmiany zaszły u tyra w Gracji Epilog?

Spon

Witam,mam pare pytan co do tyra ;)
Na co enchantow skille ? Power/fire ? I ogolnie jakie atri w bron ? Fire jes ok ? nastepnei,co lepsze na exp/pvp hawk/ogr ? Hmm,na razie tyle ;) Ciekawą odpowiedz nagroszę plusem,dziekuje

Aha,jeszcze jedno. Jest jakies ograniczenie ile skilli moge enchantowac ?

jeszcze cos :D co do tego enchantu skilli,chodzi mi TYLKO o pvp,w broni mam wbite 300 fire. server to hr

Spon