Lagi??

Zaczęty przez NightBird, Styczeń 03, 2010, 09:57:31 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

NightBird

Macie ss lagi ? co to znaczy ? podobno mial to byc dobry serwer a tu wieczorem na x30 ss lag...
Lineage SINCE 2005 !

Classic club - Dion x3
NightBird -  [lvl.x]

smalltitsforwin

to idz na lepszy , podobno sa ale nie wiem nie gram

Warhead

Te ss lagi są juz z ładny miesiąc...
Ru OFF Lancer

Eltharion  Bishop 62+

Outcasters Clan Member & NosenseTeam Squad Leader

cOmboss

5x ma mieć nowa maszyne
w8ing for rpg club 5x.
-----------------------------
League of Legends
Shaco.
Ashe.
Master Yi.

HellSign

+ mały online na starcie, więc nie ma się czym przejmować.
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

Bled

na nowym servie zawsze beda jakies problemy i jakas specjalna niespodzianka ss lagi na 5x nie powinny byc.

Ryane

Hellsign zobaczysz, ze na online nikt nie bedzie narzekal. Myslisz, ze co zrobia polaczki, jak zobacza, ze wychodzi low rate na plikach off? Zrezygnuja z l2j i tam pojda ;p

Sebal

Wy mi powiedźcie kiedy ma być ten start xD
Sebal- Life ...

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

cOmboss

ETA na 15 Stycznia jest. Ale nie sugerowałbym się ta datą;p

@Ryane
Może by tak było, gdyby rozeklamowali server, a tak to nie będzie jakiś rekordów;p
w8ing for rpg club 5x.
League of Legends
Shaco.
Ashe.
Master Yi.

HellSign

Cytat: Ryane w Styczeń 04, 2010, 07:39:43 PM
Hellsign zobaczysz, ze na online nikt nie bedzie narzekal. Myslisz, ze co zrobia polaczki, jak zobacza, ze wychodzi low rate na plikach off? Zrezygnuja z l2j i tam pojda ;p

Ja wiem :), mi bardziej pomijając boty pasowałby rpg, ale idę na dexa bo mi termin bardziej pasuje luty/marzec i klan od razu jakiś porządny.(nie muszę sikać o online bo jest na poziomie 3h/day~~)
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

Terb

tak jak paradise wstaje haha.

HellSign

Cytat: Terb w Styczeń 04, 2010, 09:22:59 PM

Śmieszne z was dzieci trochę, bo krytykujecie serwer(antyreklama) a na rpg wcale lepiej nie jest, poza tym z tego forum i tak was nikt nie słucha Ci co się zastanawiają to 20osób~~ na rpg/dex a i tak posłuchają siebie.

Reszta wie gdzie będzie grać więc qq
RPG CLUB x3 Empire

cOmboss

Czekaj, niech sobie przypomnie co pisałeś kilka dni temu, albo może wczoraj?
w8ing for rpg club 5x.
League of Legends
Shaco.
Ashe.
Master Yi.

seken

Cytat: HellSign w Styczeń 04, 2010, 09:30:19 PM
Cytat: Terb w Styczeń 04, 2010, 09:22:59 PM

Śmieszne z was dzieci trochę, bo krytykujecie serwer(antyreklama) a na rpg wcale lepiej nie jest, poza tym z tego forum i tak was nikt nie słucha Ci co się zastanawiają to 20osób~~ na rpg/dex a i tak posłuchają siebie.

Reszta wie gdzie będzie grać więc qq
Z tego co widze to jest tak:
70% tego serva to sa jakies biedne dzieci, ktore tylko siedza na forum bo server offline 20% tego serva to sa osoby ktore dramatyzuja,pisza o czyms o czym nawet dokladnie nie wiedza no i reszta 10% to sa porzadne osoby. (Jezeli kogos urazilem to przepraszam :))

Ja sam mam dylemat miedzy rpg a dexem chcialem isc na dexa (moj clan z celesa ooww idzie), ale jak czytam o tym servie to nie wiem ;/