Klany na serverze!

Zaczęty przez Rickert, Listopad 03, 2009, 11:37:14 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

seken

Cytat: cOmboss w Styczeń 06, 2010, 04:57:54 PM
NPC buffer do 40 lvl, potem musisz db walić. A na grade, to najlepiej zrob sobie spoilera, albo znajdz jakies const, co bedzie trudno w sumie.
Nom czytam wlasnie ze tu bez const pt leze i tyle. Postac typu EE sie tu przyda? czy ja tez juz boxy/boty zastepuja?
Albo jakas inna postac byle zebym byl "potrzebny" tzn chodzi mi o to zeby pt znalezc clan itp
Spoilem siedziec i tylko keye/matsy farmic ;/?

pokit

ale wy macie nasrane z tymi botami :d Bota to sobie mozna puscic w cata, albo jakiegos spoila, normalne miejscowki są zbyt oblegane zeby tam na bocie cisnac, poza tym jak masz juz wyfarmiona postac ze sprzetem to po co ryzykowac na niej bana, jak ten bot gowno daje przy takich ratach.

coshoo

Cytat: cOmboss w Styczeń 06, 2010, 04:57:54 PM
NPC buffer do 40 lvl...

W gracii final buffy od npc są do 61lvl.
Nikodem, Eva's Saint, Hindemith -> Phoenix... - stare dobre czasy...

Tirius

Chodzi mu o buffy od tego npc na x30 , co dawał full (?) buff od pp.
"Oto i on, boski prototyp,
Mutant który nigdy nie wszedł do masowej produkcji,
Zbyt pokręcony by żyć i zbyt rzadki by umrzeć."

TeJP

Oczywiscie db to db a live support na pvp nie moze byc nim zastapiiony.
Co do botowania ktosmadrze napisal. Mozna zapuscic spoila czy cos ale wyfarmiona postac strach troche puszczac. Ogolnie a grady to fartt przy krafceniu.
Ja zrobilem tak
tyr
wc - lepszy bedzie chyba se ze stigma
bd

Expisz kazda postac do 40lvl biorac na tyrku  w miedzy czasie na 20lvl q na wilka.
Nastepnie wbijasz na kazdej postaci 40 lvl i pailake, ktora daje ci 52lvl.
Idziesz do GC i robisz tam questa na a grade recki.
Tallum hvy armor 1kkk stoi na serwie recke pchniesz za 200-300kk.
Uzbierasz np 3 recki. Jedna sprzedajesz kupujesz glovsy i helm. Robisz spoila 40lvl i idziesz farmic low lvl matsy. Po jednym dniufarmy masz na 1-3 crafty armoru. Reszte matsow sprzedajesz i kupujesz itemy potrzebne na craft armora plus inne party gotowe.
Gdy juz masz a grade a na reszcie postaci b garde albo common a robisz pailake( po farmie na gc tych recekbedziesz mial przy srednim dropie q itemow kolo 66lvl).
Po pailace masz 73-74 farmisz robisz pailake potem 3rd na all postaciachi suzkasz uber klanu.
ofc w miedzy czasie farmileswilka i teraz masz fenrira( ?). Polecam go sobie zostawic :)
Ja tak zaczalem i na hais czy expa nie narzekam
zzOMGzz AW/sk

seken

Cytat: TeJP w Styczeń 07, 2010, 01:16:59 AM
Oczywiscie db to db a live support na pvp nie moze byc nim zastapiiony.
Co do botowania ktosmadrze napisal. Mozna zapuscic spoila czy cos ale wyfarmiona postac strach troche puszczac. Ogolnie a grady to fartt przy krafceniu.
Ja zrobilem tak
tyr
wc - lepszy bedzie chyba se ze stigma
bd

Expisz kazda postac do 40lvl biorac na tyrku  w miedzy czasie na 20lvl q na wilka.
Nastepnie wbijasz na kazdej postaci 40 lvl i pailake, ktora daje ci 52lvl.
Idziesz do GC i robisz tam questa na a grade recki.
Tallum hvy armor 1kkk stoi na serwie recke pchniesz za 200-300kk.
Uzbierasz np 3 recki. Jedna sprzedajesz kupujesz glovsy i helm. Robisz spoila 40lvl i idziesz farmic low lvl matsy. Po jednym dniufarmy masz na 1-3 crafty armoru. Reszte matsow sprzedajesz i kupujesz itemy potrzebne na craft armora plus inne party gotowe.
Gdy juz masz a grade a na reszcie postaci b garde albo common a robisz pailake( po farmie na gc tych recekbedziesz mial przy srednim dropie q itemow kolo 66lvl).
Po pailace masz 73-74 farmisz robisz pailake potem 3rd na all postaciachi suzkasz uber klanu.
ofc w miedzy czasie farmileswilka i teraz masz fenrira( ?). Polecam go sobie zostawic :)
Ja tak zaczalem i na hais czy expa nie narzekam
No cos tam kojarze ale ja jakos jestem z c5/il , a i pailaki ani razu nie robilem tzn nie czaje zbytnio oco w tym chodzi. Jeszcze jedno pytanie co to jest ta stigma se? i na ktorym lvlu sie to dostaje, bo jakos na c5 tego nie pamietam.Jeszcze jedna jaka postac zrobic zeby clan latwo znalezc?

Tirius

Nic dziwnego , że nie pamiętasz stygmy z c5, skoro weszła w Gracii ^_-. Na chłopski rozum - hex tylko dla melee z 100% szansą wejścia , z możliwością wrzucania na nieoflagowanych.

A skoro nie ogarniasz pailaki, no cóż - muszę współczuć.
"Oto i on, boski prototyp,
Mutant który nigdy nie wszedł do masowej produkcji,
Zbyt pokręcony by żyć i zbyt rzadki by umrzeć."

cOmboss

Moim zdaniem 2nd jest najtrudniejsza, chyba z 2 razy podchodziłem :D 1 jest łatwa jak barszcz, a 3 jest ciekawa, grajac BD musiałem się troche pomęczyć;d
w8ing for rpg club 5x.
-----------------------------
League of Legends
Shaco.
Ashe.
Master Yi.

Mc6

to wlasnie 2 jest ciekawa a 3 nudna  :P

Bled

< he's pwning palaika na 1 raz as karmian boy z npc bafem ;] a ta 70+ bez bufa true story , a tak swoja droga to latwe te palaiki , w tej na devils isle mozna sie zgubic a w tej na varce mozna zle pojsc i trzeba duzo rozwalac tych blokad co jest nudne.

TeJP

Pierwsza pailaka - 12 min( trudno bosy ubic z c grade)
Druga pailaka - 14-16 min banal jesli robisz kolejny raz z rzedu ( polecam na poczatek filmik na yt)
Trzecia - Do final bossa EE dochodze w hmm 10 min? Potem latan bije mocno mnie i fenrira. Czasem trzy razy podchodzilem do niego :)
zzOMGzz AW/sk

HellSign

drugiej w c gr się nie robi imo

3= SET A+FENRIR(set moze być common)+buff(COV?) i jest dosyć łatwo
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

Lokocz

Cytat: TeJP w Styczeń 20, 2010, 09:27:15 PM
Pierwsza pailaka - 12 min( trudno bosy ubic z c grade)
Druga pailaka - 14-16 min banal jesli robisz kolejny raz z rzedu ( polecam na poczatek filmik na yt)
Trzecia - Do final bossa EE dochodze w hmm 10 min? Potem latan bije mocno mnie i fenrira. Czasem trzy razy podchodzilem do niego :)
trzecia paliaka dla takiego ee to pikus, pies nie potrzebny, sek w tym jak latan zieje ogniem on zieje w twoim kierunku, nie w ciebie. wystarczy uskoczyc na bok :)

lasgopwn

Cytat: HellSign w Styczeń 20, 2010, 11:29:23 PM
drugiej w c gr się nie robi imo

3= SET A+FENRIR(set moze być common)+buff(COV?) i jest dosyć łatwo

tylko ze na 5x ratach jak wbijesz 61(hmm 2 dni) to raczej mozesz pomazyc o fenirze, a grade etc

Nervoson

kazda klasa da sie to zrobic w 20-30min na buffie od npc... marvix mi tu z covem i fenrirem.... qq

RenifeRx

Dlaczego ? Fenir się expi równolegle a drop/adena etc też są 5x więc jest adekwatnie do 1x. Rush na 61, bez questów, manora i krasia można robić i na retailu. Raty nie mają znaczenia. Ja robiłem paliake na daggerze bez fenira w A commonach na 63. Za 2 razem dało radę.
Orzeł moje godło, Reni moja godność.

Nervoson

bo fenrir jest o 70? nie ogarze lol reniiPL

Tak w ogole ta pal 61 to jest w ogole prosta w chuj jak ostatni bos jest zbugowany. Na RPG i ruoffie na 100%

RenifeRx

Owek Ty się nie udzielaj ;p Chodzi o lvlowanie wilka. Btw Paliaka nie jest zbugowana, jest exploit na easy mode ale Tylko takie naby jak Ty go wykorzystują ;p
Orzeł moje godło, Reni moja godność.

Nervoson

pokit

Bicie bossa za slupem na statku?