Screeny, PvP i Flame na Franz :P

Zaczęty przez Sengaia, Lipiec 26, 2007, 07:24:04 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Endymi0n

Cytat: DarthMyth w Styczeń 07, 2010, 02:29:19 PM
Cytat
by Zykath
Myrules, raminikos, knightrider, deadlyfists, and all their toons and more (about 2 parties)
are banned.
prawda? jezeli tak to faktycznie lipa bo teraz w odpowiedzi na pewno poleca petycje :/

Confirmed. Całe dagger party oraz mage party (18 osób).  Co do petycji w 2 stronę to wątpie. Os nie zniży się do poziomu HB.
3ndymi0n - Adv/SWS Franz Nemesiis Klan

CattyWitch

"Myrules, raminikos, knightrider, deadlyfists, and all their toons and more (about 2 parties)
are banned.prawda? "

Prawda i trochę więcej.

"jezeli tak to faktycznie lipa bo teraz w odpowiedzi na pewno poleca petycje :/"

Nie czytasz ze zrozumieniem? OS nie używa petycji.

Killashandra DoomCryer - OS

ZUZIA

W dupie mam kto i co zrobil ale jedno jest pewne na 100 %  ;)  HOD LOLCLAN  i to tylko ten klan ma interes w pisaniu petycji i nikt mi nie powie ze to nie jest prawda biorac pod uwage dzialalnosc hod-ow przez ostatnie 4 miesiace.Pamietajcie ze hodlolclan majac przewage liczebna nie sa w stanie przeciwstawic sie nawet 2 party magow , to sa najwieksi przegrani na tym servie i chcac sie zemscic ;) pisza i pisza i pisza i benda pisac

Wiec darthmytch smieciu skacz tu skamlec i pieprzyc glupoty bo zostales po prostu zwyklym donosicielem- przez ostanie 8 tygodni widzialem jak chodziliscie lol postaciami i robiliscie screeny

Jak dla mnie moga was wszystkich zbanowac  ;)

zygac sie chce na   HODKONFIDENTCLAN
REVENGE IS MAIN

Kard

Char : Incertus :: Iss
Clan : BlackSwans

ZUZIA

nie wpierd sie w temat jak nie grasz na franz kmiocie

A wlasnie darth kmiocie  cos w woli przypomnienia - pamietacie  WizardGulid

A wiec po krotce 

Siege start  - > przychodzi HOD w liczbie 96 osob ;) my stoimy w 3 party i co sie stalo HOD dostal lomot
nastepny siege to samo

po 4 tygodniach co sie satlo  -  Ocais zuca pm do  ODRODZENIA  ( czy to prawda ze wg 2 party zbanowane ) dziwne tylko z hod wiedzieli ze ktos od nas mial byc zbanowany a najciekawsze jest to ze nawet sami nie wiedzielismy kogo u nas zbanowali ale  lider hod ow TAK

A teraz czytam jak kmiot barowy Darth pyta sie was czy OS 2 party zbanowane  eh to jest smiec noooooo  na pal z nim ;)
REVENGE IS MAIN

Quentim

Nie wiem po chuj tu piszesz skoro nikt sie nie liczy ze zdaniem takiego kretyna?  :oops:

Cytat: Alarion w Marzec 07, 2013, 08:44:01 AM
na razie chodzi by poinformować dużą ilość osób, szczególnie, że tym razem uczestnictwo za darmo, więc jak pisałem, nawet forumowi prosi mogą się popisać swoim skillem w "nabijaniu" : )

ZUZIA

Cytat: Quentim w Styczeń 07, 2010, 04:24:35 PM
Nie wiem po -_-' tu piszesz skoro nikt sie nie liczy ze zdaniem takiego kretyna?  :oops:

A ty chinczyku zamknij ryja ,a jak masz przerwe od pracy to jeszcze zacznij grac na chinskim offie popaprancu razem z cala rodzina
REVENGE IS MAIN

Quentim

Sry ziom ale nie pracuje, studiuje na jednej z lepszych uczelni po to zebym nie musiec pracowac w irlandi za miske ryzu.

na razie chodzi by poinformować dużą ilość osób, szczególnie, że tym razem uczestnictwo za darmo, więc jak pisałem, nawet forumowi prosi mogą się popisać swoim skillem w "nabijaniu" : )

Selo

hahaha bielak strikes again!
dzieki bogu bielak zostaje na franz :D

ZUZIA

Cytat: Quentim w Styczeń 07, 2010, 04:44:58 PM
Sry ziom ale nie pracuje, studiuje na jednej z lepszych uczelni po to zebym nie musiec pracowac w irlandi za miske ryzu.

Rozumiem ze wybrales profil jak skladac kartony chincyku ;)

Wiesz chlopcze jestes mlody i gowno widziales i gowno wiesz i jeszcze minie z 30 lat zanim cookolwiek zrozumiesz , w przciwienstwie do ciebie jestem czlowiekiem biznesu a jesli twoja rodzina jest glodna to  moja firma moze zaczac cie dokarmiac , wyobraz sobie ze posiadam w Irlandii  salon komputerowy wlacznie z servisem i ciesze sie bardzo z moich osiagniec i zysku netto 49 tysiecy euro za rok 2009 a ty dziecino dopiero zaczeles studia i albo uda ci sie i cos tam osiagniesz  albo zabraknie ci pieniedzy na studia i pozostanie ci pracowac w kopalni wegla ;) a mnie stac zeby rozdawac komputery dla rodzin ktorych na to niestac i ogolnie nigdy nie odmawiam pomocy osobom potrzebujacym naprawde;)
Wiesz mam sie z czego cieszyc a to ze sie z wami drocze to po prostu mnie bawi bo wiekszych kretynow jak wy tutaj to niespotkalem w zyciu ;)
Zapytaj sie suigetsu1 z wrathII ktorego brat zaczol grac w l2 dzieki mojej pomocy bo jego rodziny nie bylo stac na sprzet , to jest jeden z  wielu przypadkow ,

WIEC NIE PIEPRZ MI TU CO JA ROBIE W IRLANDII KMIOCIE  ja moge sie usmiechac a ty nie  ;) bo zeby sie bawic trzeba miec pieniadze synku ;)
REVENGE IS MAIN

JennaJ

Ale co to ma byc??Chwalisz sie czy jak??Niby jaka to "jedna z lepszych uczelni"? Yale,Oxford,Harvard,Cambridge??? Jesli zadna z tych to prosze Cie.... :D Nie wyglupiaj sie z takimi haselkami ;)....a moze Hogward? :D

P.S. "szkolisz" sie na jednej z lepszych uczelni, a Irlandia piszesz z malej litery.....ech....żal.
server:Core
class: Doombringer
nick: KarlKox

ZUZIA

Siemka JennaJ

HOD  konfident clan   napisal petycje ponownie tym razem na OS ;( 2 party im zbanowali ......HOD bedzie zadzil jak wszyscy wyjada ;) ahahahahahaha
REVENGE IS MAIN

szymaq

zastanawiam sie czy sie chwalisz czy zalisz....  ale tak czy owak współczucia

może jeszcze nam wkleisz zdjęcie indeksu z samymi 5 albo pochwałę od ciecia za wynoszenie śmieci...
Nie piszę poprawnie po polsku
nick: szymaq
class: Grand Khavatari / DreadNought / Baunty Hunter / Sword Singer
server: Naia

milan9

Cytat: szymaq w Styczeń 07, 2010, 05:10:02 PM

zastanawiam sie czy sie chwalisz czy zalisz....  ale tak czy owak współczucia

może jeszcze nam wkleisz zdjęcie indeksu z samymi 5 albo pochwałę od ciecia za wynoszenie śmieci...

Jedyna osoba ktorej trzeba tutaj wspolczuc to ten przychlast nad Toba, ktory sra wyzej niz ma dupe i wydaje mu sie, ze jego fantastyczne opowiesci ktos tutaj bierze na powaznie.

Quentim

@bielak nie potrzeba misiu, firma ojca tez bardzo ladnie prosperuje, a mi strasznie ciezko sobie wyobrazic jak ktos prezentujacy twoj poziom, nie mowiac juz o znajomosci jezyka angielskiego prowadzic firme za granica. A co do kopalni wegla to zarobki inzynierow w branzy gorniczej sa jedne z wyzszych sposrod innych branz wiec dzieki.

@Jena

CytatTam gdzie liczy się poziom nauki, w czołówce jest Uniwersytet Jagielloński walczący o pozycję lidera z Uniwersytetem Warszawskim. Inaczej oceniają pracodawcy: najbardziej pożądani są absolwenci AGH.

Ale racja, nie ma sie czym podniecac. Czas wszystko zweryfikuje.

ZUZIA

Cytat: Quentim w Styczeń 07, 2010, 05:23:45 PM
@bielak nie potrzeba misiu, firma ojca tez bardzo ladnie prosperuje, a mi strasznie ciezko sobie wyobrazic jak ktos prezentujacy twoj poziom, nie mowiac juz o znajomosci jezyka angielskiego prowadzic firme za granica. A co do kopalni wegla to zarobki inzynierow w branzy gorniczej sa jedne z wyzszych sposrod innych branz wiec dzieki.

@Jena

CytatTam gdzie liczy się poziom nauki, w czołówce jest Uniwersytet Jagielloński walczący o pozycję lidera z Uniwersytetem Warszawskim. Inaczej oceniają pracodawcy: najbardziej pożądani są absolwenci AGH.

Ale racja, nie ma sie czym podniecac. Czas wszystko zweryfikuje.

Qentim nobie myslisz ze  wlasciciel McDonalds musial znac wszystkie jezyki swiata zeby otworzyc restauracjie ;) nie zapominaj ze zatrudia sie personel ;p
Firma twojego tatusia prosperuje i nie stac cie na mimo wszystko zeby grac w l2 tylko musisz sie na sile uczyc ruskiej cyrilicy poniewaz jestes zmuszony grac za darmo lol
ps.zastanow sie nad swoim poziomem
REVENGE IS MAIN

Tro1an

Właśnie, przecież od dawna wiadomo, że BIELAK ma własnego tłumacza.

Quentim

Jestem zmuszony grac z ludzmi a nie programami ziom.

McD moze nie musial wszystkich jezykow swiata znac, ale jezyk ktorego uzywaja w kraju w ktorym mieszkal zapewne tak.

A moj poziom? do ludzi zwracam sie z szacunkiem. Do 30 latkow dla ktorych granica miedzy gra a rzeczywistoscia dawno zanikla (chocia gdybym nie znal jezyka w ktorym posluguja sie ludzie w moim srodowisku tez moze bym tak mial), sam widzisz.

ZUZIA

Cytat: Quentim w Styczeń 07, 2010, 05:40:26 PM
Jestem zmuszony grac z ludzmi a nie programami ziom.

McD moze nie musial wszystkich jezykow swiata znac, ale jezyk ktorego uzywaja w kraju w ktorym mieszkal zapewne tak.

Qentim nobie nie odbiegaj od tematu i w dupie mam to  co omnie napiszesz stfu zygam na ciebie.

I wracajac do tematu a konkretnie HOD NOB CLAN   zmajstrowal petycje i sciemniaja tu ze niby o niczym nie wiedza..........

REVENGE IS MAIN

Quentim

Ale ja nie musze nic o tobie pisac. Twoje posty w zupelnosci wystarczaja.

Elenestir

Cytat: ZUZIA w Styczeń 07, 2010, 04:59:07 PM
a mnie stac zeby rozdawac komputery dla rodzin ktorych na to niestac i ogolnie nigdy nie odmawiam pomocy osobom potrzebujacym naprawde;)
Wiesz mam sie z czego cieszyc a to ze sie z wami drocze to po prostu mnie bawi bo wiekszych kretynow jak wy tutaj to niespotkalem w zyciu ;)
WIEC NIE PIEPRZ MI TU CO JA ROBIE W IRLANDII KMIOCIE  ja moge sie usmiechac a ty nie  ;) bo zeby sie bawic trzeba miec pieniadze synku ;)

To mógłbyś mi kupić nowy komputer bo tak się składa że :D aktualnie korzystam z notebooka.

Kard

Cytat: ZUZIA w Styczeń 07, 2010, 04:10:48 PM
gdzie sie wpierdalam to moja sprawa plebanie
Char : Incertus :: Iss
Clan : BlackSwans

JennaJ

Cytat: Kard w Styczeń 07, 2010, 05:53:22 PM
Cytat: ZUZIA w Styczeń 07, 2010, 04:10:48 PM
gdzie sie wpierdalam to moja sprawa plebanie

No moze i Twoja,ale nie grajac na Franz'u raczej nic do sprawy nie wnosisz
server:Core
class: Doombringer
nick: KarlKox

ZUZIA

Cytat: Elenestir w Styczeń 07, 2010, 05:48:42 PM
a mnie stac zeby rozdawac komputery dla rodzin ktorych na to niestac i ogolnie nigdy nie odmawiam pomocy osobom potrzebujacym naprawde;)

To mógłbyś mi kupić nowy komputer bo tak się składa że :D aktualnie korzystam z notebooka.

Posiadasz laptopa ;) Wiec nie widze potrzeby zeby ci pomagac ;)Duzo rodzin nawet nie zna znaczenia tego slowa ;)
REVENGE IS MAIN

netheril

Cytat: ZUZIA w Styczeń 07, 2010, 06:00:06 PM
Cytat: Elenestir w Styczeń 07, 2010, 05:48:42 PM
WIEC NIE PIEPRZ MI TU CO JA ROBIE W IRLANDII KMIOCIE  ja moge sie usmiechac a ty nie  ;) bo zeby sie bawic trzeba miec pieniadze synku ;)

Posiadasz laptopa ;) Wiec nie widze potrzeby zeby ci pomagac ;)Duzo rodzin nawet nie zna znaczenia tego slowa ;)
np twoja?  :oops:
Klotnie na forach internetowych sa jak zawody w zakladzie psychiatrycznym... Czy wygrasz czy przegrasz to i tak jestes pojebany...