Temple Knight vs Tyrant

Zaczęty przez hEnIuŚ, Listopad 08, 2009, 06:34:53 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Azella

Quis penis aquam turbat? sie pytam!!!

Rickert

Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

bula

Cytat: Rickert w Styczeń 08, 2010, 11:47:52 PM
Cytat: Kazuya w Styczeń 08, 2010, 08:01:54 PM

tod to physical skill więc czym ma go odbić ? :shock:
30% szansy na odbicie magicznych i 10% na odbicie fizycznych?

Kazuya

Cytat: Rickert w Styczeń 08, 2010, 11:47:52 PM
Cytat: Kazuya w Styczeń 08, 2010, 08:01:54 PM

tod to physical skill więc czym ma go odbić ? :shock:
?

a no faktycznie nigdy nie czytałem opisu tego skilla ;d
rpg x5 [gh85]

Scorpion

Cancela nie da sie odbic, bo jest hmm, nie do odbicia? Mozna za to odbic debuff jaki pozostawia tod jak wejdzie, ktory tak czy siak usunie smart.
...

Azarael

Ale jesteśmy cp na minus....ale mamy heal zawsze pomocny jak na hp zejdzie;)

Blitz

sk:
boost morale, pain of shilen jak wejdzie na 3 to spirit of shilen i ma ponad 400 crt rate, crt dmg o jakim marzy kazda klasa, atk speed ogromny, i 48% vampira.
nie ma bata bys go ubil, bedzie cie crytowal co 2-3 hit po 1k do tego leczac sie mocniej niz ty masz dps

Azarael

A bierzesz pod uwagę że ja też mam parę zabawek do uprzykrzania? Tribunal, shield bash(obaj mamy), ele heal(duuużo many ale czasem warto), touch of eva(skill lepszy niż tol :)) jak dla mnie wyrównana walka...

Kwadrat

Kazuya

Cytat: Azarael w Styczeń 09, 2010, 01:49:49 PM
A bierzesz pod uwagę że ja też mam parę zabawek do uprzykrzania? Tribunal, shield bash(obaj mamy), ele heal(duuużo many ale czasem warto), touch of eva(skill lepszy niż tol :)) jak dla mnie wyrównana walka...
shield bash trwa bardzo krótko a ele heal przerwie ci, nie będzie to wyrównana walka jak stracisz buffy uwierz mi ;-)
rpg x5 [gh85]

Azarael

Dobra koniec spamu z innego działu :P w temacie TK vs SK jest dużo pogadanek na ten temat :P jak na razie Tyrek<TK jakieś sugestie?:D

Blitz

moze krolik i z daleka kulkami ?? light armor wyjatkowo zamiast heavy przydalby sie, moze tk nie trafiac, nie mam pojecia czy to moze zadzialac bo tyrkiem nigdy nie gralem i opieram sie na teorii

DonK.

Cytat: Blitz w Styczeń 09, 2010, 09:35:45 PM
moze krolik i z daleka kulkami ?? light armor wyjatkowo zamiast heavy przydalby sie, moze tk nie trafiac, nie mam pojecia czy to moze zadzialac bo tyrkiem nigdy nie gralem i opieram sie na teorii
tak, juz o tym pisalem ale tu za duzo c4 style(nie pamietam kiedy ele wprowadzili ale od wtedy juz tyr nie biega z lukiem) ludzi pisze, cripple+rabbit+kulki i masz 50/50(equip/lvl/oe skilli )
Hapszasin

ex- DoomCryer 82/sps@Lancer
ex- PhoenixKnight 81/sr/wl@Lancer
/get.your.envelopes_ _time.to.address.the.haters/

Azarael

Nawet jeżeli zaczniesz uciekać zawsze mogę Cię zagrować... wtedy wracasz i na gołe klaty lecimy:P a poza tym root z cubica i ze skilla może wejdzie może nie któż to wie;)

Azella

Cytat: Azarael w Styczeń 10, 2010, 09:54:31 AM
Nawet jeżeli zaczniesz uciekać zawsze mogę Cię zagrować... wtedy wracasz i na gołe klaty lecimy:P a poza tym root z cubica i ze skilla może wejdzie może nie któż to wie;)

a na jakiej kronice ty grasz? bo na bank nie na aktualnej
Quis penis aquam turbat? sie pytam!!!

DonK.

freya epiloque :D priv to priv wiec co za roznica jaka kronika :P
Hapszasin

ex- DoomCryer 82/sps@Lancer
ex- PhoenixKnight 81/sr/wl@Lancer
/get.your.envelopes_ _time.to.address.the.haters/

Kwadrat

Cytat: Azarael w Styczeń 10, 2010, 09:54:31 AM
tylko ze musisz uwazac, bo jak dostaniesz serie od tyra na final secret z jakims krytem/dwoma, to mozesz nie zdarzyc wrzucic ud czy tola. co do roota to tyrant ma break duress (chyba tak to sie nazywalo ;p)

Azarael

Wiem, że ma xD ale re-use jakiś tego jest chyba? liczę na łut szczęścia, że nie będzie secret akurat xD

Ryuzaku

Eee, od czasow GF? na kazdej walce na oly 99.5% skilli dostaje autoreuse.. ~~ US tez
ex STS 82 - ex member of LR and Assassins clan.
On Lancer server from 17.05.09 to 03.11.

Azarael

Musicie mnie dobijać?:P Niestety mi do GF brakuje trochę czasu...aktualnie na G pt 2 lecę...ale niedługo może zmiana będzie xD więc muszę się dobrze przygotować:P