Attribiute

Zaczęty przez robert85, Grudzień 16, 2009, 10:54:57 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

robert85

Witam moglby ktos mi wyjasni jak to jest z tymi atrybutami poniewaz wbilem earth 7 lvl w duale s i nie zadaje wiecej dmg  skille mam po enchantowane na power,czy powinienem zmienic enchant skilli na earth? czy raczej zmienic np na inny np fire itd... znajomi maja wbite np earth w tyr/des i bija duzo mocniej a skile tez maja po enchantowane na power znajomy th wbij holy i zadaje 2 razy wiecej dmg ?? moglby ktos wyjasnic czy zmienic attrybut czy konieczne przy gladzie jest enchant skilli na element?

zulek

Jeżeli chcesz mieć większy dmg to koniecznie enacht skili pod żywioł, nie wiem jak to wygląda u glada czy da rade pod earht enachtować pod fire to na pewno ale czy earht da rade to nie wiem musisz sprawdzić sam :P
DN: NM(30x):
Tyr/ol sub: Bh/wc
Des/tyr
Ee/ol
Bh/pal
Zerk

robert85

da sie po eartha enchantowac tylko pytanie czy jest sens bo np znajomy th wbil holy skille ma na power i bije 2 razy mocnie ???? tak ze juz nei wiem czy zmieniac wszystkie skile na earth czy zmienic attrybut ?

zulek

Zmień skile z power na earht powinno dać poprawę, a nawet jeśli jest to nie dopracowane to i tak prędzej czy później to zrobią i wtedy poczujesz różnice :D
DN: NM(30x):
Tyr/ol sub: Bh/wc
Des/tyr
Ee/ol
Bh/pal
Zerk

.S.T.A.L.K.E.R.

a dużo kamieni zużyłeś do tego 7lvl?? i jakie używałeś??

robert85

wiesz nie pamietam ile kamyczkow ale troche tak wpierw bilem stonami a pozniej crysztal itd.... dzis przetestowalem kazdy rodzaj atrybut w dualach i nie dziala jesli chodzi o skile ..... moze konieczny jest enchant skilli na dany atrybut ale na forum dn ludzie pisal ze to nie dziala tak samo :/ ....  prosze o pomoc jakiegos gladiatora ktory testowal te atrybuty itd i moze enchantowal skile na dany atrybut tez ???

mata

Jaki atrybut jest opłacalny u PR  w draco bow? a jakie najlepsze w zbroi / biżu?
PR/BD: ON
TH/PAL: OFF
PR/SK: SOLD

LOKO

Witam. Może ktoś podać stronke gdzie będzie rozpisane jakie skile są zaliczane do poszczególnych atrybutów: Fire, Water, Wind, Earth, Divine, Dark.

ScovY

Czy ktoś orientuje się jakie wbijać Attribiute  dla nekro ?
Currentyl Lineage 2 essence
server red - "ScovY

retired Dragon Network
Infinity x5  - "RobinHood (sold) and many others..

.S.T.A.L.K.E.R.

jak się nie mylę to dark

Fishereq

necro=>dark sorc=>fire sh=>wind sps=>water
BD/SE
SR/SWS
DE/TY

mata

Cytat: Fishereq w Styczeń 02, 2010, 07:49:46 PM
necro=>dark sorc=>fire sh=>wind sps=>water

A dla łuczników np? :
He=> Fire?
PR=> Fire?
SR=> Fire?

ScovY

A co by było warto wbijać dla ee/es ?
Coś słyszałem ze holy zwiększa moc hela. Tak ?
server red - "ScovY

retired Dragon Network

seken

Cytat: ScovY w Styczeń 15, 2010, 01:20:48 PM
A co by było warto wbijać dla ee/es ?
Coś słyszałem ze holy zwiększa moc hela. Tak ?
nie... tzn nie wiem czy na dn tak jest, wiem ze na offie  niema czegos takiego ze holy zwieksza moc  heala.Skille z inquisitora sa holy? Jak tak to ee holy es chyba water.Albo dla ee pierw wbic agu ze skillem active typu hurricane i inne nuki, zobaczyc jaki attr ma np. hurricane i dajesz wind stony, hydro blast dajesz water stony itp

Fishereq

jeśli chodzi o łuczników to orientuje na 100% się tylko w 1:p
mianowicie SR/SwS wbija  tylko holy do broni bo ma toggla holy blade co daje bonus w dmg
PR/Sk chyba w wind bo ma pain of shilien z SK
a HE/... to obojętnie w co :P (oprócz HE/Pal on też w holy idzie)
BD/SE
SR/SWS
DE/TY

mata

Cytat: Fishereq w Styczeń 18, 2010, 03:32:39 PM
mianowicie SR/SwS wbija  tylko holy do broni bo ma toggla holy blade co daje bonus w dmg

a PR/BD? bo temu to nie mam pojęcia co dac

Fishereq

PR/BD to obojętnie co wbije:P najlepiej taki element na który jest najmniej rezistów
BD/SE
SR/SWS
DE/TY

Stavi.VIP

ja mam he/sws to wbijać to co dla sr/sws??

ScovY

Cytat: Stavi.VIP w Styczeń 21, 2010, 06:14:18 PM
ja mam he/sws to wbijać to co dla sr/sws??

Gdyby HE musiał wbijać jakiś specjalny atrybut to byś musiał wbijać to co pod HE nie SR, ale jak pisze Fishereq ze sr/sws wbija w holy a HE obojętnie to wbijaj najlepiej w holy.
server red - "ScovY

retired Dragon Network

Margrit

Tak z czystej ciekawości wbiłem i sprawdziłem i albo mój sr/sws jest (cenzura) albo to nie działa.

ScovY

Może Fishereq sie mylił co do tego holy i ja tez przez to źle podpowiedziałem.
Kolega mówił mi właśnie ze dla łuczników, ogólnie dla fighterow  w earth wbijać. Może spróbuj właśnie ten atrybut.
Jeśli byś wbijał to powiedz czy zadziałało.
server red - "ScovY

retired Dragon Network

Kubala575

Żeby atrybut zadziałał u woja to musisz zenchantowac skil na jakiś atrybut a potem taki sam wbic do broni. U nuka nie ma tego problemu bo wbijasz taki elemental jakim atakujesz. U OLa daje sie fire poniewaz jego drein jest non-atribut, a moze z enchantowac go na fire.

Margrit

Wie ktoś dokładnie ile zwraca więcej hp enchant draina +sap???????????

MC

Witam. Czy może ktoś się orientuje , w kwestii duelisty. Do zenchantowania +attribute jest tylko jeden skill - Hammer Crush. Czy jeśli zenchantuję ten skill na +fire mogę używać duali z wbitymi fire stonami , czy też musze zaopatrzeć sie w np AM + attribute fire  ?

bloow

i tak to na DN nie dziala jak trzeba, mam PW prawie 400 elementa w broni, skille enchant na ten element i blowy maja po 2100 dmg a zwykle kryty 2000 w tego samego moba, jest jakis dagger ktoremu to dobrze dziala?