[Zapowiedź] L2-SERENITY [LOW & HIGH] GRACIA EPILOGUE - START 21.01.2010

Zaczęty przez @ve, Styczeń 15, 2010, 06:45:30 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Kazuya

heh 5h czy 1h lub 2h to jest bardzo wielka różnica no spoko
data relacji jest z poprzedniej odsłony angelosa którą również umieściłem w prezentacji, nie staram się zwracać niczyjej uwagi uwierz mi mało obchodzi mnie co myślą o mnie ludzie przez "kabel" bardziej mnie obchodzi realne życie. Skoro taki super server został zniszczony przez jednego pseudo gracza (mnie..) to chyba nie najlepiej to świadczy o serverze :)
CytatCo do bugów , błędów i tym podobnych..
uwierz mi ja tak samo nigdy nie spotkałem tak zbugowanego l2j
a btw. jakoś z chęcią przyjmowałaś matsy, itemki które były robione z konta gm i dobrze o tym wiedziałaś więc w pewnym stopniu również przyczyniałaś się do upadku angelosa :D
rpg x5 [gh85]

Grooßer

Widzę Prozac, że po Celesie grałeś na uber serwerach.

PS. h47d1r -> inactive account, bo znalazłem swoje pierwsze konto ;P
Lineage 2 Classic [Skelth] - tehSleeper - Orc Shaman 35 [abandoned]

Kazuya

rpg x5 [gh85]

Kamal

Villemo77

A ja życzę aby Tobie udało się wystartować z dobrym serwerem , w końcu będzie jakaś konkurencja !
Życzę powodzenia i szybkiego startu. :)
"Chcesz być szczęśliwy przez chwilę? Zemścij się. Chcesz być szczęśliwy na zawsze? Przebacz."

Kommodus

Co do twoich wypowiedzi mała to widze ze ostro bronisz tego serwera, tak jak by nic tam takiego dziwnego nigdy sie nie działo. Spedzilem tez w cholere czasu kiedys na angelosie.. chyba z 8 wipe zaliczyłem (IL i HB) ale takich jaj to nigdzie nie było.  
O widzę ze Gaara idzie na ten serwer, ciekawe czy znów będzie miał 1k Evasion w dc robe na necrusie ze go tyrantem na good mode nie trafiałem w ogóle :oops:
Throk jak zawsze bajki pisał ze Gaara buguje i tyle a i tak za kazdym wip'em przychodzi spowrotem  ; ]  
Nie mówiac juz o nieodpowiedzialnych GM'ach. Akurat do ciebie Ave nic nie mam rzadko cie widzialem IG  
Cya

Cytat: Villemo77 w Styczeń 19, 2010, 10:59:36 PM
A ja życzę abyś Tobie aby udało się Tobie wystartować z dobrym serwerem , w końcu będzie jakaś konkurencja !

No zobaczymy.

@ve

Cytat: Villemo77 w Styczeń 19, 2010, 10:59:36 PM
A ja życzę abyś Tobie aby udało się Tobie wystartować z dobrym serwerem , w końcu będzie jakaś konkurencja !

Doceniam te słowa, dziękuje.

Wracając do tematu...
Jeśli chodzi o serwer HR to beta testy przewiduje znacznie później. Sporo rzeczy ma jeszcze do wykonania i przygotowania. Jak uznam stan prac za należyty i odpowiedni aby przesunąć się na etap beta testów - to na pewno taka informacja się pojawi. Chciałbym także usłyszeć zdania potencjalnych graczy odnośnie standardowych ustawień na naszym forum, zapraszam do dyskusji - wszystko na pewno będzie brane pod uwagę i zostanie rozważone.
Serdecznie pozdrawiam.

Teh Snuffzord

CytatPORT      STATE SERVICE
21/tcp    open  ftp
22/tcp    open  ssh
25/tcp    open  smtp
53/tcp    open  domain
80/tcp    open  http
110/tcp   open  pop3
111/tcp   open  rpcbind
143/tcp   open  imap
443/tcp   open  https
465/tcp   open  smtps
587/tcp   open  submission
993/tcp   open  imaps
995/tcp   open  pop3s
2106/tcp  open  ekshell
6667/tcp  open  irc
6668/tcp  open  irc
6669/tcp  open  irc
7777/tcp  open  unknown
10000/tcp open  snet-sensor-mgmt

fajnie macie, połowa z otwartych portów jest niepotrzebna, ale co tam - surf iz pro, w końcu to teh deve @ve, którego wiedza o l2 jest jedną z największych na świecie :rotfl:

srsly, dużo szczęścia życzę, bo przy takim konfigu wystarczy, żeby komuś się po prostu nudziło, abyście nie mieli bazy.
We Are Linux. Will Assimilate You. Resistance Is Futile.

@ve

Ten dalej swoje ....

PO 1
Nie ja się tym zajmuje, nie ja za to jestem odpowiedzialny. Mam inny zakres działań i tak w ogóle to nasza organizacja to sprawa nie dla osób trzecich (nie dla ciebie).

PO 2
Ktoś tutaj kłamie z premedytacją i tą osobą na pewno nie jestem ja. Idź weź chłodny prysznic i zajmij się czymś ciekawym, jeżeli masz inne zajęcia niż sprawy tego typu. Widać nie masz co robić z czasem wolnym, ale tak już ma znaczna część polskiej młodzieży - jesteś nieprzyjemny.
Serdecznie pozdrawiam.

ciasteczkowyp

o pamiętam ten servwer z dawnych czasów, w 100% nieuczciwy ale... fajny był, no może to pekowanie nubów na farmach nie było takie cacy :)

Powodzenia, za którymś razem wam się uda ! :)
Szukam mid/high final/epilog bez rickerta i z balansem.

Kazuya

Cytat: @ve w Styczeń 20, 2010, 07:47:00 PM
Ten dalej swoje ....

PO 1
Nie ja się tym zajmuje, nie ja za to jestem odpowiedzialny. Mam inny zakres działań i tak w ogóle to nasza organizacja to sprawa nie dla osób trzecich (nie dla ciebie).

PO 2
Ktoś tutaj kłamie z premedytacją i tą osobą na pewno nie jestem ja. Idź weź chłodny prysznic i zajmij się czymś ciekawym, jeżeli masz inne zajęcia niż sprawy tego typu. Widać nie masz co robić z czasem wolnym, ale tak już ma znaczna część polskiej młodzieży - jesteś nieprzyjemny.
@ve wiek : 19 ok tato idź stawiać serva słyszałem, że wszystkie klany z retaila/dexa/rpg wbijaja na angelosa!
rpg x5 [gh85]

Villemo77

"Chcesz być szczęśliwy przez chwilę? Zemścij się. Chcesz być szczęśliwy na zawsze? Przebacz."

@ve

Uzasadniajcie swoje wypowiedzi, jak na razie tylko złośliwe spamujecie. Albo rozmawiamy jak na ludzi przystało i wymieniamy się spostrzeżeniami albo też nie dojrzeliście do tego poziomu. Czekam na zdanie szanujących się graczy...
Serdecznie pozdrawiam.

Kazuya

Cytat: @ve w Styczeń 23, 2010, 03:29:23 PM
Uzasadniajcie swoje wypowiedzi, jak na razie tylko złośliwe spamujecie. Albo rozmawiamy jak na ludzi przystało i wymieniamy się spostrzeżeniami albo też nie dojrzeliście do tego poziomu. Czekam na zdanie szanujących się graczy...
hmm np. online 30 ?
rpg x5 [gh85]

Airhower

Cytat: Kazuya w Styczeń 23, 2010, 04:22:44 PM
hmm np. online 30 ?

I to według Ciebie jest fail ? Jeśli serwer będzie dobrze prowadzony, to online wzrośnie :P

Serwer z plikami offa, ale 10 online tez dla Ciebie byłby failem ?

@ve

hmm np. online 30 ?

Człowieku, trwa okres beta testów a ty już oceniasz liczbę online...
Pogratulować wiedzy i nieprzeciętnego toku myślenia. Jakie to żałosne gdy człowiekowi zaczyna brakowac argumentów, zaczyna wymyślać co popadnie, pełna desperacja...
Serdecznie pozdrawiam.

PuFF

Pliki off'a ? :O
To tak zancze admin czy tam gm rozdaje itemki Fail.
Ty widziałeś pliki off'a chyba nie idź na ruoff'a a nie na lol2 "ploffa" i to na tyle.

Kazuya

Cytat: Airhower w Styczeń 23, 2010, 04:25:58 PM
hmm np. online 30 ?

I to według Ciebie jest fail ? Jeśli serwer będzie dobrze prowadzony, to online wzrośnie :P

Serwer z plikami offa, ale 10 online tez dla Ciebie byłby failem ?
server bedzie dobrze prowadzony przez niedojrzałych gmów który zamiast odpisać po zgłoszonym bugu będzie się z tobą kłócił, że wszystko działa prawidłowo do tego teksty typu "Może budyń ;3"?
server z plikami off i 10 online będzie większym failem niż angelos/sernity
rpg x5 [gh85]

@ve

Jeżeli nie napotkamy większych problemów etap beta testów na Hyperion(x666) rozpocznie się w nadchodzącym tygodniu.
Serdecznie pozdrawiam.

Villemo77

@ve

Kazuya - To tylko kolejny dowód na to, że większość twoich oszczerstw jest bezpodstawnych i nie sprawdzonych. Opowiadasz i wypisujesz to co ci inni powiedzą, takie to prostackie.

Na serwerze Ariadna(x6) w godzinach popołudniowych licznik online sięga 90-100.
Wiele osób także wyczekuje startu serwera HR, ale jeśli o to chodzi więcej informacji już na naszej stronie/forum.
Serdecznie pozdrawiam.

Kazuya

Cytat: @ve w Styczeń 27, 2010, 11:25:25 PM
Kazuya - To tylko kolejny dowód na to, że większość twoich oszczerstw jest bezpodstawnych i nie sprawdzonych. Opowiadasz i wypisujesz to co ci inni powiedzą, takie to prostackie.

Na serwerze Ariadna(x6) w godzinach popołudniowych licznik online sięga 90-100.
Wiele osób także wyczekuje startu serwera HR, ale jeśli o to chodzi więcej informacji już na naszej stronie/forum.
Chyba napisałem ? ogarnij 90 online +20 offline shopów +30 boxów :D
rpg x5 [gh85]

@ve

Kazuya nie marnuj czasu, idź robić kolejne postaci z obraźliwymi nickami i nie proś administracje o lvl. Psujesz zabawę sporej garstce ludzi - jakże niski poziom reprezentujesz...
Serdecznie pozdrawiam.