L2Sabbath Epilogue, low/mid

Zaczęty przez Evil Sabbath, Styczeń 08, 2010, 02:52:54 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

serdel

Prosze wszystkich o zakończenie bezsensownego flejmu, to nie miejsce do porównywania serwerów.

Carnage

Kiedyś utoniecie w tych kłamstwach ;-)
Sars to już się narcyzm nazywa, niedługo Cię wywali w kosmos od samozachwytu :D
A co ma Inheritance do ukrywania się Viniego? Nie pisze tego żeby przyciągnąć ludzi do siebie, mam na to inne sposoby.
Jakbym chciał żeby działo się to co u was to bym zrobił typowego low rate'a, a nie hybryde.

@Arcadias
Zabolało nie ?:*

Cytatjak to zobaczysz, to ci sie zal zrobi ze nie mozesz tego kopiowac.
No i co tam ma być wyjątkowego? Npc z maxcheaters?

CytatPo co wypisujesz to dupne fakty?
A co do dupnych faktów to Vini właśnie takie wypisywał w naszym temacie.

CytatPowiedz nam co ciebie boli. Moze to ze sam chcialbys grac? Moze to ze jestes zazdrosny?
Zazdroszczę Viniemu takich wiernych piesków ;-)

A graj sobie, przecież nikt Ci nie zabrania :D
A żadnego wypadu nie zrobię bo po to jest to forum nie, raz liżecie sobie tyłki, raz leci flame.

Sry serdel, ale napisałem to nie widząc twojego posta ;p

Maślan

ale burdelowy serwerek ;D

zara walne edita bo msuze 16 stron przestukac ;D

sakul

Cytat: HellSign w Styczeń 23, 2010, 12:19:21 PM
Lista klanów na serwerze

- El Wariaci
- BMF
- Remedy
- KolczasteAnioły
- Hussars
- MenOfCourage- MoC
- Ravens
- Pretorianie
- v3 / VeniVidiVici
- Elders
- Justice
- Exylia
- DamnedLegions
- DreamCatchers
- Holly Hunters
- TurboGroszki
- BG clAN koi shte go pravi(zagraniczny)

A to ciekawe ze BMF gra tutaj... Wczoraj mieliśmy zamiar nawet sobie zagrać w czasie czekania na rpg-club ale po wbiciu ok 10 lvlu zdecydowaliśmy ze jednak za duzo farmy jak dla nas i za malo czasu na nia.

Ryane

sakul

Wybacz, moja wina. Myślałem ze jednak wszyscy zrezygnowali z gry ale jednak znalazł się ktoś kto chce grac:P

Zovi

Macie zamiar w przyszłości stawiać jeszcze jeden serwer z większym rate'm ?
Cytat: ZUZIA w Lipiec 01, 2009, 06:14:50 PM
Alarion jedyne co potrafina kmiota barowe to cepiac sie literuwek i smiac siem  bo nie zauwarzacie  jakie to wy literuwki robita porabane idioty.Masz tu je ty Alarione pedalskie nasienie wiecej literowka

http://s7.footballteam.pl/index.php?polecil=83632   - Fajna gra :) Polecam :)

Witcher Sabbath

W najbliższej przyszłości nie mamy, gdyż wiązałoby się to z zakupem drugiej maszyny, co nie jest tanie. Na serwerze nie ma dotacji, więc zostanie tylko low rate póki co. Jest jeszcze dużo do zrobienia tutaj, mid lub highrate, jeżeli w ogóle będzie to na pewno nie w przeciągu kilku najbliższych miesięcy.

Zovi

Okk, fajny serwer tylko za małe raty jak dla mnie, chociaz, mozee... Łatwo jest sie w miare dorobic czegos ? Jak wyglada obecnie sytuacja na serwerze ?
Cytat: ZUZIA w Lipiec 01, 2009, 06:14:50 PM
Alarion jedyne co potrafina kmiota barowe to cepiac sie literuwek i smiac siem  bo nie zauwarzacie  jakie to wy literuwki robita porabane idioty.Masz tu je ty Alarione pedalskie nasienie wiecej literowka

http://s7.footballteam.pl/index.php?polecil=83632   - Fajna gra :) Polecam :)

Evil Sabbath

Online rośnie z dnia na dzień, dziś już 581. Pojawili się pierwsi gracze z 3 profką, powoli składają sety a, jest wiele klanów znających się od  dawna nie darzących się sympatią więc mnóstwo pvp, dziś pierwsze siege i tak powolutku...

HellSign

Cytat: Evil Sabbath w Styczeń 23, 2010, 07:43:34 PM
Online rośnie z dnia na dzień, dziś już 581. Pojawili się pierwsi gracze z 3 profką, powoli składają sety a, jest wiele klanów znających się od  dawna nie darzących się sympatią więc mnóstwo pvp, dziś pierwsze siege i tak powolutku...

Lepiej podaj kto ma zamek a nie :)

RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

Witcher Sabbath

Pomimo czarnowidztwa niektórych, co twierdzili, że nasza maszyna serwerowa jest za słaba informuję, że dziś odbyły się 4 siege jednocześnie przy online 600 (z dualboxem oczywiscie). Wykorzystanie zasobów serwera - niecałe 20%. Lagów 0.

HellSign

Cytat: Witcher Sabbath w Styczeń 23, 2010, 11:45:32 PM
Pomimo czarnowidztwa niektórych, co twierdzili, że nasza maszyna serwerowa jest za słaba informuję, że dziś odbyły się 4 siege jednocześnie przy online 600 (z dualboxem oczywiscie). Wykorzystanie zasobów serwera - niecałe 20%. Lagów 0.

No tak, ale zobaczysz jak skoczy jak zamiast 120osób pod giran będzie(jak będzie to nice) 400 osób wówczas zamiast 20% będzie 80 i to się nie przełoży :

600 ppl 20%
3000 ppl = maks

Max to imo 2000(i to zakładając, że macie dobre pliki)

Licytacja CH zakończona jedni failneli, a jedni nie;)
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

Matim

Regulamin - nie pisz posta pod postem.

HellSign

Cytat: Matim w Styczeń 24, 2010, 05:35:53 PM

Przepraszam, możesz go połączyć? Napisałem, a nie zauważyłem swojego posta...

Serwer się rozwija na dzień dzisiejszy :

za 2.5~~ h ostatnie siege w tym tygodniu
Dużo Warów i pvp się zaczyna robić :)
Licytacja CH zakończona
600 ++ PPL i rośnie :)
RPG CLUB x3 Empire

HellSign

RPG CLUB x3 Empire

Bled

HellSign

RPG CLUB x3 Empire

Naito

Kiedys juz widzialem cos podobnego z tym ze to zalezalo od wersji gry i serwera, lecz bugowaly sie w ten sposob przedmioty no grade i d grade co istotne p def tych przedmitow nie byl odpowiedni do enchantu jaki byl pokazany. Tak ze ten screen rozni sie od tego mi znanego wizualnego buga i wyglada wiarygodnie tak jakby ten przedmiot mial takie wartosci w bazie danych :oops:
Zapraszam na serwer Team Speak 3 - Dead Echo - Community of Gamers - Adres: deadecho.pl

W Lineage 2 gram na serwerze: EU Core | Nick: Naito | Clan: BlackSwans

HellSign

Cytat: Naito w Styczeń 24, 2010, 09:21:20 PM
Kiedys juz widzialem cos podobnego z tym ze to zalezalo od wersji gry i serwera, lecz bugowaly sie w ten sposob przedmioty no grade i d grade co istotne p def tych przedmitow nie byl odpowiedni do enchantu jaki byl pokazany. Tak ze ten screen rozni sie od tego mi znanego buga i wyglada wiarygodnie  :oops:

Nie no to jest bug i te rękawice dają normalnego pdefa;p, taką małą aferę robie :DDD
RPG CLUB x3 Empire

Naito

Zapraszam na serwer Team Speak 3 - Dead Echo - Community of Gamers - Adres: deadecho.pl

W Lineage 2 gram na serwerze: EU Core | Nick: Naito | Clan: BlackSwans

HellSign

Cytat: Naito w Styczeń 24, 2010, 09:25:40 PM
Przygotuj sie na minusa Hell..

Nie, nie przygotuje się. Nic złego i sprzecznego z regulaminem nie zrobiłem. Wlepiłem buga na forum, który jest teoretycznie bugiem, a w praktyce różnie bywa. Więc wiesz pojęcie "oczerniania" jest dosyć szerokie. Poza tym według regulaminu mam prawo do flame'u dot. serwer na którym aktualnie gram.

Poza tym zaraz kończą się drugie siege, serwer na razie bez większych wpadek, 600+ ppl, ale prezentacja niezgodna z realiami działa z niej może 60% ~~
RPG CLUB x3 Empire

Matim

HellSign - w tym momencie powinieneś otrzymać ładnego minusika. Dzisiaj upominam Cię kolejny raz, czy tak ciężko respektować kilka banalnych reguł?

NIE PISZEMY POSTA POD POSTEM, UŻYWAMY OPCJI modyfikuj.

HellSign

Cytat: Matim w Styczeń 24, 2010, 09:39:02 PM

HellSign - w tym momencie powinieneś otrzymać ładnego minusika. Dzisiaj upominam Cię kolejny raz, czy tak ciężko respektować kilka banalnych reguł?

Wiem o tym, przeprosiłem i poprosiłem o połączenie ich na poprzedniej stronie w tym temacie.

Palioka ma być niebawem wprowadzona, już się powoli pojawiają subki/3rd sporo osób przekroczyło próg 70Lv'a
RPG CLUB x3 Empire

Matim

Cytat: HellSign w Styczeń 24, 2010, 10:29:04 PM
Cytat: Matim w Styczeń 24, 2010, 09:39:02 PM

Wiem o tym, przeprosiłem i poprosiłem o połączenie ich na poprzedniej stronie w tym temacie.

Palioka ma być niebawem wprowadzona, już się powoli pojawiają subki/3rd sporo osób przekroczyło próg 70Lv'a

Dzisiaj już to zrobiłem, a Ty poraz kolejny zrobiłeś double posta.