Screeny, PvP i Flame na Lancer

Zaczęty przez rexetin, Maj 17, 2009, 02:05:25 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

DonK.

te same urojenia co przy znajomosci matematyki?  :oops: eot z mojej strony i tak mnie doswiadczeniem pokonasz.
Hapszasin

ex- DoomCryer 82/sps@Lancer
ex- PhoenixKnight 81/sr/wl@Lancer
/get.your.envelopes_ _time.to.address.the.haters/

DonK.

Hapszasin

x3nomorph

new future.

Azella

sup Donk ally wam się rozpadło? za dużo w dupe zbierali czy też Hottler ma kolejny genialny plan :D
Quis penis aquam turbat? sie pytam!!!

DonK.

Hotler -_-'al 1 i espade z ally + wojna dla flawless, tadam 1 klan vs caly serwer :D ciekawe czy teraz Vallenrod dalej bedzie pieski trzymal czy wracacie na tanor canyon :D
Hapszasin

endriuu

Cytat: DonK. w Styczeń 28, 2010, 11:18:54 AM
Hotler -_-'al 1 i espade z ally + wojna dla flawless, tadam 1 klan vs caly serwer :D ciekawe czy teraz Vallenrod dalej bedzie pieski trzymal czy wracacie na tanor canyon :D
wow ale jestescie fajni i silni, widac jakim dobrym politykiem jest hottler. Teraz juz wiesz dlaczego nikt Was nie lubi? :)

DonK.

silni? jasne Assassins to 2 klan na serwie jesli chodzi o sile, fajni? jasne inaczej bysmy tam nie siedzieli. Flawless zrobili emo ze FOG jest zamkniety przez nas i zaatakowali nasze pt, zamiast spota dostali wojne - nasza wina? Zawsze to wiecej fragow. Hottler to zly polityk bo sie nie pierdoli w tancu? mnie to pasuje. Teraz najwazniejsze, kim jestes i dlaczego mialoby nas interesowac ze nas nie lubisz?  :oops:
Hapszasin

Azella

tu się różnimy bo jak dla mnie to hottler to debil który nie wiele umie poza trainami w cytadeli :) i to jak mu pozwolą tam wejść.

ta wasza wojna vs cały serwer potrwa pewnie dość krótko bo zaraz się emo płacze zaczną. :) za dużo emo graczy z innych klanów jest w assasins :)

flawllesi to i tak 5 kolumna więc tu się nie dziwię ale wywalenie espady i 1 to bardzo celny strzał w kolano :) ...szkoda tylko że we własne  :?

DonK.

espada i 1 polecialy za aktywnosc na evenatch - 80% LS to byl nasz klan. To nie znaczy ze bedzie wojna z nimi przeciez.
Co do nazywania kogos debilem badz komentowania jego polityki to darujcie sobie, pisalem juz 5 pt od nas > wasze cale ally a szczekacie jakbyscie cokolwiek znaczyli :) Jedyne co was dotyczy z tego to ta czesc
.. tadam 1 klan vs caly serwer :D ciekawe czy teraz Vallenrod dalej bedzie pieski trzymal czy wracacie na tanor canyon :D
czas pokaze - mozliwych jest teraz w chuj scenariuszy.
Hapszasin

errorcrc

A ja słyszałem że assasyni się łączą z clf i swords i dają wary całej reszcie  :shock:

DonK.

Hapszasin

Azella

hottler nie prowadzi żadnej polityki poza rozbudowywaniem własnego/ludzi z klanu ego. Wydaje się tobie że macie taki imba mocny klan co nie jest ani prawdziwe ani poparte jakimikolwiek argumentami. Jeżeli 5 party takie jak twoje to oczywiście na bank cisniecie 2 takie ally jak nasz. Jak piszesz o 5 party ala benita to się zgodzę :)

hottler skazuje się na przypadkowe uczestnictwo w eventach i czasem jakiś zamek. Co do Valenroda to jesteśmy mu potrzebni tak jak i wcześniej czyli żeby nie wzmacniać was.

DonK.

nuda  :o wiadomo ze w waszych postach lastrumuns > caly swiat, nie musisz budzic sie - jest sie chociaz z czego posmiac :) co do reszty - jakos ostatnio nie lubie sie powtarzac wiec

Cytat: DonK. w Styczeń 28, 2010, 02:53:43 PM

Co do nazywania kogos debilem badz komentowania jego polityki to darujcie sobie, pisalem juz 5 pt od nas > wasze cale ally a szczekacie jakbyscie cokolwiek znaczyli :) Jedyne co was dotyczy z tego to ta czesc
.. tadam 1 klan vs caly serwer :D ciekawe czy teraz Vallenrod dalej bedzie pieski trzymal czy wracacie na tanor canyon :D
czas pokaze - mozliwych jest teraz w -_-' scenariuszy.
Hapszasin

Ryuzaku

O widze ze teraz pozycja assasynow awansowala. Nie dosc ze w 5 pt sa lepsi niz cale nasze ally to jeszcze sa DRUGIM klanem na serverze. xD Keep dreaming donkq, jeszcze pare nocy i bedziesz pisal ze jestescie nr1 na ruofie =D
ex STS 82 - ex member of LR and Assassins clan.
On Lancer server from 17.05.09 to 03.11.

DonK.

sry zapomnialem miedzy Assassins/Swords a CLF jest oczywiscie elopolaczkowoLastRumuns   :o ok przynajmniej miedzy aq altami tych klanow  :oops:
2.5% do 81 gogo.
Hapszasin

Ryuzaku

Czy ja gdzies wspominalem o LR? Po nocach Ci sie snia? Koszmary? Emodzieciaku.pl ? Dopoki Error ci laskawie nie podarowal miejsca w const na nie twoim wcku to tak nie kozakowales, a teraz nagle wielki mistrz donk xD. P.S. Ile masz lat? 15? Bo napewno nie za duzo jak sesji nie masz i farimsz =]'

ps. zapomnialbym  :oops:

DonK.

Tak wspomniales, sam badz sobie winny. Ostry placz - to lubie najbardziej.  :oops:
Hapszasin

Ryuzaku

Czlowieku, przez milion stron tego tematu ty najwiecej placzesz o LR. Fanboiem jestes? Tak bardzo nas lubisz? To zapisz sie na liste, pozwolimy Ci sie dotykac. A jak nie jestes to wypierdalaj, ok? =]

DonK.

Moja wina ze w innych pl klanach nie ma takich kretynow jak ty?  :shock:
Hapszasin

Ryuzaku

A na czym wnioskujesz ze jestem kretynem? Bo nie chce mi sie juz sluchac wypowiedzi 14 letniego idioty ktore sie zapetlil 40 stron temu i napierdala wkolko to samo? Jedynym nowym faktem w twoich wypowiedziach jest kozakowanie jaki to fajny nie jestes na postaci harvestera o_O

DonK.

Hapszasin

Eido

Nie wiem czy LR zdaje sobie sprawę z tego, ze najwięcej w takiej sytuacji może stracić nie kto inny jak Wy. Wyobrażasz sobie ze jeśli 1, Espada i my walczylibyśmy miedzy sobą, lub co mało prawdopodobne rozpada się któryś z tych klanów. To Aegisi nie będą mieli z kim walczyć, z nudów nie pozostanie im nic innego jak wypowiedzieć  wojnę dupowłazom. A prawda jest taka ze CLF, Swordsi, jak już się przebiegną po Was bez zatrzymywania sie, nawet tego nie zauważą. I tu jest paradoks , bo na Waszym miejscu wolałbym żeby te 3 klany były w miarę silne, co by Aegis sie szybko nie znudziło...   

Ryuzaku

Mi to pasuje, i tak zamku nie utrzymamy, a te aroganckie pajacyki z clf juz mnie denerwuja , tak samo jak moje party i zawsze reka swierzbi nad ctrlem jak fikaja, ale nie mozna, qq :<

Azella

ja raczej mam inne doświadczenia z clf. Farmiąc w gc mamy cc w razie jak ktoś enemy wypatrzy. Nikt nam się na spota nie ładuje, nikt nas nie pk.

Eido twoja teoria to taki trochę wish full thinking (chyba). Clf nie mieli żadnego interesu mieć w nas sojusznika i to samo dotyczy wojny. Wywołanie wojny na serwerz spowoduje tylko to co zrobili assasins że ich nikt nie lubi i każdy kto może podkłada im świnie.

To co pisze donk oddaje całą istotę tego klanu. Butni a nie wiele osiągnęli poza przejęciem 7s. Co bardziej zabawne o tym jak pro jest i jak pro jest jego klan pisze kolo który doczłapał na jednej z najbardziej farmerskich postaci w tej grze do 75 mają 20 pvp?;) Teraz afkuje na sprezentowanym wacku i rżnie cwaniaka. Co je3szcze śmieszniejsze do dostał się do tego imba klanu bo jeden cl walnął emo bo zbierał baty a drugi nie ogarniał w stopniu większym niż hottler :D

ITI

Dupowlazy/ pieski ??  ciekawi mnie bardzo jak sami siebie okreslicie .

LR zdaje sobie sprawe ze nic nie straci =] jak juz zyska wiecej rozrywki .
Aegisom pozostanie gnebienie was jedynki czy innej espady , jak widac szczekanie na siebie to nie tylko nasza narodowa przypadlosc.
Nie jestes na naszym miejscu a dla nas lepiej jak ruski nie potrafia sie dogadac to tylko ulatwi nam zabawe.

Co do DonRatlerka co tu gadac male pieseczki najwiecej szczekaja.