Screeny, PvP i Flame na Lancer

Zaczęty przez rexetin, Maj 17, 2009, 02:05:25 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Tirius

"Oto i on, boski prototyp,
Mutant który nigdy nie wszedł do masowej produkcji,
Zbyt pokręcony by żyć i zbyt rzadki by umrzeć."

DonK.

Hapszasin

ex- DoomCryer 82/sps@Lancer
ex- PhoenixKnight 81/sr/wl@Lancer
/get.your.envelopes_ _time.to.address.the.haters/

Azella

Quis penis aquam turbat? sie pytam!!!

Itherus

LR nigdy specjalna siła nie było, ale faktem jest ze jest najsilniejsze z wszystkich polskich klanów czy tego chcesz czy nie, czy dorownamy assasina w równej walce? odpowiem ci szybko nie i nikt tu ameryki nie odkrywa, jest miedzy nami ogromna roznica w lev oraz sprzecie, ale nie w umiejetnosciach tu cie zapewniam, co innego party ryjka podpytajcie kolegów w klanie jak im idzie pvp z jego pt o ile sie z nimi dogadasz. Ciagle gadanie o lastrumuns juz wychodzi mi bokiem bo ani to smiesze ani prawdziwe i czytanie tych postów przyprawia o wymioty. Dupowlazami tez nie jestesmy ally z rossyja jest bo faraon nam to zaproponował a dlaczego nas? zapytaj go miał duzo wiecej klanów do wyboru. Nasz klan sie na to zgodził bo chcielimy czegos nowego moze troche wiecej prestiżu, mamy zamek z pomoca czy bez -_-'c na to,jesli go stracimy trudno nikt płakał nie bedzie, nikt clf o pomoc nie prosil zdobylibysmy go przeciw samej espadzie ale to nie jest wazne.
Wazne jest to ze wiedza ze jest polski klan na serwerze ktory sobie calkiem dobrze radzi, pomimo tego ze nasza rekrutacja nigdy nie bedzie tak duza jak u assasins ale nie ma to jak smiac sie z malego polskiego klanu na calkowicie ruskim serwerze gdzie masz same trudnosci przed soba poczynajac od ruskiego klienta konczac na polakach ktorzy obrzucaja cie blotem nazywajac "emopolaczkami" samemu grajac w dobrze zorganizowanym ruskim klanie. Powiem inaczej postaraj sie swoim pt osiagnac tyle ile osiagna ten emopolski -_-'owy klanik.

I tak assasins w tej chwili dla mnie sa 2 pod wzgledem sily klanem na serwerze i co z tego? dumny jestes ze swoich ruskich baraci?  

Azella

Cytat: Iherus w Styczeń 29, 2010, 01:13:44 PM
nie w umiejetnosciach tu cie zapewniam, co innego party ryjka podpytajcie kolegów w klanie jak im idzie pvp z jego pt o ile sie z nimi dogadasz.

poproś kogoś o linka do frapsa zrobionego przez Rapza to się przekonasz :D

nasze party jest w fazie rozruchu i jak dotychczas dostajemy w dupe od 1, espady i assasins chociaż czasami mamy w miare wyrównane pvp pomimo przewagi w czołgach i samolotach u wroga :D

Eido

To Wy jeszcze macie wojnę z innymi klanami oprócz tych 3 opisanych wyżej? Zgadzam sie całkowicie ze jesteście największym polskim klanem na tym serwie, i nikt nie mówi ze jest inaczej, może prócz Donka, ale to już inna bajka, to wynika chyba z faktu ze jest zbyt zauroczony w braciach Mroczkach. Może lepiej nie zagłębiajmy się w to:P. Ja żałuję tylko jednego ze od początku jak tu istnieliście  nie działo się u Was dobrze, i właśnie przez to nie jesteście teraz jeszcze mocniejsi. Pewnie teraz pisałbym "my",a nie "wy". Poza tym jedyna psioczącą tu osoba na Wasz klan jest Donk, ale to chyba przez to ze czuje się pokrzywdzony, ze nie chcieliście go do klanu przyjąć(takiemu pro się nie odmawia). Dla niego mógł być to równie wielki szok, jak to kiedy się dowiedział ze bracia Mroczkowie są hetero :P 

DonK.

frintezza tez nasza :) bardzo celny strzal w kolano nie azex?  :oops: nasza bo to pt juz chyba pol roku jest po tej stronie i chyba wiecej mamy z nimi wspolnego niz z wiekszoscia pl tutaj(tez to nie nasza wina - probowalismy w lr a i jeden pl klan nie wyszedl dzieki wam).
co do flame i hate - sry ale The truth is out there. - prawda jest taka ze z tej grupki wzajemnej adoracji zostal tylko ryjek i azex ale oni dzielnie kontynuuja polityke lr ZONDZI na forum wiec nie spodziewaj sie ze bede przytakiwac.
Hapszasin

Azella

tak tak donk :) daj znać jak ktoś ci rzeczowo wyjaśni że to o czym piszesz to tylko sny :) wasza to będzie jak dostaniesz coś poza party od hottlera :D

eido mamy chyba z 10 wojen. Wszystkie pety assasins jakieś flawlessy moonspell desperados i takie tam.

RedHarvester

Ja nie oceniam ludzi ktorych nie znam, a tym bardziej tych z ktorymi nie zamienilem ani slowa, dlatego wasze wypowiedzi na temat Hottlera sa imo nie na miejscu.
W ciagu 3 dni zrobilismy Tiata, Baiuma ( bylo pvp z Aegis), Tezze wiec chyba nie jest z nami az tak zle.
cashed out

Azella

yup zrobiliście i? wyznacznikiem będą siege a nie epic w środku tygodnia. GG za zrobienie co nie oznacza że to będzie zasada. Raczej przypadkowe akcje.

co do hottlera to cóż to że nie macie wystarczającej siły żeby zdobyć sensowny zamek to jest to wina jego działalności albo braku kontroli nad klanem dlatego napisałem że to tuman i nie jako człowiek bo go nie znam ale jako ally leader

przypomina mi scufe z dexa :)

karlossg

Cytat: RedHarvester w Styczeń 29, 2010, 02:27:46 PM
Ja nie oceniam ludzi ktorych nie znam, a tym bardziej tych z ktorymi nie zamienilem ani slowa, dlatego wasze wypowiedzi na temat Hottlera sa imo nie na miejscu.
W ciagu 3 dni zrobilismy Tiata, Baiuma ( bylo pvp z Aegis), Tezze wiec chyba nie jest z nami az tak zle.

i bardzo dobrze ze robicie, 1 sided serwer to totalna porażka:)

RedHarvester

Jest kilka klanow na serverze ktore trzymaja sie Aegis jak male dziecko matczynej spodnicy.

Cytat: Azella w Styczeń 29, 2010, 02:32:54 PM
yup zrobiliście i? wyznacznikiem będą siege a nie epic w środku tygodnia. GG za zrobienie co nie oznacza że to będzie zasada. Raczej przypadkowe akcje.

co do hottlera to cóż to że nie macie wystarczającej siły żeby zdobyć sensowny zamek to jest to wina jego działalności albo braku kontroli nad klanem dlatego napisałem że to tuman i nie jako człowiek bo go nie znam ale jako ally leader

przypomina mi scufe z dexa :)
+ dla Hottlera że dba w pierwszej kolejnosci o interes klanu, a nie o leniwe ally ktoremu sie nie chce przyjsc w niedziele popoludniu na antharasa
cashed out

errorcrc

Cytat: Iherus w Styczeń 29, 2010, 01:13:44 PM
I tak assasins w tej chwili dla mnie są 2 pod wzgledem siły klanem na serwerze i co z tego? dumny jesteś ze swoich ruskich braci?  
assasins to w 50% ukraiński klan.
I nikt oprócz hapszego aka donq nie jest dumny z nich. Bo każdy z nas wolał by być w polskim klanie nawet o połowę gorszym.Niestety realia serwera i mentalności Polaków sprawiają że jest inaczej... Bo o ile było by ciekawiej gdybyśmy na rus servie utarli wszystkim nosa i to my ubili frinteze czy tiada. Niestety niektórzy nie dorośli albo przerośli i wszystkie rozumy zjedli  (hapszy ma 26+ lat, niestety w wieku 4 przeszedł nieudaną operację ucha i mu mózg wycieli).

DonK.

ale ty azex plakac zaczales ostatnio, -_-' cie to obchodzi co my robimy - pilnuj lepiej zeby clf expilo kolo was.
25+ ty nieudana podrobko tyranta ktory dostaje rape od wc :D
Hapszasin

Madith

Cytat: DonK. w Styczeń 29, 2010, 02:43:18 PM
ale ty azex plakac zaczales ostatnio, -_-' cie to obchodzi co my robimy - pilnuj lepiej zeby clf expilo kolo was.

a Ty pilnuj słownicta
Arrissa, Franz
ADV80+/WC75+ nobless //retired

Kherith, Lancer
GH84+/DA75/WL75/BD62+  //retired

Madith, Core
Yul 85+                                  //retired

Diablo 3 Clan League

Azella

widzisz w przeciwieństwie do ryjka my nie mamy żadnych problemów z clf. Zazwyczaj to jest jakaś współpraca jak np w gc było. Zrobiliśmy cc i farmiliśmy obok siebie czysta sielanka :)

co do płaczu to ostatnio nie mam powodów chyba że arab pracuje podczas grania :D

RedHarvester

Cytat: mdh w Styczeń 29, 2010, 02:46:59 PM

a Ty pilnuj słownicta

----------------------> [EXIT]
cashed out

Madith

Cytat: RedHarvester w Styczeń 29, 2010, 02:49:31 PM
Cytat: mdh w Styczeń 29, 2010, 02:46:59 PM

a Ty pilnuj słownicta

----------------------> [EXIT]

Ja tutaj wykonuje swoja robote, jezeli ci sie nie podoba to mozesz tutaj nie zagladac, nie czytac ew zglos moje dzialania do Super Moderatora/Mlodszego Admina/Admina.

Poza tym ty mozesz szybciej stad odejsc niz ja QQ
Arrissa, Franz
ADV80+/WC75+ nobless //retired

Kherith, Lancer
GH84+/DA75/WL75/BD62+  //retired

Madith, Core
Yul 85+                                  //retired

Diablo 3 Clan League

Nervoson

Mogliscie sie bardziej postarac zal flame... Mi sie tam podoba zachowanie Hottlera chlopak ma jaja i sie cos przynajmniej dzieje nie jestem jakims <3 Aegis i mam na nich -_-'ane. Sam polityki klanu LR nie zmienie i tak serio nic na to nie moge poradzic, ale jednak uwazam ze raczej pieskami CLF nie jestesmy. A to ze mamy jakism tam fartem wynika tylko i wylacznie z polityki serwera. CLF nie chcial dopuscic aby zamek byl w rekach LS i tyle. Jak by faraon przekastował to by był ich... eot!

Ja bym chetnie powrocil do rozmow o strowrzeniu 1 klanu... w LR od tamtego czasu sie bardzo duzo pozmienialo, szczegolnie jezeli chodzi o prowadzenie klanu i sam system "const klanow"  :D Teraz mnie to -_-'ie czy to bedzie w LR czy nie w LR czy liderem bedzie taki i owaki... moze da sie jeszcze cos z tym zrobic?

Pamietam tylko jakies wczoesniej bylo nastawienie TAU i ZOMO do tego pomyslu.... moze koniec z emo fochami i zaczniemy grac troche powazniej?

DonK.

z tego co pamietam nie byli na nie - jedynie nie chcieli do was dojsc, temat nowego pl klanu z caloscia pl community inside zbojkotowali ludzie od was.
Hapszasin

Nervoson

Czyli emo fochy > racjonalne rozwiązania. Brakuje jeszcze Lempartusa z tekstem "Mamy za male lvl."

DonK.

sure, wszyscy ktorzy nie chca do was dojsc sa zli1!!!
Hapszasin

Nervoson

Nic nie poradze DonK sie nie nadaje do takich rozmow bo nie potrafi czytac/sluchac ze zrozumieniem.  :oops:

Ryuzaku

Cytat: Azella w Styczeń 29, 2010, 02:47:55 PM
widzisz w przeciwieństwie do ryjka my nie mamy żadnych problemów z clf. Zazwyczaj to jest jakaś współpraca jak np w gc było. Zrobiliśmy cc i farmiliśmy obok siebie czysta sielanka :)

co do płaczu to ostatnio nie mam powodów chyba że arab pracuje podczas grania :D

bo koxacie na jakies lol spotach? idzcie na full lower , zuki albo rozwidlenie na darkach, zobaczymy jak dlugo nie bedziecie miec problemow z emortalsami albo emogisami.
ex STS 82 - ex member of LR and Assassins clan.
On Lancer server from 17.05.09 to 03.11.

Quentim

Jak Wy chcecie laczyc te 4 klany skoro kazdy z nich ma nadzieje ze reszta do nich dolaczy?

Cytat: Alarion w Marzec 07, 2013, 08:44:01 AM
na razie chodzi by poinformować dużą ilość osób, szczególnie, że tym razem uczestnictwo za darmo, więc jak pisałem, nawet forumowi prosi mogą się popisać swoim skillem w "nabijaniu" : )