technikum zaliczanie semestru

Zaczęty przez Sibanac, Styczeń 31, 2010, 04:24:51 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Sibanac

Witam. Jestem w 1kl technikum i niestety oberwałem 1 z maty na półrocze w środę zaliczam. Wie ktoś jak to jest gdy poprawka semestru się nie powiedzie? Taki osobnik jest od razu stracony czy można się ubiegać o drugi termin czy coś? Z góry dzięki za pomoc
"Zbyt pozytywna dlatego zakazana"

Kazuya

łoo stary szukaj lepiej nowej szkoły
rpg x5 [gh85]

Sibanac

nie ma opcji żebym nie zdał bo nie zdałem już w zeszłym roku. 2 razy pod rząd? Trochę by było prze-_-'ne
"Zbyt pozytywna dlatego zakazana"

Kazuya

To gratulacje nie zdać w technikum  :oops:
rpg x5 [gh85]

Ryane

W technikum ocena semestralna jest dla Ciebie tlyko informacja. Liczy sie ocena koncowa. Bynajmniej tak u mnie jest :D

muchosQQ

Moze to znak zeby dac sobie spokoj z edukacja?

jac0l

Cytat: Sibanac w Styczeń 31, 2010, 04:24:51 PM
Witam. Jestem w 1kl technikum i niestety oberwałem 1 z maty na półrocze w środę zaliczam. Wie ktoś jak to jest gdy poprawka semestru się nie powiedzie? Taki osobnik jest od razu stracony czy można się ubiegać o drugi termin czy coś? Z góry dzięki za pomoc
To zależy od nauczyciela może Ci pozwoli drugi raz zaliczać, nawet jeżeli nie zdasz to liczy sie oceny z całego roku więc podciągnij sie w drugim półroczu i jazda:P

@Kazuya coś mi się wydaje że w technikum jest najciężej pod względem materiału/przedmiotów - zawodowe przedmioty to nie byle co :P
CytatGimnazjaliści moderatorami forum. To smutne.

Cytatserv na max 2-3h mam all +16 i co dalej

Kazuya

Sam chodzę do technikum (elektronik :<) i tylko lipa z zawodnych jest, ale reszta to pikuś zresztą wystarczy chodzić na lekcje żeby zdać/zaliczyć :P a no i umieć ściągać
rpg x5 [gh85]

x3nomorph

A tak naprawde to WSZYSTKO zalezy od nauczycieli  :?
new future.

Kazuya

Cytat: x3nomorph w Styczeń 31, 2010, 05:29:03 PM
A tak naprawde to WSZYSTKO zalezy od nauczycieli  :?
true najgorsze są stare panny  :(
rpg x5 [gh85]

Teh Snuffzord

Cytat: Sibanac w Styczeń 31, 2010, 04:50:09 PM
nie ma opcji żebym nie zdał bo nie zdałem już w zeszłym roku. 2 razy pod rząd? Trochę by było prze-_-'ne
brawo! jak to dobrze wiedzieć, że nasza dobra, polska młodzież utrzymuje właściwy poziom wykształcenia!
We Are Linux. Will Assimilate You. Resistance Is Futile.

jac0l

Cytat: Kazuya w Styczeń 31, 2010, 05:27:22 PM
Sam chodzę do technikum (elektronik :<) i tylko lipa z zawodnych jest, ale reszta to pikuś zresztą wystarczy chodzić na lekcje żeby zdać/zaliczyć :P a no i umieć ściągać
też chodze do techinkum :P ale budownictwa o.o w sumie to dobra Ściąga ratuje całej klasie dupe :D a z zawodowych luzy XD Babunia opowiada a cała klasa siedzi i słucha muzy na mp3. rofl

Maślan

Ja ma 4 ndst na półrocze (biologia, j.niem, j.ang, j.pol) A z zawodowych jade na celujących ....

Nie ma co, życie to nie bajka powiedział zając ze szkoły speirdzielając ;d

muchosQQ

Cytat: Maślan w Styczeń 31, 2010, 06:10:07 PM
Ja ma 4 ndst na półrocze (biologia, j.niem, j.ang, j.pol) A z zawodowych jade na celujących ....

Nie ma co, życie to nie bajka powiedział zając ze szkoły speirdzielając ;d

U nas wszyscy na zawodowe maja wyjebane akurat, ale na nich najfajniej sie sciaga :D Nie ma to jak kopiowanie gotowych programow i zmienianie tylko nazw zmiennych czy tam dodanie paru enterow.

Maślan

Ja wlasnie na zawodowych sciagac nie umie ale np na takim niemieckim kruwica mnie bierze jak musze wyksztysić jakieś słowo...

Kazuya

u mnie niestety na zawodowych nie ma od kogo ściągnąć  :x a Niemiecki to już wo gole  fail powinno go nie być dla osób które zdają angielski na maturze
rpg x5 [gh85]

Maślan

Cytat: Kazuya w Styczeń 31, 2010, 06:26:44 PM
u mnie niestety na zawodowych nie ma od kogo ściągnąć  :x a Niemiecki to już wo gole  fail powinno go nie być dla osób które zdają angielski na maturze

mnie udupili na ang z tej racji ze mam przypał z babką od Niem...

Tak czy innaczej planuje wypoprawiac ale zdanie niemieckiego graniczy z cudem.

A i pytanko: Jeżeli mam z jednego przedmioty na półrocze 1 to moge np przejść do 3 klasy ?

Kazuya

często na półrocze wstawiają kosy żeby zastraszyć liczy się ocena końcowa u mnie koleś z klasy miał 12 kos na semestr a pod koniec wszystko poprawił i zdał
rpg x5 [gh85]

Teh Snuffzord

jak pała na semestr to zdajesz na koniec.
We Are Linux. Will Assimilate You. Resistance Is Futile.

jac0l

Hah Maślan miałem podobno sytuacje jak ty ale w 1 klasie technikum :D ( druga teraz ) miałem 6 bań na półrocze xD cudem udało mi się to wszystko poprawić ;d btw. do których klas chodzicie ?

Kazuya

rpg x5 [gh85]

KaeriN

ja jakis czas temu mialem 9 piz* na semestr i skonczylem z 6 takze to nie jest regula za jak sie ma na semestr, to tylko zeby postraszyc i sie zdaje,  :))))))))))))) , ino to LO bylo :d 

takze kolego bierz dupe w garsc i do Nałuki.

Maślan

ja chodze do 2 technikum informatycznego

x3nomorph

Eeee sry Maslan ale 1 z j.ang u kolesia zajmujacego sie informatyka nie wrozy dobrze  :o

Ni ma to jak pizdeczka na semestr z WFu z powodu nieplywania na basenie  :D
new future.

TheOwn3r

U mnie też 1 z WFu, bo od początku roku byłem 2 razy :/
;o