Destro vs TH

Zaczęty przez Zychu, Październik 06, 2005, 03:07:26 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Zychu

Mam problemik XD. SpS mi nie podszedl bo jak sie okazalo jestem uzalezniony od lania po mordzie w bliskim kontakcie XD. Ktora postac jest lepsza za caloksztalt albo ktora do czego sie lepiej przydaje?? Mowiac caloksztalt mam na mysli Expienie, Siege, Clan Wars, Party

major76

nie ma najlepszej postaci, wszystkie sie doskonale wypelniaja i na tym polega fenomen L2 ;). L2 to gra zespolowa jezeli chcesz tylko 1vs1 i caly czas solo polecam sapera.
Nemo est casu bonus.
offensive|Fenomen +20 Rogue
Hindemith Full C5

Kret

Destroyer:

Zalety:

- Dużo HP
- Niezly power w rękach (duży dmg)
- Kilka przydatnych skili
- Cięzko z nim wygrać na PvP

Wady:
- Makabryczny speed i atk speed.

Treasure Hunter

Zalety:

- Super speed i atk. speed
- Niezły dmg
- Kilka przydatnych skillów
- Duży Evasion
- Nadaje się do PvP

Wady:
- Jak critical nie wejdzie to bijesz po 50
- Malo defa

Według mnie TH jest lepszy. Jest szybszy i jak wejda mu 3 skille (backstab, mortal blow, deadly blow) na criticala każdy po 900 to koleś leży i kwiczy.

Destro jest trudny do zabicia, biorąc pod uwage ilość HP i możliwość leczenia sie (skill).

D!L3R

Z tych dwoch szczerze to lepszy jest TH. Ponieważ jest szybszy od destro i ma dobre skille. Destro nie jest zły, a jego główną zaletą jest HP. Ale jak to już major napisał wszystkie postacie się wypełniają. I każda postać ma taką, która ją zabije. Tak czy owak polecam TH.

PS

W siege jest tak samo Destro potrafi rozgromić obrońców stojących na bramach itp, ale TH ma też skille na łuk (bo robimy go z Rogue) :)
L2eXtreme ~Tempest:

DilerPL - Hawkeye - 74+ - KillerKommando
eQ - Majestic Light Set ; BoP +7 Guildance ; BO set +4

Thaald

Prosze cie nie zasilaj szeregow tych nedznych postaci dla dzieci, TH znudzi ci sie po tygodniu ciagle tylko  mortal i dedly.... PvP th jest baardzo latwe bo ograniczasz sie do 3 skili zero radochy..
Jak bedziesz mial focus w broni to skile beda prawie zawsze wchodzily
Zobacz takiego Overlorda..TH ma go na  2 strzaly czyli masz ciagle stresika zeby nie podszedl za blisko...jak sleep nie wejdzie to spowolnienie i ucieczka poznije wszelkie debufy i konczysz drainem jak wszytsko sie ladnie zgra to walka wyglada pieknie...

FullMetal Alchemist fan

Skrzat

a moim zdaniem, jedyna osoba ktora moze wygrac z TH w walce wrecz to DA i ... Destro, idac dalej, Destro to swietna postac, a nie taka lamerska jak TH, gdzie co sie nie obejrzysz tam stoi i sie smieje
Skrzat to faja....

Ustaw w swójej sygnaturce i pomóż Skrzatowi zdobyć dominacje nad światem