tatuaże

Zaczęty przez Pheonix, Lipiec 08, 2009, 12:33:18 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Pheonix

czy da sie zamienic strony tatuazy ?? i ile kosztuja tatuaze empowered na arenie ??

Ruuddy

Thorns

emp tatto na arenie kosztuje 20-21k gold

Wiedźmin poszedł przez ogień i wodę, wstecz się nie oglądał. Ale nie wziął ni butów żelaznych ni kostura. Wziął tylko swój miecz wiedźmiński. Nie posłuchał słów wróżki. I dobrze zrobił, bo to była zła wróżka.

djk_25

Jak można enchantować tatuaże. Widziałem np Monk lvl 4. Ja potrzebuję Assasin lvl3 lub 4, ale nikt nie ma (chyba mało popularny).

ScovY

Zwykle do lvl 3 w ivory a lvl 4 u mamona lub merchanta ale chyba to pierwsze ;p
Currentyl Lineage 2 essence
server red - "ScovY

retired Dragon Network
Infinity x5  - "RobinHood (sold) and many others..

djk_25

bylem w ivory, ale u tego magic tradera mozna enchantowac tylko na lvl 2.

.S.T.A.L.K.E.R.

djk_25

a oprócz odpowiednich kryształów http://forum.lineage2.com.pl/index.php/topic,17309.0.html, to ile trzeba mieć kasy, żeby enchantować tattoo u mammona. wiecie tak żeby być już przygotowanym i nigdzie nie biegać, bo później zmieni położenie i lipa.

bloow

40k ancient adeny z 2lvl na 3, z 3 na 4 nie pamietam ale moze tez 40k, w kazdym razie troche aa trzeba ze soba brac.

MC

A da się tatuaże na stale wypalić jak dye ? Denerwuje mnie ze za każdym logowaniem jeden z tatuazy ląduje w plecaku i muszę go ręcznie umieszczać.

bloow

Cytat: MC w Luty 03, 2010, 08:00:21 AM
A da się tatuaże na stale wypalić jak dye ? Denerwuje mnie ze za każdym logowaniem jeden z tatuazy ląduje w plecaku i muszę go ręcznie umieszczać.
Musisz zdobyc mold glue, idziesz do kowala on ci smaruje tym tatuaz, szybko zakladasz i nie powinien juz spadac.