recepty od fishermena

Zaczęty przez quarion, Styczeń 24, 2010, 01:15:14 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

quarion

mam pytanko bo siedzę często na golkach i w międzyczasie lubie połowić z ryb często wypadają mi składniki do forgot-me-harpin i tym podobnych ozdóbek.... poskładał bym ich sporo tylko nie mam na nie recept
wiem ze można je kupić u każdego fishermena w grocery ale potrzebne są różnego rodzaju colored fish scale

i tu pytanie gdzie i jak można dorwać te colored fish scale
i w jaki inny sposób można dropić znaleźć recki na te rzeczy

HellSign

Cytat: quarion w Styczeń 24, 2010, 01:15:14 AM
mam pytanko bo siedzę często na golkach i w międzyczasie lubie połowić z ryb często wypadają mi składniki do forgot-me-harpin i tym podobnych ozdóbek.... poskładał bym ich sporo tylko nie mam na nie recept
wiem ze można je kupić u każdego fishermena w grocery ale potrzebne są różnego rodzaju colored fish scale

w ch możesz kupić (ch agradowe) za kilkanaście tysięcy co 1h (po 1/3szt )
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

quarion

chyba nie mam ch agrade bo nie ma tych recept u mnie
a inne sposoby

shauni

przyłączam się do pytania

Calmodi

Cytat: HellSign w Styczeń 24, 2010, 06:23:33 AM
Cytat: quarion w Styczeń 24, 2010, 01:15:14 AM

w ch możesz kupić (ch agradowe) za kilkanaście tysięcy co 1h (po 1/3szt )

W CH mozna kupic recepty na DYE, natomiast jezeli chodzi colored fish scale to da sie je wylowic tylko w nocy, potrzebne sa do tego odpowiednie przynety, wazny jest rowniez lvl sklia "fishing" nie moze byc za maly ani za duzy, kazdy kolor "fish scale" wymaga innego lvl. Do obnizania lvl skila "Fishing" sluza specjalne potki ktore mozna kupic u Fishermana, niestety na dragonie one nie dzialaja, przynajmniej mi nigdy nie udalo sie ich znalezdz ;p znalazlem fajny link jest tam to wszystko fajnie opisane np: jaki lvl fishing jest potrzebny do wylowienia poszczegolnych colored fish scale.

http://l2vault.ign.com/View.php?view=Guides.Detail&id=345
http://l2info.arktic.net/fish_items.html

shauni

bardzo przydatny link! Szkoda tylko, że te potki nie działają, bo ja już mam najwyzszy lvl nabity :/