L2Sabbath Epilogue, low/mid

Zaczęty przez Evil Sabbath, Styczeń 08, 2010, 02:52:54 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Shiny

Ale czemu? Serwer nie jest taki super jak go przedstawiaja. Nie ma co prawda teraz zadnego lepszego (exi wstaje 13 luty), wiec trzeba sie katowac.
kkthxbye - Cardi - L2Sublimity [Hot Problems]

[Wspieram akcję WSKU]
[ENGLISH MOTHER F*****]

and1

Buhahaha zmiana passó na konto 15 zł, pałe ładnie gniecie, nawet taka biała milicyjna.

Witcher Sabbath

To nie zmieniaj nikt Ci nie każe. Przecież możesz od razu zrobić sobie super pass nie do zgadniecia typu oL=-0.KOLp'[ia i nie podawać go kolegom, a tym samym bedziesz bogatszy o 15 zeta i nie będziesz truł d...y adminom swoimi niby problemami z niby shackowanym kontem.

KaeriN

tu chodzi chyba o to ze takie banalne i podstawowe rzeczy zwiazane z zarzadzaniem wlasnym kontem powinny byc bezplatne ... ale moge sie mylic gdyz nie jestem kolegą and1

Genesiss

najwyraźniej z tego też chcą zgarnąć kase :P

PvtSilver

Czy server jest robiony pod klan "Pretorianie" czy tylko mi się tak zdaje? Evil nie fatyguj się odpowiadać to pytanie retoryczne i tak wiadomo co napiszesz.

Evil Sabbath

pretorianie są dobrze zorganizowanym klanem na serwie i to że ogarniają grę i radzą sobie lepiej niż inne klany nie znaczy ze GM im pomaga. Nie wiem jakie masz doświadczenia z innych serwow ale u nas Gm'owie są bezstronni.

A co do doty to poczytaj opis serwera, dotujemy tylko itemki dekoracyjne i moderowanie konta. Gracz doświadczony nikomu nie da pasow na swoje konto, a jak dzieci chcą się wymieniać kontami z setką innych graczy to muszą potem ponieść konsekwencje swego wyboru.

Witcher Sabbath

Tak jak powiedział Evil, kazdy gracz już przed zalogowaniem sie na serwer w dziale RULES jest informowany by wymyslił sobie trudne hasło i nie dzielił się nim z nikim. Jezeli miał ochotę się podzielić niech cierpi. A co do klanu Pretorianie, to ja mialem dzis od nich 2 skargi na pm ze pomagam innemu klanowi. Zatem jak to w końcu jest? Jeżeli ktoś ma jakieś dowody, lub chociażby potrafi uzasadnić podejrzenia, że ja lub Evil sprzyjamy komukolwiek niech je pokaże tu przy wszystkich albo zamilknie.
Szczekać zza płotu każdy potrafi. A jak wiadomo psy szczekają, karawana jedzie dalej :p.
Zapraszamy wszystkich, którzy się jeszcze nie zdecydowali do spróbowania sił w naszym wirtualnym swiecie.

vind

serverek dobrze sie ma, co chwile jakies update bugi sa systematycznie naprawiane, admini pilnuja porzadku, banuja niewiernych ;d ogolnie widac ze dzialaja..

dobrze sie gra polecam server

Naito

Cytat: Witcher Sabbath w Luty 01, 2010, 11:55:18 PM
A co do klanu Pretorianie, to ja mialem dzis od nich 2 skargi na pm ze pomagam innemu klanowi. Zatem jak to w końcu jest? Jeżeli ktoś ma jakieś dowody, lub chociażby potrafi uzasadnić podejrzenia, że ja lub Evil sprzyjamy komukolwiek niech je pokaże tu przy wszystkich albo zamilknie.
Szczekać zza płotu każdy potrafi. A jak wiadomo psy szczekają, karawana jedzie dalej :p.

A przypomij sobie siebie samego co (jak to ujales) "szczekales" w naszym temacie o mnie. również bez zadnych dowodow, nawet slownych popartych jakims konkretnym uzasadniem tak samo jak teraz ktos napisal kilka postów wyzej.
Zapraszam na serwer Team Speak 3 - Dead Echo - Community of Gamers - Adres: deadecho.pl

W Lineage 2 gram na serwerze: EU Core | Nick: Naito | Clan: BlackSwans

Evil Sabbath

No jakoś nam się układa na razie, online wzrasta pierwsze miejsce na hopzone, znaczy ludziom zależy i głosują.

Mamy graczy z Anglii, Grecji, Niemiec, Czech, Slovakia, Chile, Argentyny, Serbii no i Polski oczywiście.

Gotrek

Gratulacje za 1 miejsce w rankingu Hopzone, oby tak dalej!!!  :D
Anioł nigdy nie upada. Diabeł upada tak nisko, że nigdy się nie podniesie. Człowiek upada i powstaje.

Evil Sabbath

Pojawili się gracze z Belgii zapraszam niezdecydowanych do wspólne zabawy

Taboret

O h.. Jak z Belgii sa ludzie to rzeczywiscie warto wbiac. Macie mnie :P

Sigma

Cytat: Taboret w Luty 07, 2010, 06:16:27 PM
O h.. Jak z Belgii sa ludzie to rzeczywiscie warto wbiac. Macie mnie :P
+1 ^^

A co do serwera to naprawde dobrze się rozwija, Admini bardzo często online, no i oczywiście robią dużooo eventów :) Wbijać :D

Evil Sabbath

Połącz to z postem wyżej, miałem na myśli że towarzystwo robi się międzynarodowe.

Witcher Sabbath

Międzynarodowe towarzystwo i online 600+ Zapraszamy.

Ornetto

całkiem nice moze odwiedze serwer w najbliższych dniach ;)

rexatras

Cytat: Witcher Sabbath w Luty 08, 2010, 10:04:36 PM

podziel to na 3 i będziesz mial online prawdziwy... (real player/jego box/offline shop)

NOhope

Cytat: rexatras w Luty 10, 2010, 11:36:54 AM
Cytat: Witcher Sabbath w Luty 08, 2010, 10:04:36 PM

podziel to na 3 i będziesz mial online prawdziwy... (real player/jego box/offline shop)

dokładnie

Evil Sabbath

Wbrew pozorom wiele osób nie korzysta z multi (te same IP są ciągle monitorowane) a nawet z dual, zapraszam na serwer na 5 min i zobaczycie jak to wygląda :).

vind

jak na razie fajnie sie gra gmi nadal aktywni ! duzo eventow ! sporo osob nowych na server wciaz przychodzi takze serverek dobrze sie rozwija. zapraszam!

Bandit

Witam, chciałbym podzielić się wrażeniami co do serwa, mianowicie jest to najlepszy low rate serwer na jakim grałem, a podkreślam, że grałem na wielu ^^ Super atmosfera, brak lagów, nie ma dotacji wpływającej na rozgrywkę! Widać, że GM-i dbają i zajmują się serwerem, co świadczy o tym masa różnorakich eventów, które naprawdę umilają rozgrywkę ^^

Shiny

A z tego co ja slyszalem to troche sie zaczyna sypac bo najwieksze klany cos sie rozpadaja chyba? KA / RM zerwaly ally i preto nie ma kogo lac czy cos.
kkthxbye - Cardi - L2Sublimity [Hot Problems]

[Wspieram akcję WSKU]
[ENGLISH MOTHER F*****]

Witcher Sabbath

Jedne klany się rozpadają inne się zawiązują podobnie ally jak to w życiu.