Screeny, PvP i Flame na Lancer

Zaczęty przez rexetin, Maj 17, 2009, 02:05:25 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Azella

zrobił hero bo tylko on kampił oly. Na Da wcale nie jest trudno wygrywać walki. Jedyny  problem to sumoner przefarmiona deska i kradziej ee o ile nie ma się trochę szcześcia i dobrej bizu :)

byłem 6 :) ale bez dobrej bizu atri dark w fb i luku 150 nic się nie da zrobic :) no i oe skili
Quis penis aquam turbat? sie pytam!!!

damoon

ptysiu, a włączyłeś riposte stance w walce z da i boonsoonem?

errorcrc

Cytat: damoon w Luty 09, 2010, 12:05:10 PM
ptysiu, a włączyłeś riposte stance w walce z da i boonsoonem?
Rozumiem że w walce z boonsunem dało by mi to mniej many i atk speeda a poza tym hmmmmm, nie widziałeś, nie wiesz, i dalej sie opier.... w pracy ;x
Z da włączyłem ale to i tak nic nie da  :o Da>Tyr  na Oly
Cytat: DonK. w Luty 09, 2010, 12:09:07 PM
banda nieogarow!!!1 i ciot ofc.
Obudził się ..... Mass log out z forum :ork_1_3:

damoon

mysle ze to ma sens ;p 30% na to ze boonsoon sam sie zestunuje jest wieksza niz to ze ja go ze stunuje. Nie mowiac o tym ze da sam sie zestunuje stunem zenchantowanym na dlugosc. GF.

DonK.

ok przeczytalem to czego wczesniej mi sie nie chcialo :D co do 3rd side to wyszly 2 pt od nas - nie chciali miec wojny ze znajomymi, wystarczy ze Hottler utrzyma 10 aktywnych pt i bedzie tak jak bylo tylko ze na kazdym spocie wiecej fragow :D
Cytat: Azella w Luty 09, 2010, 12:01:20 PM
zrobił hero bo tylko on kampił oly. Na Da wcale nie jest trudno wygrywać walki. Jedyny  problem to sumoner przefarmiona deska i kradziej ee o ile nie ma się trochę szcześcia i dobrej bizu :)

byłem 6 :) ale bez dobrej bizu atri dark w fb i luku 150 nic się nie da zrobic :) no i oe skili
wow ameryka ponownie odkryta!!!1 ja bym tez wymiatal na moim ee ale bez blablabla nic się nie da zrobic :) mam 32lvl ale ja wiem ze bym wymiatal!!1 tzn skoro nie wymiatam to chociaz wam napisze ze bym wymiatal1!!!

na wcku mam wiecej pkt niz 99% tego eloplcommunity, in your face? :P w chuh teorii a pl hero dalej nie widze.

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: usuwaja posty a jeszcze niedawno byl to spam topic jak mod tu glupoty pisal   :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Hapszasin

ex- DoomCryer 82/sps@Lancer
ex- PhoenixKnight 81/sr/wl@Lancer
/get.your.envelopes_ _time.to.address.the.haters/

damoon

Cytat: DonK. w Luty 09, 2010, 12:59:56 PM
ok przeczytalem to czego wczesniej mi sie nie chcialo :D co do 3rd side to wyszly 2 pt od nas - nie chciali miec wojny ze znajomymi, wystarczy ze Hottler utrzyma 10 aktywnych pt i bedzie tak jak bylo tylko ze na kazdym spocie wiecej fragow :D
Cytat: Azella w Luty 09, 2010, 12:01:20 PM

wow ameryka ponownie odkryta!!!1 ja bym tez wymiatal na moim ee ale bez blablabla nic się nie da zrobic :) mam 32lvl ale ja wiem ze bym wymiatal!!1 tzn skoro nie wymiatam to chociaz wam napisze ze bym wymiatal1!!!

na wcku mam wiecej pkt niz 99% tego eloplcommunity, in your face? :P w chuh teorii a pl hero dalej nie widze.

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: usuwaja posty a jeszcze niedawno byl to spam topic jak mod tu glupoty pisal   :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

chcesz mnie zmusić zebym wiecej czasu tracil na oly a jedynya zachetą mialo by być "ze jestem fajniejszy od ciebie"? Nie ma sensu i tak jestem fajniejszy, a jak masz cos do mnie to chodz poza miasto ;>

DonK.

Hapszasin

Ryuzaku

Cytat: Azella w Luty 09, 2010, 11:48:25 AM
Cytat: Ryuzaku w Luty 09, 2010, 11:05:22 AM
akurat ten "nieogar" jak ma 83+ i ma shield stuna na reuse zrobiony to jest 10x mniejszym nieogarem niz ty =]

nie ma 83+ (bo nie widziałem żeby seeda odpalał na oly) i jest nieogarem skoro ma stuna na reuse. Jak ma 83+ i nie pakuje seeda to jest totalnym nieogarem. Ma 82 bo mu sie resisty z 82 zalaczały ale 83?

Widze ryjek ze jesteś expertem od tanków bo grasz nimi już długo :) z reusem nigdy nie sklepie normalnych sumonerów więc sorri. +18 to jest jakies 20s stuna.

Oglądałem jego walki. Dla niego drain z fb>heal. Nie gra dobrze. Ma tylko najwyższy lev.

Tylko on kampil oly? A ty to co? Nie kampiles oly? xDXDXD zal azex zal... A na +30 Time <<<< Reuse i nic tego nie zmieni chocbys chcial byc nie wiem jak zajebisty, dlatego tez wspomnialem "jak ma 83". =] A jak ty enchantujesz stuna zeby zabijac 1 klase na oly to good luck ;x
ex STS 82 - ex member of LR and Assassins clan.
On Lancer server from 17.05.09 to 03.11.

Azella

bo na reszte nie ma znaczenia jak masz enchantowany. Reuse time nie ma znaczenia. Na mass pvp też lepiej mieć czas niż reuse.

nie kampiłem oly porostu sobie grałem i dzięki temu dostałem 80k tokenów a przy tym sporo się nauczyłem

netheril

Cytat1.zlydotyk ee74
2.vico sorc 71
a potraficie cos poza zabijaniem pojedynczych low lvli na fod, ktorym sie wpierdalacie na spot?
Klotnie na forach internetowych sa jak zawody w zakladzie psychiatrycznym... Czy wygrasz czy przegrasz to i tak jestes pojebany...

damoon

Mscici3l

Lineage 2 official server Luna
Msciciel - Ghost Hunter 83/75/75/73- BANNED
Lineage 2 official server Lancer ru:
Msciciel - Sword Muse 82/75/75/68 - SOLD
NomoreQQ - Soul Hound 82/75/75/75 - SOLD
ErrOrCrC - Grand Khavatari 85/80/75/75 - SOLD - 6x Hero

netheril

Cytat: Mscici3l w Luty 09, 2010, 10:52:37 PM
pobili Was? ;(
Cytat: netheril w Luty 09, 2010, 10:08:51 PM

a potraficie cos poza zabijaniem pojedynczych low lvli na fod, ktorym sie wpierdalacie na spot?

A ty dalej jak przychodzisz na spot na ktorym ktos od rana expi to mowisz ze to twoj spot i tu expisz  od paru h?  :oops:
Klotnie na forach internetowych sa jak zawody w zakladzie psychiatrycznym... Czy wygrasz czy przegrasz to i tak jestes pojebany...

DonK.

Hapszasin

netheril

damoon

nie ma co sie jarac. i tak spala pr jak tylko zobacza wara na radarze;p

Azella

Cytat: DonK. w Luty 09, 2010, 11:26:39 PM
nie placz - pm i posprzatam nawet jak będę boxowany :P

fixed

DonK.

to bylo mocne i fajnie  :oops: not, ale kiedys sie napewno uda
@ryjek przygarniecie sps do const da? bede wszystkie golemy oddawac!!1
Hapszasin

Ryuzaku

po co nam nuker ktory na enli bije jak nasze sh bez? o_O..... i na dodatek pompowac sie nie moze ;<<<
ex STS 82 - ex member of LR and Assassins clan.
On Lancer server from 17.05.09 to 03.11.

DonK.

po to ze 2 sh jest latwiej zresistowac niz sh/sps? poza tym to ja!!1
uahah mod emo? az swoje posty usunal :D
Hapszasin

Madith

Cytat: DonK. w Luty 10, 2010, 11:37:23 AM
po to ze 2 sh jest latwiej zresistowac niz sh/sps? poza tym to ja!!1

tym bardziej cie nie wezma QQ

Pisz o Lancerze plx pl0x
Arrissa, Franz
ADV80+/WC75+ nobless //retired

Kherith, Lancer
GH84+/DA75/WL75/BD62+  //retired

Madith, Core
Yul 85+                                  //retired

Diablo 3 Clan League

wuera

Cytat: netheril w Luty 09, 2010, 10:08:51 PM
Cytat1.zlydotyk ee74
2.vico sorc 71

przepraszam następnym razem ustawimy sie w kolejce i poczekamy az spot sie zwolni QQ

Alarion

Mnie ciekawi tylko 1:

Tylu ruskich na serwerze (jakieś 95%) a to trzeba akurat tych kilku polaków lać? Zamiast się dogadać? Dla mnei to lekko lipa, że enemy od groma dookoła, ale Polak i tak tylko z Polakiem się bić umie :<
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

fedur

teraz sie dziwisz... jak sam grałeś jeszcze na Franz to wtedy "bielak team" i inni polacy byli Ci źli, a teraz chłopaków próbujesz umoralniać.

oT: Chlopaki tylko Donk dalej screeny :< dawać tutaj cos sie popatrzy na krzaczki na chat :<

Nervoson

Polacy zawsze sie beda miedzy soba napierdalac.