Error

Zaczęty przez Stavi.VIP, Luty 10, 2010, 04:15:03 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Stavi.VIP

2010.2.10 16:12:29
CPU : GenuineIntel Unknown processor @ 2796 MHz with 1022MB RAM
Video : NVIDIA GeForce 7300 GT (6250)
PosCode : LS1:18770:-248162:-9581 1/0

General protection fault!

History: GetHairTexNameByColor <- User::UpdatePawnMeshContainerByHair <- User::UpdatePawnMeshContainer <- User::SetPawnResource <- APawn::NPrimeActionEnd <- APawn::NActionStop <- UNetworkHandler::Tick <- Function Name=MTLPacket <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop

Ku*wa już 3 postacie tam zostały. Jak tylko loguje ta postać to wywala mi grę. Wie ktoś co zrobić żeby opuścić ten cmentarz postaci?? Chodzi o catakumby of the forbiten path

Calmodi

Z tego co wiem to nie tylko ty masz z tym problem, najlepiej zrobisz jezeli zalozyc topic na forum DN, ewentualnie mozesz sprobowac zagadac do GMa zeby ci postaci przeniosl do miasta.

Stavi.VIP

GM to jest idiota, on się tylko interesuje ludźmi ze swojego klanu i tymi co mu płacą. Ja nie myślę mu płacić, frajer jeden.

Poproszę kolegę żeby na napisał na DN po ang jaki jest problem...

Calmodi

Cytat: Stavi.VIP w Luty 10, 2010, 07:01:54 PM
GM to jest idiota, on się tylko interesuje ludźmi ze swojego klanu i tymi co mu płacą. Ja nie myślę mu płacić, frajer jeden.

Poproszę kolegę żeby na napisał na DN po ang jaki jest problem...
Masz racje nie sa to najprzyjemniejsi ludzie, oraz nie sa zbyt pomocni ale nie pozostalo ci nic innego, watpie czy pomoze reinstal gry. Nie pozostalo Ci jak na razie nic innego nie zaszkodzi sprobowac.

Stavi.VIP

Z nimi nie mozna sie dogadac. Chyba ze mu powiem ze chce zaplacic za cos ale moje postacie utknely w kata xD moze frajer da sie w ch*ja zrobic :)

Pheonix

jeżeli to przez konkretna lokacje to napisz do gm bezy wpisał ci tą z np. giran

Thorns

@Stavi.VIP   dostajesz po reputacji za bluzganie, przeczytaj wpierw regulamin.
Nie życze sobie tego typu wypowiedzi z użyciem takich słów!!

Wiedźmin poszedł przez ogień i wodę, wstecz się nie oglądał. Ale nie wziął ni butów żelaznych ni kostura. Wziął tylko swój miecz wiedźmiński. Nie posłuchał słów wróżki. I dobrze zrobił, bo to była zła wróżka.

Stavi.VIP

Ojojoj  :D pisałem do admina ale on ma to gdzieś...

Jest sposób na to :) po 24h od zapisania się go cata postać zostaje automatycznie teleportowana na zewnątrz cata i w taki oto sposób wydostałem się :)