Anime & manga

Zaczęty przez Pheonix, Marzec 31, 2008, 07:25:29 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

DIO

Saiunkoku Monogatari? (2 sezony) sporo odcinkow dosc ciekawe, nie jest jakas wybitna produkcja ale milo sie oglada

Krzychu

A ja polecam Detroit Metal City dobre anime bardzo dużo śmiechu . Anime o grupie death metalowej . Miła odskocznia od beck'a :)

HellSign

LF Anime podobne do :
Fate/stay night // ZnT,

poproszę parę tytułów :)
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

Hermit

Stary Hermit farme miał. A czas sobie upływał i upływał.
=

Ryltar

Cytat: Sarez w Styczeń 30, 2010, 09:35:02 PM
Ave NARÓTO , HAIl NARUtArDy  :?

Shonen jak to shonen , ale dla mnie to ostry piece of crap. Odcinki mają taką samą tematykę , wystarczy zobaczyć recenzję Mosznoczołka.

I tak oleje anime na 2 miechy az te gowno minie bo i tak ta dziwka temu bablarzowi wyzna milosc albo dzieki zawzietosci i ciezkiej pracy bedzie znala te super,hiper,mega,zapierajace dech w piersiach jutsu.

Musze znalesc sobie nowa mange bo na samym one piece daleko nie zajade...

Sarez

FLCL , gdzieś o tym napisałem  :P
A ja , tak system pierdolę , że nawet nie chce mi się go "rozpierdalać"

Pheonix

Cytat: Ryltar w Luty 01, 2010, 03:18:44 PM
Cytat: Sarez w Styczeń 30, 2010, 09:35:02 PM
Ave NARÓTO , HAIl NARUtArDy  :?

Shonen jak to shonen , ale dla mnie to ostry piece of crap. Odcinki mają taką samą tematykę , wystarczy zobaczyć recenzję Mosznoczołka.

I tak oleje anime na 2 miechy az te gowno minie bo i tak ta -_-'a temu bablarzowi wyzna milosc albo dzieki zawzietosci i ciezkiej pracy bedzie znala te super,hiper,mega,zapierajace dech w piersiach jutsu.

Musze znalesc sobie nowa mange bo na samym one piece daleko nie zajade...

http://www.manga-lib.pl/ i tam sobie poszukaj flcl :D

DIO

mnie tez zaczyna juz delikatnie meczyc Naruto , za duzo Sasuke  za malo konkretow.

Ja polecam Samurai Deeper Kyo , tez tasiemiec ale jakis taki "ciekawszy" jak dla mnie niz Naruto ostatnio

Kamal

Fairy Tail czytaliście/zaczęliście oglądać? Też tasiemiec, ale jak dla mnie, na razie przyjemny :D

DIO

Manga jest swietna, anime jest mhm ........ dziwne, przesadzili z iloscia gestow,swiatelek i wykrzykiwania  "pokemon idz!!!" w trakcie walk przez co srednio mi sie to podoba na ekranie, manga za to jak One piece, ciagnie sie i ciagnie ale akcja ciagle sie zmienia , idzie do przodu i nie zanudza

Ryltar

Heh widze ze nie tylko ja czytam One Piece :P

DIO

Ja sie dlugo przelamac nie moglem, przeciez nie bede czytal/ogladal czegos o piracie czlowieku-gumie i jego wesolej zalodze. Jak to dobrze ze czasem czlowiek moze sie tak milo pomylic

Ryltar

To samo mialem.Jak na poczatku uslyszalem tekst:"Zostane krolem piratow" to mowie k***a drugie naruto.Ale naprawde zaskoczylo to mnie pozytywnie szczegolnie ze oni duzo czasu sobie robia jaja lub nie walcza na serio ale kiedy przychodzi do walki na serio to wie o co walczyc i sie juz nie pieprzy.

Alice

Ja tam jestem w trakcie Cowboya Bebopa, jak na razie bardzo mi się podoba^^
W życiu nie ma nic niemożliwego. Są jedynie wydarzenia w najwyższym stopniu nieprawdopodobne.

Ryltar

Tez mocne anime.A motyw z homarem rozwala xD

Frohike

Cytat: Alice w Luty 09, 2010, 06:55:35 PMJa tam jestem w trakcie Cowboya Bebopa, jak na razie bardzo mi się podoba^^
Bardzo dobre anime, chociaż ma jedną zasadniczą wadę :P Nie będę pisał więcej, bo nie chcę spoilować. Dałem 8/10. Warto obejrzeć.

Cytat: Ryltar w Luty 09, 2010, 11:14:15 PMTez mocne anime.A motyw z homarem rozwala xD
Boski był ten odcinek :D

HellSign

Mnie grafa odstrasza, ale koniec końców jak przyszło dla starego wyjadacza seria obowiązkowa,a mam ich na swoim koncie OveR 9000!

:) No tak na serio, świetna seria... jedna z lepszych, niech was nie odstraszy starsza grafika, po odcinku będziecie tylko wy i ona(seria ;p prawie jak w Code Geass;p)
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

DIO

Covboy Bebop odstrasza? a co tam zle wyglada? Ja rozumiem ze Super Dimension Fortress Macross moze sie nie podobac ale Bebop?  :x

Alice

CytatMnie grafa odstrasza
Może złej jakości po prostu oglądałeś/aś:P
W życiu nie ma nic niemożliwego. Są jedynie wydarzenia w najwyższym stopniu nieprawdopodobne.

Shen

Sayonara Zetsubou Sensei , szczegolnie pierwsza seria miazga, to trzeba obejrzec