Flejmy, spam, offtopy i wszystko inne @ Luna

Zaczęty przez comeback, Kwiecień 19, 2008, 06:36:38 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Solar

Alarion przestań pisać epopeje w tych postach bo nie mam siły tego wszystiego czytać: :P

Luna
Tyrteos: 80 lvl SM|75 lvl WC |DA 55 - Banned
Franz
Decimos: 82lvl PS|75 lvl WC |DA 70 -Śpi
Lancer
Decimos: 7x lvl PS

http://przypierdolek.mybrute.com/
Cytat: 120130 link=topic=27483.msg306926#msg306926

Alarion

Zatem nei czytaj ; ) Osoby zainteresowany to zrobią ; p
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

virisken

CytatDlaczego wobec tego potrzebowałeś pół roku na alcie pisać na tym forum? Czekałeś aż ludzie zapomną co zrobiłeś? Chciałeś sobie renomę podbudować innym nickiem? Tak wiem, sam mi pisałeś na gg, że po prostu zmienisz sobie konto na forum. Tyle, że nei zmienisz opinii ludzi o sobie, bo złodziej pozostanie złodziejem.
bo na alt koncie dostalem bana (wlasnie za posiadanie alt konta) :)
co do reszty - z twojego posta przeczytalem pierwszy i ostatnie 3 akapity, szczerze mi sie nie chce go czytac calego.

Alarion

Cytat: virisken w Luty 10, 2010, 02:50:16 PM
CytatDlaczego wobec tego potrzebowałeś pół roku na alcie pisać na tym forum? Czekałeś aż ludzie zapomną co zrobiłeś? Chciałeś sobie renomę podbudować innym nickiem? Tak wiem, sam mi pisałeś na gg, że po prostu zmienisz sobie konto na forum. Tyle, że nei zmienisz opinii ludzi o sobie, bo złodziej pozostanie złodziejem.
bo na alt koncie dostalem bana (wlasnie za posiadanie alt konta) :)
co do reszty - z twojego posta przeczytalem pierwszy i ostatnie 3 akapity, szczerze mi sie nie chce go czytac calego.

Logic fail. Spróbuj jeszcze raz odpowiedzieć na te pytania postawione w tym cytacie. Pozwolisz, pogrubię ponownie, by ci było ciut łatwiej. A tak BTW ignorancja nie jest usprawiedliwieniem, so fail again.

Cat Drama Maker

virisken

chyba nie zrozumiales. ja bym na nim pisal dalej tylko dostalem bana. a czemu? no chyba wiesz czemu - moja renoma w na tym forum i ogolnie w swiete wirtualnym jest przypisana do tego nicka, inny nick to tak jak nowa postac w l2 na innym koncie gdzie mozesz sie podawac za kogos innego.

x3nomorph

Cytat: virisken w Luty 10, 2010, 04:22:09 PM
chyba nie zrozumiales. ja bym na nim pisal dalej tylko dostalem bana. a czemu? no chyba wiesz czemu - moja renoma w na tym forum i ogolnie w swiete wirtualnym jest przypisana do tego nicka, inny nick to tak jak nowa postac w l2 na innym koncie gdzie mozesz sie podawac za kogos innego.

W ogole to wg. mnie podchodzi pod chorobe psychiczna. Schizofrenia?
new future.

Saladin

Rzeczywiście trochę przydługawe. Widać też nie zostałem do końca zrozumiany - może dlatego, że pisałem tego posta o 7 rano :P
To make a long story short: nie będę Wam mówił jak macie z forum korzystać, zwłaszcza po tym, jak nagle wyskakuje po dwóch latach - to by było śmieszne. Jednak nie podłączajcie pod flame informacji prywatnych, zwłaszcza nie swoich: kto gdzie mieszka, ile ma lat itp itd. Wiem, że sytuacja jest bardzo kontrowersyjna, ale proszę Was o załatwianie takich rzeczy w swoim gronie, albo w odpowiedni sposób (ja wszystkie dane personalne kogolwiek wrzucone wbrew jego woli będę kasował - czy Wam okradł konto, czy zniszczył flote w ogame).
Już się nie oddzywam :P
Nie udzielam pomocy przez PM...

Alarion

Cytat: virisken w Luty 10, 2010, 04:22:09 PM

Oprócz tego co ci X3no napisał, to jeszcze jak podkreslę 1 rzecz: Przecież mówiłeś, że ci nei zależy na opinii w świecie wirtualnym, bo w realu jesteś podobno zupełnie inny. Zatem dlaczego się tym przejmowałeś i dalej nei pisałeś na viriskienie. Przecież nie zrobiłeś nic złego! Czyż nie?

Cat Drama Maker

virisken

Przecież nie zrobiłeś nic złego
tego nigdzie nie napisalem.

widzisz tylko ze jak pisze na viriskenie to od razu sa komentarze i bezsensowne klotnie, a jak pisze na innym koncie to nie ma takich problemow i straty czasu (z mojej strony przynajmniej)

Alarion

No patrz, coś w tym musi jednak być, skoro ludzie tak piszą, prawda? Czy może tylko ty jesteś ponad innymi i szkoda ci czasu na taki plebs na forum co się nei zna na prawdach moralnych?

Cat Drama Maker

virisken

obydwaj wiemy co w tym jest wiec co w tym dziwnego?

Alarion

że masz czelność wymagać od kogoś liczenia się z twoim zdaniem na tym forum.

Cat Drama Maker

virisken

nic nei mam, mozesz poprostu nie czytac, ale pod wzgledem "mozliwosci" na tym forum jestem normalnym uzytkownikiem (mam na mysli to ze np moge na cos zaglosowac tak jak inni, dac + czy - jest jest odpowiednio uargumentowany)

Belfegor

No i podobno lider Sentinelsów bana wyłapał... Pewnie za niebotowanie. Tak nie botują jak DA czyli lider i rodzina mogą a reszta baranów z klanu musi na nich robić i grać live.

Sin3R

Gadalem z chlopakami z masacred i potwierdzili ze whisp(lider sentinelsow) dostal bana. Podobno na razie nikt niewie za co. Ciekawe czy dal rade oddac komus lidera.

Kard

Cytat: Sin3R w Luty 11, 2010, 01:12:46 PM
Gadalem z chlopakami z masacred i potwierdzili ze whisp(lider sentinelsow) dostal bana. Podobno na razie nikt niewie za co. Ciekawe czy dal rade oddac komus lidera.
nie nie zdolal oddac, a na wyjasnie tego trzeba poczekac bo NC soft sie nie spieszy, bo do tej pory nie podali powodu
i zgadza sie wiekszosc osob nie wie za co, niemniej liderzy klanow o prawdopodobnym powodzie zostali poinformowani
jak sie sprawa wyjasni to dam znac za co dostal bana i jak sie skonczylo

Belfegor - Ignorujesz tego użytkownika. Pokaż mi wiadomość.
wiec trollu nie pogadamy :)
Char : Incertus :: Iss
Clan : BlackSwans

virisken

moze niech poprosi zeby mu ncsoft pozwolil oddac ldiera komus innemu, pamietam ze juz kiedys byla gdzies taka draka to ncsoft pozwolil na to i mu odbanowali na chwile konto (ale itemow ofc nie mogl przekladac).

Belfegor

Coś się sypie ta "druga strona". Najpierw piredoły typu kompromitujących lolfrapsów ganymendy i botowania wiesi, przyznania do donoszenia do NC a teraz wychodzą konkrety. Wybotowana adena brata CLa DA na allegro, ban dla CLa sentinelsów...
Pewnie najtwardsze przydupaski Suhego przestają wieżyć w brednie o grze bez bota i o fakcie, że to nie wyjdzie na jaw. EmoKardzio się obraził, gaav i ganymenda też  niewiele mówią :).

Kardziu pajacu wypociny takiego emo mnie nie interesują więc nie musisz komentować dzieciaku neo.

Ganymede

nie widze powodu by odpowiadac takim trolom jak ty BelfeLOL.

Bota koles to ty najwyrazniej lolu masz zamiast mozgu a do tego nudzisz tym nieporadnym flejmem.

Zas sprawa z Whispem bedzie odkrecona bo dostal random bana podobnie zreszta jak kilku innych Clan Leaderow na pozostalych serverach (najwiecej ponoc na Franzie). Czemu? Pytajcie NCsoft, dla mnie to jest jakas kpina. Szkoda tylko ze go taki event ominie, 35% na 80 lvl w 2 dni ihhaaaa ;P

poki co polecam 2 filmiki ;D
http://www.youtube.com/watch?v=Gs1NsyArEuA
http://www.youtube.com/watch?v=FtdF3b0kMEo
Ganymede lvl 82 Mystic Muse
Proud member of DeathAdders clan on Luna server

Solar

Cytat: Ganymede w Luty 12, 2010, 12:25:08 AM
nie widze powodu by odpowiadac takim trolom jak ty BelfeLOL.

Bota koles to ty najwyrazniej lolu masz zamiast mozgu a do tego nudzisz tym nieporadnym flejmem.

Zas sprawa z Whispem bedzie odkrecona bo dostal random bana podobnie zreszta jak kilku innych Clan Leaderow na pozostalych serverach (najwiecej ponoc na Franzie). Czemu? Pytajcie NCsoft, dla mnie to jest jakas kpina. Szkoda tylko ze go taki event ominie, 35% na 80 lvl w 2 dni ihhaaaa ;P

poki co polecam 2 filmiki ;D
http://www.youtube.com/watch?v=Gs1NsyArEuA
http://www.youtube.com/watch?v=FtdF3b0kMEo
I co dzieci kto jeszcze raz powie że banów nie łąpie sie za niewinność dostanie ode mnie - w prezencie za głoszenie herezji  :P

Luna
Franz
Lancer

Ganymede

oczywiscie ze sie nie dostaje - permabanow. To jest random lol ban i predzej czy pozniej NCsoft naprawi swoja pomylke.
Ganymede lvl 82 Mystic Muse
Proud member of DeathAdders clan on Luna server

Solar

Cytat: Ganymede w Luty 12, 2010, 01:16:59 AM
oczywiscie ze sie nie dostaje - permabanow. To jest random lol ban i predzej czy pozniej NCsoft naprawi swoja pomylke.
BaN TO BAN = NO FUN  jak nie ma pleców to ncsoft g zrobi :P

Luna
Franz
Lancer

Kard

Cytat: Solar w Luty 12, 2010, 01:29:32 AM
Cytat: Ganymede w Luty 12, 2010, 01:16:59 AM
BaN TO BAN = NO FUN  jak nie ma pleców to ncsoft g zrobi :P

prawdopodobnie ban wynika z nieporozumienia i raczej to bedzie wyjasnione na korzysc gracza, podobny ban miala jedna z osob w moim pt, co kosztowalo NC soft 6 miesiecy gry za free, bo takie dostal odszkodowanie :)
Char : Incertus :: Iss
Clan : BlackSwans

Belfegor

Kardzio kolejny raz zmienia zdanie:
-jednak można dostać bana za nic (niedawno nie można było)
-DA dostało bana (niedawno nikt nie dostał)
i jak tu wierzyć w jedno słowo kogoś takiego?

Miejmy nadzieję, że ban nie był przypadkowy i nie zostanie cofnięty.

//Po raz kolejny obrażasz userów, jeszcze jedno przegięcie, a będzie źle - Saladin

Alarion

ho ho to już 2 obserwowany na forum ; p

Cat Drama Maker