Lineage 2 Enigma [Zapowiedz]

Zaczęty przez Maniac, Październik 14, 2009, 04:14:45 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Ryane

Mhm nie wiem  czy mam racje, ale po zmianie forum chyba gdzies pisalo, ze zostaly usuniete dotychczasowe bany czy cos takiego.

Lmao = Maniac?

HellSign

No ja wam mówiłem, zbytnio się przejadłem na nich dlatego wcześniej napisałem, że się ośmieszają pisząć takie rzeczy oraz swój serwer.

Nie polecam :) Powiem tylko tyle, nie zdziwcie się... jak stracicie cenny czas, a zyskacie bana :) różne rzeczy się tutaj dzieją.
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

HellSign

Cytat: Maślan w Luty 11, 2010, 09:42:03 PM
Cytat: Ryane w Luty 11, 2010, 09:02:53 PM
Mhm nie wiem  czy mam racje, ale po zmianie forum chyba gdzies pisalo, ze zostaly usuniete dotychczasowe bany czy cos takiego.

Lmao = Maniac?

no to piszemy o bana ;D

hahahah co za ludzie :DDDD masz radochę? ;p

Nie polecamy tego serwera, chyba że już przygotowaliście dane do przelewu i 1500zł
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

Maślan

Cytat: HellSign w Luty 11, 2010, 11:45:42 PM
Cytat: Maślan w Luty 11, 2010, 09:42:03 PM
Cytat: Ryane w Luty 11, 2010, 09:02:53 PM

Lmao = Maniac?

no to piszemy o bana ;D

hahahah co za ludzie :DDDD masz radochę? ;p

Nie polecamy tego serwera, chyba że już przygotowaliście dane do przelewu i 1500zł

Mam, lubie sie flamowac z Maniac'iem ;D

Rickert

Cytat: Matim w Luty 11, 2010, 08:48:34 PM
Proszę powstrzymać się od zbędnego spamu w tym temacie - np Shiny.

Zgodnie z tym Warn +5% Maślan.
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

Lmao

Tutaj PunisherTheOne Wlasciciel serwera lineage 2 valinora skoro juz tu jestem niech bedzie ta wypowiedz. Jedyna i ostatnia wypowiedz na tym forum.
Jesli ktos mnie myli z maniacem ( Mackiem ) polecam nasza klase i nasze profile. Krotka mowiac -_-'enie typowych dzieci neo jak hellsign mnie nie jara, chcesz plakac plakaj ile chcesz, source enigmy jest ruski i jak ktos wie co ruscy potrafia to wie ze lipy nie ma rebelion jest pisany od podstaw co sam luno zapewne wie bo -_-'al geo engine od nich , extender od c5 zaja nam okolo 5 miesiecy roboty, -_-'enie ze nie dziala cos nie ma sesu, przy pomocy ruskich devow mamy to co wy nie bedziecie mieli za 2-3 lata w serwach l2j, ruscy szarpia taka kase na serwach java co zarabiaja dobrej jakosci ' biznesmeny '  my mamy source c5 dzieki znajomosci kilku devow co pracowalo przy l2v, krotko mowiac nie chcecie nie grajcie na enigmie, ale napewno nie znajdziecie lepszego serwera ktory jedzie na javie w polsce.

Teraz cos dla swojego serwera, wasza plotka o 2x liczniku jest dawno nie prawdą krotko mowiac byly admin Asern napisal skrypt ktory faktycznie doprowadzal licznik do 2x ale to bylo jakies 2 latka temu i dawno nie jest wykorzystywany, offline trade powoduje na liczniku wlasnie takie ilosci i nie badzcie zdzieni ze serwerach takie jak l2rox l2v graveland czy costam ma taki online. Co do mojego developingu - administracji polecam lekture bylych graczy l2v na naszym forum:

Cytatl2v najlepiej dopracowany serwer l2j na jakim gralem i duzo osob ktorzy tu grali mysli podobnie(wiem, bo znam wieeeelu). Co by nie powiedziec zlego o tym serwie to napewno nie to ze puni nie ogarnia admina. Naprawial wsztko szybko i potrafil to zrobic, nie banowal bez powodu.  Brak hopzone tutaj najbardziej szkodzi w nabywaniu nowych graczy i to powinien byc pierwszy punkt do naprawy jesli nie bedzie zgody graczy na wipe i zamiane image serwa.
Hmm am i realy so bad? jak komus malo polecam wiecej postow starych graczy na naszym forum, dziecia ktorym -_-'alem bana za cwaniactwo podziekuje, jesli im malo zapraszam na pm do ustawki.

Stay Cool Play Fair Enjoy the Game

PunisherTheOne

Matim

Panie Punisher, ogarnij swoje słownictwo, bo do kulturalnych osób teraz Ciebie nie zaliczę.

L2Rox ma dużo online bo:

- nie kręcił i nie będzie kręcił licznika
- widocznie ludziom się podoba
- twierdzisz, że jest tam masa offline/bów, ale się mylisz.

Proszę nie myśleć, że bronie serwera bo kiedyś tam byłem w teamie. Po prostu piszę prawdę.

HellSign

Matim, do teraz to naprawdę trochę sobie jaja robiłem, ale teraz zmieniłem zdanie. Administrator jest nie poważny, ujawniam wam tą treść, dlatego żeby pokazać wam profesjonalizm PunisheraTheOne

Lmao to konto Maniaca, a konto Maniaca to konto Punishera(czyli głównego założyciela serwera) - sami oceńcie czy admin/dev tak się zachowywać powinien, a panu przypominam, że za groźby grozi kara pozbawienia wolności o ile się nie mylę. (No, a mogę jestem licealistą i nie znam się na prawie tak szczegółowo)

Cytat
Lmao

* *
    * Reputacja: +0/-4
    * [Pochwal] [Potęp]
    *
          o Zobacz profil
          o Email
          o Prywatna wiadomość (Offline)

(Bez tematu)
« Wyślij do: HellSign : Dzisiaj o 01:19:47 »

* Odpowiedz
    * Usuń
    *

Taki cwaniaczek jestes na forum, to moze pokaz jaki w realku jestes dziaciaku neostrady? ;]

p.s
Tak jestem cwaniak, dziecko neo itd. itp. ... :) Wiedziałem, że jesteś nadpobudliwy, ale że aż tak...
RPG CLUB x3 Empire

LookAtMyBallz

HellSign, z tego co widzę, to w tym pm'ie nie ma żadnej groźby w Twoim kierunku...
ale z drugiej strony, jak czytam Twoje badziewne posty to sam mam ochotę Ci wpier!@%$#%

muszę przyznać, że jesteś jednym z bardziej lamowatych forum warriorow jakich spotkałem ;]

peace

HellSign

Cytat: LookAtMyBallz w Luty 12, 2010, 06:07:35 PM
HellSign, z tego co widzę, to w tym pm'ie nie ma żadnej groźby w Twoim kierunku...
ale z drugiej strony, jak czytam Twoje badziewne posty to sam mam ochotę Ci wpier!@%$#%

muszę przyznać, że jesteś jednym z bardziej lamowatych forum warriorow jakich spotkałem ;]

peace

O rly :> ? Tylko wiesz... takie teksty to do kolegów możesz sobie kierować :) 

Może i spamuje, flamuję itd.Przynajmniej nie zakładam po 100 kont jak ty.

Nadal nie polecam, śmieszna administracja(połowa osób w niej to tak naprawdę 1na :P) Poza tym nie wierzcie "ich plikom"
RPG CLUB x3 Empire

Luno

Cytat: Lmao w Luty 12, 2010, 12:06:36 AM
source enigmy jest ruski i jak ktos wie co ruscy potrafia to wie ze lipy nie ma rebelion jest pisany od podstaw co sam luno zapewne wie bo -_-'al geo engine od nich

To, że nie jestem aktywny już na forum, nie oznacza, że można pisać na mój temat takie kłamstwa. Geo engine w L2m został w całości napisany przez Nemesiss'a. Pierwsza wersja powstała ponad 3.5 roku temu, gdy pracowaliśmy jeszcze w l2j, ulepszona wersja powstała później, ale bynajmniej nic od nikogo nie braliśmy, więc wypraszam sobie.

impos89

CytatCi, co nie znają się wcale
Najwięcej mówią o tym zawsze
O całej tej muzyce
O tym, że siedzę na ławce

Takiego frajerstwa, w kierunku szanujących się ludzi... Z tekstami o kradzieży to na policję proszę.

CytatTakie barany jak Ty
Mają najwięcej do gadania
My robimy swoje
Ty, chociaż nie rób zamieszania!

Polaczkowo:
Impos - Aeore Healer lvl 93 / Wynn Summoner 85 / TH 58
klan - Kowale
CP Sairea

He4DSh0t

Kiedy można spodziewać się startu?
sQam sQuad Old Member - Core
7Sins Old Member - Lilith

Gothican

HellSign spamerze ogarnij MUSK i  naucz sie czytac, dopiero pozniej komentuj posty innych (ten odnosnie ustawki). Jak dalej nie wiesz o co chodzi to najlepiej nie odpowiadaj.

@topic
Wszystko prezentuje sie calkiem dobrze, jedynym problemem moze byc online o.o.

Storhamar

Myślę że przy dobrej reklamie ten serwer będzie najporządniejszym l2j jaki do tej pory powstał.
Jak zaczniecie z dość wysokiego pułapu(min 500 online na start) to mysle ze 2 k wam pęknie przy dobrej formie. Sam mam zamiar przetestować waszą pracę ;-)