RPG Club x5 - oficjalny start

Zaczęty przez Madith, Luty 11, 2010, 09:13:07 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Kazuya

Cytat: Mandaryn w Luty 13, 2010, 11:34:41 PM
Cytat: Kazuya w Luty 13, 2010, 12:49:44 PM
baiuma zabiliście bez pvp pewnie :? trzymaliście giran bo pewnie nikt nawet na siege się nie zapisywał.

Gdyby Twoj proklan postrzegal l2 jako coś więcej niż tylko farma w cata to może miałbyś jakies dokladniejsze info a nie tylko "gdzies tam ktoś mówił". Ale niestety- niektórzy jak widać pvp doświadczyć mogą tylko na forum.
to były moje przypuszczenia bo skąd taki klan jak lexy mogli mieć giran i zabić baiuma skoro dostawali baty od PVE klanu !? :oops:
btw. ostatnio ktoś umieścił linka do frapsa lexów i szczerze mówiąc takiego pvp nie chciał bym "doświadczyć"
rpg x5 [gh85]

Krissen

Cytat: Kazuya w Luty 13, 2010, 07:57:35 PM
Nie przegrywali z lexami przynajmniej 8)

Pewnie ze z nami przegrywaliscie, gdyz zeby cos przegrac trzeba sie bic ... Wojne oddaliscie hmmm niech pomysle jakos jak juz bylo WeGotThis !? Czyzby Selfowned ;) ?

Kazuya

haha co ty gadasz farmazoniarz to wy na alt klanach nie chcieliście oddać wara
stary zresztą nie mam zamiaru kłócić się z tobą bo każdy tak na prawde wie jaki poziom na celesie prezentowali lexy chyba nawet byliście na kilku frapasach ale zostaliście pojechani przez rb pt;s
rpg x5 [gh85]

Krissen

Hmmm kur... to jak to jest ? I my mielismy alt klany jednak !? Czy Sc i Exodus mialo alt klany ? A moze Addi to tez byly alt klany i jeszcze RC, HC, itd ... .? A moze to dziala jak w reklamie !? Wszyscy maja alt klany mam i ja ? Naprawde koles zdecyduj sie... Robisz sie ciut smieszny, a bardziej zalosny. Czyzbys pogubil sie we wlasnym flame'ie ;)? Nawet tego nie potrafisz ?

Hmmm. Pewnie bylismy na frapsach no i ? Czy to cos zmienia ? Czy to Cie boli ? Chesz sie poskarzyc ? Wiem chyba co jest grane !!! Boli Cie to, ze takie leszcze jak my jakos sobie radzily, podczas gdy wasza gra ograniczyla sie do czego !? Rb i Dion,a i wara dalismy wam jak sie sadziliscie na BS na ktoryms raidzie !?

Kazdy wie !? Kto to jest kazdy !? Naczytaja sie takich gowien na forum od ludzi Twojego pokroju i ida blysnac wiedza koledze... To jest ten kazdy !? :)

Kazuya

Cytat: Krissen w Luty 14, 2010, 01:03:08 AM
Hmmm kur... to jak to jest ? I my mielismy alt klany jednak !? Czy Sc i Exodus mialo alt klany ? A moze Addi to tez byly alt klany i jeszcze RC, HC, itd ... .? A moze to dziala jak w reklamie !? Wszyscy maja alt klany mam i ja ? Naprawde koles zdecyduj sie... Robisz sie ciut smieszny, a bardziej zalosny. Czyzbys pogubil sie we wlasnym flame'ie ;)? Nawet tego nie potrafisz ?

Hmmm. Pewnie bylismy na frapsach no i ? Czy to cos zmienia ? Czy to Cie boli ? Chesz sie poskarzyc ? Wiem chyba co jest grane !!! Boli Cie to, ze takie leszcze jak my jakos sobie radzily, podczas gdy wasza gra ograniczyla sie do czego !? Rb i Dion,a i wara dalismy wam jak sie sadziliscie na BS na ktoryms raidzie !?

Kazdy wie !? Kto to jest kazdy !? Naczytaja sie takich gowien na forum od ludzi Twojego pokroju i ida blysnac wiedza koledze... To jest ten kazdy !? :)
haha nie mów mi, że lexy nie miały altów proszę cię.. z czym niby sobie radziliście ? z rb nie, pvp nie? no chyba jedynie z expem. My w przeciwieństwie do was potrafiliśmy zabić rb... dion, gludio, shut tak to były siege na które uczęszczaliśmy(i po jakimś czasie nawet udało się zamek zdobyć :o) bo niestety mieliśmy ally składające się tylko z 2 klanów więc jaki sens był chodzić na siege takie jak aden lub giran? Was też pamietam na siege z gludio song of wind and run   :?
rpg x5 [gh85]

Krissen

Gratuluje siege, prominentnych zamkow i udanych self pojazdow...

Tak pojawialismy sie czasem na innych siegach zeby zdobyc zamek dla kraska, o taki alt klan Ci chodzilo ? Jak tak, to od razu dopowiedz sobie o medrcze, czemu klan w ktorym byl krasiek na alcie nie dal Ci wara. Co do nas zdarzaly sie faile, przynajmniej probowalismy ;)

Z Rb sobie nie radzilismy ?? :) Tak tak tak sobie tlumacz, krysztalki do broni wskakiwaly same ot tak na komende...

Kazuya

Cytat: Krissen w Luty 14, 2010, 02:21:23 AM
Gratuluje siege, prominentnych zamkow i udanych self pojazdow...

Tak pojawialismy sie czasem na innych siegach zeby zdobyc zamek dla kraska, o taki alt klan Ci chodzilo ? Jak tak, to od razu dopowiedz sobie o medrcze, czemu klan w ktorym byl krasiek na alcie nie dal Ci wara. Co do nas zdarzaly sie faile, przynajmniej probowalismy ;)

Z Rb sobie nie radzilismy ?? :) Tak tak tak sobie tlumacz, krysztalki do broni wskakiwaly same ot tak na komende...
hah to fajną pompę musieli mieć sp na siegach jak was zobaczyli:D czy po po prostu robiliście jako przydupasy pomagając jakiemuś factor klanowi na siege?
no nic pozostaje mi życzyć wam powodzenia na rpg bo na pewno się przyda:)
rpg x5 [gh85]

Nervoson

Przynajmniej ida grac na normalny se