Casting speed

Zaczęty przez Biczu, Listopad 04, 2005, 03:41:10 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Biczu

Czesc Prosze o wypisanie wszystkich rzeczy albo setow dodających cos do casting speed'a z góry dziękuje
z powaĚźaniem Biczu

Ashurei

Non Grade: Devotion (Tunic, Stockings, Leather Helmet)
D Grade: None
C Grade: Karmian (Tunic, Stockings, Gloves)
B Grade: Avadon (Robe, Gloves, Boots, Circlet)
            Blue Wolf Leather (Leather Mail, Gloves, Boots, Helmet)
A Grade: Cholera wie :P
S Grade: Cholera wie :P

Biczu

Dzieki , ale czy poza tym i tatoo sa jakies rzeczy dodajace castinga??
z powaĚźaniem Biczu

Imanel

Cytat: AshureiNon Grade: Devotion (Tunic, Stockings, Leather Helmet)
D Grade: None
C Grade: Karmian (Tunic, Stockings, Gloves)
B Grade: Avadon (Robe, Gloves, Boots, Circlet)
            Blue Wolf Leather (Leather Mail, Gloves, Boots, Helmet)
A Grade: Cholera wie :P
S Grade: Cholera wie :P

To ja sie pobawie w cholere :D

A Grade : Majestic ew. Dark Crystal
S Grade : Ni ma :/

Tatto:
Fire i Blood z skad wiem

ew. mozesz zalozyc SA : Acumen na staffa/booka/miecz
L2 - koniec
Forum - jeszcze nie ;P
RO - moze niedługo zaczne xD

Inferno

z B grade to również Blue wolf robe set bo dodaje +3 do wit co także wpływa na casting speed a jeżeli chodzi o A grade to pod względem cst speeda najlepsze będą Dark crystal robe set i tallum robe set to tyle
pozdrawiam
http://www.polish-legions.com.pl <--- WSZYSTKIE QUESTY NA PROFESJE SPOLSZCZONE!!!(ONLINE)

GothPL

To lepszy dla sps jest karmian czy demon ? co wiecej dodaje do c.speed ?

Schark

Więcej Casting speeda daje Karmian. Demon dodaje do Magic Attac.
Life is brutal and full of zasadzkas :)

Never interrupt your enemy when he is making a mistake :)

Dev

A grade: DArk cristal, Avadon, Majestic ...
Arcana robe chyab daje troche casting speedu ...
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

Fusin

Ehh, pozwolicie że zrobie rozpsike wszystkiego co dodaje cast.speed:

No grade: Devotion Set (Tunic of Devotion ,     Stockings of Devotion ,     Leather Helmet) - Casting Spd. +15%

D grade: Elven Mithril Set (Mithril Tunic,  Mithril Stockings, Elven Mithril Gloves) - Speed +7 WIT +1 INT -1 (wit odpowiada za cast.speed czyli cos tam dodaje cast.speedu ale niedużo)

C grade: Karmian set (Karmian Tunic, Karmian Stockings, Karmian Gloves) - P. Def. +5.24%, Casting Spd. +15% oraz divine set (tylko +1 wit)

B grade: Avadon Robe set (Avadon Robe, Avadon Gloves, Avadon Boots, Avadon Circlet) - P. Def. +5.247%, Casting Spd. +15%

Blue Wolf robe set - (Blue Wolf Tunic, Blue Wolf Stockings, Blue Wolf Gloves,   Blue Wolf Boots, Blue Wolf Helmet) - MP +206, MP Regeneration +5.24%, INT -2, MEN -1, WIT +3

Light blue wolf set -( Blue Wolf Leather Armor, Blue Wolf Gloves, Blue Wolf Boots, Blue Wolf Helmet) - P. Def. +5.24%, Casting Spd. +15%, INT -2,
MEN +3, WIT -1

A grade: Wszystkie robe oprócz robe of nightmare

S grade: Major arcana robe (tylko +1 wit ale ma inne świetne dodatki setowe)
Na pochybel S K U R W Y S Y N O M ;]

bartek0700

---------- 22:22 07.10.2006 ----------

no ja jeszce tatto urzywam zwiększajoł one cassting speed o 8% lub lepsze o 12% ale kosztem m.def lub m.atak te słabsze a te lepsze te 2 rzeczy naraz zmniejszajoł (na serwerze dragon) nie wiem jak na inych

---------- 22:26 ----------

a morzna jeszcze wpakować w niektóre  bronie acument i on zwienksza cassting speed o 15% jak masz te wszystkie rzeczy to podobno jak bendziesz dobrze buffnienty bendziesz miał cs wienkszy nisz 1000!!!!!!!!!!!!!! ale ja na razie tyle nie mam  :|  morze na wyszym lvlu :twisted:

tesq

na lepszym lvlu i w a grade to tak
ja w BW secie i dual sls + haste
dodając gsa i dance of fury i lepsze buffki mam 899 ;]

myha

tesq:że tak sie zapytam co ma buff haste i dnace of fury do c.speda bo nie wiem o ile wiem to bufem zweikszajacym c speda jest tylko acumen i dance of concentration
Auto Giełda:
http://mmoto.eu

Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."

bartek0700

haste to szybkość zadawania ciosów tyle tylko że psychicznych a nie magicznych  chłopak odbiegł troche od tematu ale skoro pisze że ma ponad 800 cs   to gz   :wink:

Dohid

Elven Elder (elfi WIT)    +
-4 MEN +4 WIT            +
Homu`s z Acumenem   +
Avadon Robe Set         +
Acumen                      +
Dance of Concentration +

=

Ponad 1200 casting speed made in retail na 58 lv (czyli nie taki high lvl)

bartek0700

:o  omg taki casting speed łłłłłłłaaaachu z takim spidem to nikt niezdonży podejść  :D  a jaki cs morze mieci maxymalnie spellsinger  :?:

FlameHowler

Jak to zdekodowac zeby zrozumiec o co chodzi?

(v2.0: Napisz, proszę, po polsku, tak abym zrozumial o co Ci chodzi, drogi forumowy kolego.)

Dohid

Koledze chodzi o to, jaki max casting speed wyciągnie spellsinger. Tyle samo co Elven Elder, jak dasz WIT +5 to pewnie z całą resztą którą wymieniłem i BW Robe zamiast Avadona to podejdzie do 1300+ spokojnie.

Fusin

To w końcu który set dodaje wiecej cast.speedu ? Bw robe czy avadon ?? ma ktoś mozę jakis przelicznik tego ?;]
Na pochybel S K U R W Y S Y N O M ;]

Dev

Cytat(v2.0: Napisz, proszę, po polsku, tak abym zrozumial o co Ci chodzi, drogi forumowy kolego.)

kulturalny flame :D

------------------------------------------------------------

Cytatkulturalny flame :D

Dohid: Spam -.-
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

FlameHowler

Cytat: FusinTo w końcu który set dodaje wiecej cast.speedu ? Bw robe czy avadon ?? ma ktoś mozę jakis przelicznik tego ?;]
Zaden. Oba dodaja tak samo, +3WIT = 15%cast spd

mj^^

Cytat: FusinTo w końcu który set dodaje wiecej cast.speedu ? Bw robe czy avadon ?? ma ktoś mozę jakis przelicznik tego ?;]

generalnie wiekszy cs ma bw poniewaz +3 wit to ok 3/4 (testowalem prophetem ava i bw) wiecej cs niz 15% ale jest to niezauwazlna roznica, ava jest dla magow ofensywnych bw dla supportu z jednego powodu - bw robe ma w bonusie -2int.

Blue Wolf Robes
+206 MP, +5% MP Regeneration, WIT +3, INT -2, MEN -1

Avadon Robes
Increased pdef 5.247% and casting speed by 15%

FlameHowler

Cytat: mj^^

generalnie wiekszy cs ma bw poniewaz +3 wit to ok 3/4 (testowalem prophetem ava i bw) wiecej cs niz 15% ale jest to niezauwazlna roznica, ava jest dla magow ofensywnych bw dla supportu z jednego powodu - bw robe ma w bonusie -2int.

Blue Wolf Robes

Avadon Robes
3 wit ddaje na SE 2 wiecej casting speedu niz 15% z avadona, wiec praktycznie nima roznicy, dlatego napisalem ze 3wit=15%

mj^^

Cytat: FlameHowler
Cytat: mj^^

Blue Wolf Robes

Avadon Robes
3 wit ddaje na SE 2 wiecej casting speedu niz 15% z avadona, wiec praktycznie nima roznicy, dlatego napisalem ze 3wit=15%

dokladnie, w ogole tu nie ma co kombinowac, support BW (jak go stac na tunike/recke lub jego klan) magusy avadon.