hack'n'slash

Zaczęty przez Kazuya, Luty 17, 2010, 08:21:20 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Kazuya

Znacie jakieś fajne tego typu gry? grałem w juz diablo2, sacred 1 i 2, titan quest ale to troche fail
teraz ściagam Dungeon siege 2
rpg x5 [gh85]

doman18

Torchlight

Odkąd w to gram (robię sobie przerwy) nie czekam już tak bardzo na Diablo 3. Raczej już tylko z ciekawości. Prawdziwymi innowacjami są dodatkowa wspólna skrzynka i masa modów (dodatkowi kupcy, więcej map, nowe rasy, przedmioty itp). Ja mam na lepsze nagrody z questów (nareszcie są adekwatne), podwyższone ceny za sprzedawane przedmioty (wreszcie są w miarę rozsądne), handlarza ze zwojami i podwyższona ilość przedmiotów w grupach (zwoje i napoje)

Najlepiej grać na HARD i naprzemiennie 3 klasami to nic z przedmiotów się nie zmarnuje

PS. W Titan Questa grałem. Jak dla mnie 8/10, można pograć. Dungeon Siege 1 i 2 też przeszedłem (jedynka znacznie lepsza). Nie mówię już o diablo. Torchlighta oceniam na 9+/10
It's nice to be important but it's more important to be nice

In every life we have some trouble
When you worry you make it double

Cytat: narisHow to PvP with a lock: Bind 1/3 of you keyboard to fear, 1/3 to dots and 1/3 to destruction spells.
Smash you head into the keyboard. YYYAAARRRGGGH!!!

Inidriel

Space Siege - Dungeon Siege w kosmosie, ujdzie.

Divine Divinity - taki średniaczek.

Loki - jak dla mnie gorsza odmiana TQ, ale można popykać.

Throne of Darkness - oldschool, średniak :P

Revenant - kolejny oldschool, można pograć.

Avencast: Rise of the Mage - nie grałem, ale tytuł skądś pamiętam, chyba dobra giera, dość świeża.

Frater - imo kicha.

NOX - diablopodobna sieka prosto od Westwood Studios (twórców C&C ; Red Alert) , dość stara (grałem w to jakoś w 6kl. pdst ;] ), miło wspominam.

Była jeszcze jedna, od Rusków, b. trudna, nowa - nie mogę sobie przypomnieć :S /edit - Mam! Dawn of Magic.

Starszych tytułów nie będę wymieniał bo pewnie byś nie zagrał ;p

Kazuya

Torchlight przypomina mi sacreda więc ściągnę chyba;d
rpg x5 [gh85]