Czy na DN jest armor Vesper S-grade

Zaczęty przez djk_25, Styczeń 03, 2010, 11:31:50 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

djk_25

Czy na DN jest armor Vesper S-grade, Noble Vesper + Fighter Cloak, Magic Cloak?  http://ivory-tower.de/

ugh

Nie, te armory pojawiły się dopiero w gracia. Chyba, że są jakieś customy zrobione na DN

Finaly retired, L2 is not fun anymore.

DonK.

cytujac Twoja sygnature :P
Cytatnie wiem jak ty, ale osobiście gdy o czymś nie mam pojęcia to się nie wcinam jak majtki w kroku, true story
Hapszasin

ex- DoomCryer 82/sps@Lancer
ex- PhoenixKnight 81/sr/wl@Lancer
/get.your.envelopes_ _time.to.address.the.haters/

ugh

to co? na DN maja vespery, choc jest na HB? jesli tak to moj fail :P

Finaly retired, L2 is not fun anymore.

DonK.

ja nie wiem dlatego nie pisze czy maja, troche tam gralem i tam sa rzeczy o ktorych sie ncsoft nie snilo nawet wiec i taka mozliwosc musisz zalozyc
Hapszasin

ex- DoomCryer 82/sps@Lancer
ex- PhoenixKnight 81/sr/wl@Lancer
/get.your.envelopes_ _time.to.address.the.haters/

Calmodi

A ja tam gram i moge wam w 100% powiedziec ze nie ma Vesper setow...

Cytat: DonK. w Styczeń 04, 2010, 02:12:59 PM
ja nie wiem dlatego nie pisze czy maja, troche tam gralem i tam sa rzeczy o ktorych sie ncsoft nie snilo nawet wiec i taka mozliwosc musisz zalozyc

zgadza sie, mamy sety DNET wygladaja identycznie jak dynasty z ta roznica ze maja kosmiczne staty oraz cene :)

djk_25

lipa. tutaj już ponad połowa ludzi biega w DNET setach i weaponach świecacych jak żarówki :)

wuja321

No biegamy w dnetach, a co już ci się nie podoba. Gdyby był Vesper to dużo czasu by nie upłyneło też wiele wiary by w nim chodziło, więc byś się nie wyróżniał :P. W końcu będzie Gracia mi się tam do niej nie śpieszy bo będzie zabugowana z początku jak zawsze.  Dragon powinien zmienic nazwę na Donator Network :P, ale przynajmniej serwer trzepie kase i póki co nie padnie.

Margrit

Niema i na razie nie będzie Drake jeszcze musi trochę zarobić na dn setach myślę ,ze za jakiś rok wprowadza wespery.

Thorns

Przestancie narzekac na Donate, dzieki temu serwer żyje, nikt nie bedzie prowadził serwerów, łącza i ludzi za darmo  :wink:

Wiedźmin poszedł przez ogień i wodę, wstecz się nie oglądał. Ale nie wziął ni butów żelaznych ni kostura. Wziął tylko swój miecz wiedźmiński. Nie posłuchał słów wróżki. I dobrze zrobił, bo to była zła wróżka.

Korni

btw Vesper to nie jest S grade tylko S84 ;p

djk_25

A czy jest na Dragonie miecz jednoręczny Sirra's Blade?

Elvin

zulek

Cytat: djk_25 w Marzec 03, 2010, 11:21:57 PM
A czy jest na Dragonie miecz jednoręczny Sirra's Blade?
Cytat: Elvin w Marzec 03, 2010, 11:43:41 PM
nie nie ma

To miała być ironia? sword jest, co prawda jego dostępność jest bardzo niska, ale zadrza się widywać :P
DN: NM(30x):
Tyr/ol sub: Bh/wc
Des/tyr
Ee/ol
Bh/pal
Zerk

Elvin

Cytat: zulek w Marzec 04, 2010, 04:50:53 PM
Cytat: Elvin w Marzec 03, 2010, 11:43:41 PM
nie nie ma

To miała być ironia? sword jest, co prawda jego dostępność jest bardzo niska, ale zadrza się widywać :P
Odpowiedz juz chyba znasz ^^

Thorns

A ja sądze, że wszystkie odpowiedzi zostały udzielone więc ZAMYKAM ;)

Wiedźmin poszedł przez ogień i wodę, wstecz się nie oglądał. Ale nie wziął ni butów żelaznych ni kostura. Wziął tylko swój miecz wiedźmiński. Nie posłuchał słów wróżki. I dobrze zrobił, bo to była zła wróżka.