L2-eXistence Interlude x4 13.02.2010 18:00 gtm+1

Zaczęty przez Rickert, Styczeń 17, 2010, 01:24:52 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

zl0ty

Zapraszam na serwer, szykuje się fajna zabawa. ;)
A co do tych sprzętów z dotacji to dla mnie brednie, ponieważ cenny są dosyć wysokie i żeby mieć postać ze sprzętem S + overenchant trzeba dużo pieniędzy na to poświecić. Admini twierdzą, że nie zbijają kokosów na serwie to więc są dwie opcje: 1) nie ma tych zajebiście bogatych donatorów co mają sprzęt +10, 2) Admini KŁAMIĄ!!! :D

rexatras

co do questow... ogolnie na low raty są potrzebne :P aby milej się grało... wkurzające jest robienie kolejnych boxow i im questow.. na 1 char to przyjemnosć robić te questy

NiceMan

Ponad 600+ w weekend walentynkowy i do tego bez db.
Uważam to za dobry Onine

Pozdrawiam

Rysio1500

Patrząc na itemy które można dostać z doty obstawiam że serwer długo nie pociągnie jak rozdają recki na B,A i S Grade :P Porażka - jak widać administracji bardzo marzą się duże doty :o

kochamziolo

Rysio pora sie zabrac w koncu do roboty a nie z garnuszka starszych ciagnac i bawic sie w wrozke...omg..wtf
Cos dla fanow L2 Obczaj a nie pozalujesz    http://13k.pl/-/sugestia.php

<-_->

gustd

dota na itemy = fail

ok, na recki.. i tak fail.

dota na enchanty = uberfail

Cytat: DonK. w Grudzień 24, 2010, 04:53:44 PM
Regulamin "zmieniono" po tym jak okazało się że admin chciał kupić ode mnie adene za złotówki :)
Teraz zgodnie z regulaminem offów  hahaha hahaha hahaha można sprzedawać/kupować.

Pieszczoszek

gra sie super server stabilny dużo sie dzieje fajne eventy rynek sie rozwija wojny w trakcie rb padaja 1 mrowa dala pierscien :) ogolnie zapraszam serdecznie kto nie wie gdzie zagrac polecam ten serv  :P
W obliczu śmierci nie ma sprytnych nie ma odważnych, straszy brak uzyskania drugiej szansy...<br /><br /><br /><br /><br />

Eligos

:oops: :D :) :( :o :shock: :bump: :? 8) :x :P :afro: :noob:

RPG-CLUB  x15 NADCHODZĘ!!

Pumas

jaki jest online? czy jest sens grać na tym serwerze, bo jak znów walną wipe to rofl

Eligos

do wipe myślę jeszcze daleko ale słyszałem ze online na starcie 600 a teraz niby o połowe mniejszy  :oops:

misiekk

Cytat: Eligos w Marzec 11, 2010, 11:35:40 PM
do wipe myślę jeszcze daleko ale słyszałem ze online na starcie 600 a teraz niby o połowe mniejszy  :oops:

o 2/3 mniejszy ... existance poraz kolejny FAIL
Lineage is not just a game it's also people .

Dakorn

Serwer w porządku, gdyby nie zniechęcająca dota. To imo główna przyczyna niskiego onlajnu.

Pumas

aha czyli serwer zdycha, a przyczyną jest lol donat. nie ma się co dziwić stawiali tylko na profit, tak jak by każdy gracz szedł na serwa z chu wie z jaką ilością kasy po to żeby kupić roflitems za donat,a wszystko to dla gracza by gra była łatwiejsza i przyjemniejsza!

Eligos

no szkoda exi bo chciałem tam wrócić ;/ a BM dalej tam wszystko owni? :D

Pumas

też miałem zamiar tam grać... niech robią po raz 2343243 wipe'a i zmienią ten donat bo nie wiem czy płakać czy śmiać się

NiceMan

Donate jest normalne. Pisałom to już setki razy. Ludzie wcale nie dotują nie wiadomo ile. Jak na razie to 90% dotki to na 2 profkę. Nikt nie kupuje recek bo Q są dobrze wyważone i ogarnięty klan sam je sobie skleci. Płaczą tylko Ci którzy nigdy na serwerze nie grali dłużej jak miesiąc.
A serwer nie zdycha jak wy to mówicie bo pojawiają sie nowe klany. Online wzrasta wbrew waszym prognozom. Sporo greków przychodzi.
Robimy przynajmniej jeden event tygodniowo. Sporo jest Eventów PvP. Można zobaczyć sobie screeny na naszym forum Link
Ci co grają to nie narzekają. Na początku uciekło parę klanów na dexa ale część już wraca bo ich pliki to dno. I nie widać nawet poprawy. My systematycznie poprawiamy i dopracowywujemy swoje pliki IL na pewno lepszych nie znajdziecie.
Polecam warto spróbować i nie słuchać mitów i legent. A jak nie wierzycie to poświęcić 10 min i poczytać forum. Zobaczyć spis newsów i co piszą graczę

Pozdrawiam

Pumas

to powiedz jaśnie Panie, jaki jest tam online wieczorami?

NiceMan

Pumas

można powiedzieć że 1/3 to boxy więc serwer godny pożałowania

Eligos

niceman co do plików to wiem ze są dobre i mało jest bugów na serwerze a jeżeli są to natychmiast je naprawiacie ;p tylko te "400" online mnie nie przekonuje,
lepiej wymyślcie jakiś plan żeby ściągnąć więcej ludzi i dociągnąć do 1000 online, nie no może przesadziłem, 800 online to juz będzie super ;p

Pumas

co z tego, że ludzie nie donatują tych recek itp.... myślisz że ktoś na to zwróci uwagę? powtarzam po raz 12324 dota na recki, bronie i enchanty?0_o = fail. gdyby tego nie było online na pewno by urósł.

NiceMan

Cytat: Pumas w Marzec 13, 2010, 02:57:23 PM
co z tego, że ludzie nie donatują tych recek itp.... myślisz że ktoś na to zwróci uwagę? powtarzam po raz 12324 dota na recki, bronie i enchanty?0_o = fail. gdyby tego nie było online na pewno by urósł.

FAIL człowieku znasz tylko takie słowo?? Nie będę sie już wypowiadać na ten temat.
Tylko spytam się czy moralne jest blokowanie kont i wymuszanie od ludzi kupowanie Premium ACC.

Pozdrawiam