Screeny, PvP i Flame na Lancer

Zaczęty przez rexetin, Maj 17, 2009, 02:05:25 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

errorcrc

Ja się obrażę chyba ... Dlaczego żadnej dramy z tego powodu na forum nie było ?? :o Co to ma znaczyć ??Oni na pewno maja jakąś niezłą dramę na forum lr... Donq załatw tam konto !! 8)

Azella

Cytat: DonK. w Luty 21, 2010, 07:34:34 PM
nic, reszta klanu do OC przejdzie niedlugo.

yup juz aplikacje poskładaliśmy :(
Quis penis aquam turbat? sie pytam!!!

netheril

kk juz wiem co sie stalo :D ryjek sie z donkiem pogodzili i sie beda teraz stykali siusiakami! :oops:
Klotnie na forach internetowych sa jak zawody w zakladzie psychiatrycznym... Czy wygrasz czy przegrasz to i tak jestes pojebany...

DonK.

chyba nie mam juz altow u nich :P ale dostep do forum moge sprzedac :P
Hapszasin

ex- DoomCryer 82/sps@Lancer
ex- PhoenixKnight 81/sr/wl@Lancer
/get.your.envelopes_ _time.to.address.the.haters/

RedHarvester

Wszystkie brudy klanowe/const party pierzemy na tym forum - Go Go drama.
cashed out

netheril

kufa to gdzie teraz bedzie flame i dramy i w ogóle? :< niemam dostepu do forum assassinow QQ
Klotnie na forach internetowych sa jak zawody w zakladzie psychiatrycznym... Czy wygrasz czy przegrasz to i tak jestes pojebany...

donktas

Autor   Wątek: Jihad party - podsumowanie.  (Przeczytany 105 razy)
Ryuzaku
Zasmarkany Troll

Jihad party - podsumowanie.

W zwiazku z tym iz zostalismy przez mistrza pve mastera shogala zmuszeni do opuszczenia klanu, napisze tutaj swoje 3 gr na ten temat.

Po 1, dochodzac do LR na Ruofie mialem nadzieje ze bedzie takim klanem jak byl na dexie, ze mimo 30 online mamy wara z tymi co nas bija. Okazalo sie inaczej, bo mielismy w klanie party carebearow w chuj i pve mastahow ( pozdrawiam Azella party.). Ba, nawet gorzej, co sie cos nie dzialo, to zawsze winne bylo moje pt - zalosne zachowanie. Wyszlismy z klanu z powodu idiotycznych warunkow ( lub jak to shogal stwierdzil- ultimatum). NIE bedziemy farmic na golemach i NIE bedziemy uciekac od pajacow ktorzy nas atakuja. Do klanu wracac tez NIE bedziemy. Jedynymi normalnymi ludzmi z ktorymi idzie sie dogadac w tym klanie jest party Msciciela, nie marudza, nie pierdola, tylko prosza o pomoc. Z takim podejsciem jak macie daleko nie zajedziecie.

Po 2. Sprawy finansowe. Bookow ostatnich nie kupilismy i nie kupimy zapewne juz bo shogal sie obrazil zapewne, co zreszta mam szczerze w dupie. Ale jest jeszcze jedna, dawna sprawa dosyc. Jak jeszcze istnial clan craft, do ktorego nalezal m.in ghostdogg, to przekazalismy z bubim na jego sprawe Full Heavens Dividera ( Clear) , ktory nam wydropil na PI. Moglismy go sprzedac jak hezak Dynasty bowa, ale jednak wolelismy go pozyczyc Malemu na "rozwoj klanu". W zwiazku z tym iz klan nas ujmujac krotko "wydymal", chce zwrotu albo Clear HD albo kasy za niego ( Po obecnych cenach czyli 175kk, nie jak wtedy 350kk). HD ten nigdy nie byl dawany na "stale", wyraznie bylo zaznaczone iz jest "pozyczony na czas nieokreslony".Sam fakt ze przekazywalismy na poczatku, gdy nam nie byly potrzebne Atri stony na klan, tez by zobowiazywal do takiej, a nie innej akcji na temat tego HD. O zmarnowanym czasie jaki wlozylismy wspominac nie bede, bo to juz za nami.

Po 3. Dojdziemy gdzie dojdziemy, ale jak sprawy potoczyly sie w ten sposob, w jaki sie potoczyly , to prosze sie nie ludzic ze jestesmy "lr - friendly". To czy kogos zabijemy jak nam zajmie spota, albo i nie i to czy pomozemy w pvp , albo i nie , zalezy tylko od naszego dobrego albo zlego humoru. Party qrona, ktore stwierdzilo iz " nie ma obligacji wzg. Ryuzaku i Eldalote na temat HD" na pewno nie ma co liczyc na jaka kolwiek pomoc, a nawet litosc ^^. Ach, bede takze dazyl do tego aby WC, ktory zostal podarowany Pfentowi i Itiemu, a nastepnie zostal pozyczony party Azelli, byl zabrany od nich, wlasnie za owego HD i bycie najwiekszymi carebearemi na serverze. Nie interesuje mnie co sie stanie z owym pt, gdy nie beda mieli wcka.

Po 4. Mumble. Nie bede wam zabieral praw , ani banowal was na nim. Mumble jest i tak tylko do kwietnia, wiec mozecie juz zaczac szukac czegos nowego. Bany retardom tez zdjalem. Wejscie na kanal mojego pt ma tylko msciciel, xar i 0pen i nikt wiecej miec nie bedzie.

Dziekuje i zegnam, nie milo mi sie z wami ostatnio gralo.
Bye

Arimas
[sQuad] DreVna

Re: Jihad party - podsumowanie.

To kogo teraz będę wołał jak mnie S graty biją 
p.s. nie da się jakoś naprawić LR? QQ

Ryuzaku
Zasmarkany Troll

To wlasnie jest plan shogala na poprawienie statusu LR. Wyjebanie nas z klanu =]

pfent

lubie to

ITI

WC moge zabrac jedynie ja i pfent jak mu pozwole .

Ryuzaku
Zasmarkany Troll

I wlasnie o to chodzi.

Arimas

Coś mi się wydaje, że jak wrócę to będzie tylko shogal i gienek w klanie..... ... ...... .. ..

Ryuzaku

I party azelli!

Arimas
[sQuad] DreVna

Ależ wy jesteście cholernie nie poważni QQ

0ziris

« Odpowiedz #9 : Dzisiaj o 04:38:31 »   Cytuj

O.o Ryjek zawsze byles spoko, ale tym postem sprawiasz wrazenie jakbys mial 12 lat...  Szkoda, ze robicie co robicie... trudno

Ryuzaku
Zasmarkany Troll

Qrono swoja odpowiedz na moje pytanie sprawil wrazenie jakby wasz const caly sie skladal z przedszkolakow, no i?

Azella

« Odpowiedz #11 : Dzisiaj o 06:20:25 »   Cytuj
nara
psy szczekają a karawana jedzie dalej

Ryuzaku

Owek, wypisywanie tego z innego konta jest bardzo inteligentne. Ale zapewne shogal stwierdzi ze musza Cie szanowac bo jestes jescze czlonkiem klanu, mimo ze nie jestes:D
ex STS 82 - ex member of LR and Assassins clan.
On Lancer server from 17.05.09 to 03.11.

DonK.

Ołek nie udawaj mnie :P btw chuha dostaniecie nam golemow tez nie oddali!!1
Hapszasin

Nervoson

To nie ja QQ nawet ja nie jestem na tyle glupi. Moderator moze potwierdzic IP ?

errorcrc

O -_-'.... ostro było :P Ja i damoon przy tym to jak best friends 8)

RedHarvester

cashed out

DonK.

Hapszasin

Quentim

Nie jestem z lr ani ich nie lubie (ponoc sikaja na siedzaco) ale po jakiego chuja ktos madry wyciaga ich wewnetrzne sprawy na widok pobliczny.

WTB problemy łózkowe Lempartusa!!

Cytat: Alarion w Marzec 07, 2013, 08:44:01 AM
na razie chodzi by poinformować dużą ilość osób, szczególnie, że tym razem uczestnictwo za darmo, więc jak pisałem, nawet forumowi prosi mogą się popisać swoim skillem w "nabijaniu" : )

errorcrc

Ja słyszałem że u spilka w klanie koń zjadł cały cwh  ;>?

Ryuzaku

Potwierdzam, ostatnio widzailem ze jakos przytyl w fogu

DonK.

mielismy sie smiac z axexa i shogala a nie z eido, pm jak sie ogarniecie.
Hapszasin

RedHarvester

cashed out

Ryuzaku

Donk, shogal i azell sie juz przejedli.. ostatnie 75 stron to wiekszosc o tym ;/

Alarion

Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Eido

Aegisom? Stary nas w Fog każdy zaczepia, nie ważne 1, espada, clf, z tym ze Aegisi ładnie proszą, a reszta tych ruskich "pro"....Nie ma łatwo o spota :). Sory ze się wtrącę miałem tego nie robić, ale kto o zdrowych zmysłach dopuszcza kogoś takiego jak Shogal, żeby miał co kolwiek do powiedzenia w klanie.

DonK.

Miyo chodzilo o siege heine gdzie Tau wbieglo do tronowki za zergiem aegis/revival/merciless - smialismy sie ze gdyby nie Tau to dalibysmy rade sie obronic :P
shogala nikt nie wybral, sam sie mianowal a ze jego polityka to czysta farma i zemsta na starosc to i poparcie ostatnio zyskal :P
Hapszasin

Azella

Cytat: Eido w Luty 22, 2010, 09:41:16 AM
Aegisom? Stary nas w Fog każdy zaczepia, nie ważne 1, espada, clf, z tym ze Aegisi ładnie proszą, a reszta tych ruskich "pro"....Nie ma łatwo o spota :). Sory ze się wtrącę miałem tego nie robić, ale kto o zdrowych zmysłach dopuszcza kogoś takiego jak Shogal, żeby miał co kolwiek do powiedzenia w klanie.

Eido i tak nikt nie zwraca uwagi na to co mówi shogal więc jakiekolwiek powody były inne niż to co mówił shogal :)

psy szczekają a karawana idzie dalej że się powtórzę.
Quis penis aquam turbat? sie pytam!!!

damoon

bardzo ciekawa taktyke prowadzi LR. Raz na jakiś czas pozbywa się topowego party.. :)

DonK.

pff przeciez to leszcze byly, axex ich dzielnie zastapi.
Hapszasin