Tresure Hunter vs Tyrant

Zaczęty przez Polgara, Maj 26, 2007, 03:26:56 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

TruTherion

Jak myślisz kto zdziała więcej?
Tyrek z Blasterów, czy TH z łuku?

Ryltar

Slomek

Niech wejdzie kilka krytow z luku na VS :D
l Coke and Pepsi are the same thing. Wake up people !!!

http://slomianywdowiec.mybrute.com

TruTherion

Niech wejdzie kryt ze skilla tyrkowi.

On na jedną twoją strzałę, która nie musi trafić uderzy cię 2-3 razy.
Z Ragging force będzie bił po ~ 200 - 300.
Z Force Storm po ~ 450 - 600.
Z Force Blastera po  ~ 800 - 1100.

Slomek

Tak tylko nie bede stal w miejscu ale podbiegal i strzelal na przemian z detargetem. wkoncu Tyrek nie stargetuje tak szybko sie pogubi (nikt nie jest doskonaly :] ) a Th juz wtedy bedzie za nim ladujac BS i lethala :D

TruTherion

A on będzie odbiegał, targetował cię, atakował, a tobie się mana skończy.

Slomek

A blastery prawie w ogóle many nie wciagaja

Ryltar

Siena

Eheheh.
Na target można szybko macro ustawić, jeszcze w przypadku postaci melee, gdy dodatkowo została z-cripple'owana to ma się dużo czasu na takie coś.
Poza tym TH dla Tyrka zejdzie ledwie na kilka blaserków, a w takim przypadku o mane w ogóle nie ma co się martwić...
Piszę poprawnie po polsku

Nie smuć się, że się skończyło... ciesz się, że było...

Scorpion

A wy to macie problemy- zakladacie ciezkiego maja, bierzecie buffy na p defa, wrzucacie ogra i masakrujecie th w zwarciu- po 2 combo gryzie glebe. Prosta taktyka, nie musicie uciekac, czyli cos dla tych, ktorzy nawet lucznikiem stali by w miejscu, gdyby th mial slowa... :)
...

bula

a TH zaklada draca i AS+haste bierze full buff wrzuca ci detargeta obiega wrzuca lethal effect 2 ktory wchodzi potem 1 regular i gf ... TH wygral ...

Scorpion

Taa raz na 5 walk lethal 2 moze wejsc- a co w pozostalych 4? Niektorym trudno pojac, ze nie tylko sk moze byc dobry przeciwko innym klasom :P Jak player obslugujacy tyrka nie jest noobem, to w 80% przypadkow wygra z th i tyle. A na razie to co niektorzy tak sprawe przedstawiaja, ze to tyrek ma problemy z th, a nie na odwrot, co imo jest dosc smieszne...
...

bula

niektorzy przedstawiaja to tak ze wszystkie skille wchodza i to jest problem ...

TruTherion

No ale jeśli chodzi o wchodzenie skilli to właśnie dagger ma tutaj problem...

Ryltar

CytatTaa raz na 5 walk lethal 2 moze wejsc

Wiesz,wchodzi dosc czesto(z tego co mi mowil Marc1n i czytalem) ale pamietaj o krytyku ze skilla(nie tylko tyrek to umie).TH ma CB ktory zwieksza szanse na blow a blow nie musi wejsc zeby byl lethal(co miejscami wkurza).

CytatNo ale jeśli chodzi o wchodzenie skilli to właśnie dagger ma tutaj problem...

Niby tak.Chociaz ciekawy jestem jak walka bedzie wygladac od CT1 :P

PS.Byl wspominany mirage?

TruTherion

Przy odrobinie nieszczęścia w CT1 będziemy mieli do czynienia z nową grą...

Ryltar

Jak na razie mi sie te kamaele nie podobaja(kurwy zabraly nam skrzydla).

Shaman

taaa scorpion.... nie ma to jak poleciec total debilizma passiva toppica.... :P
ogolnie gra Th dziala na Th skilach czyliszczesniu wejscia jakie maja... ja tam w łodzi raz olealem serek do gry i powstaly kolesie typu gody itp. .... ja teraz gram na l2 maddi i przeszedlm na maddi supreme l2 wiec moge sobie pograc taj ja k zaden zagrac z naszyn wyjumac ich na serka :P
Rafal musimy z Salem obgadac te kwestie i tylko do mojego przyjzadzu we wtorek ;P ale nie ma mozliwosci na razie tyrka ktory ownoje Th....

Scorpion

:o
Poczekam az to ktos na polski przetłumaczy :P
...

Ryltar

Rusoma

Zainspirowała mnie dyskusja w opcji z gladem, to ciekaw jestem opinii jak sobie tyrek w GF/GE radzi z TH? :>
Cytat: nenef w Luty 07, 2010, 05:05:21 PM
o czym ty znowu pieprzysz? nie gram na wrath i gral nie bede...jak umiesz czytac to bys wyczytal, ze przenosimy sie na nowego dexbounda /rpg club. jakich nas rushowaliscie? o ile sie nie myle to od miesiaca nie jestem w ph, a dh na epiki nie chodzi. btw. jesli to byly 2 pt to nie mam pytan =]

skoncz juz wreszcie klamac czlowieku, bo jeszcze troche i zaczniesz wlasnej matce wmawiac, ze jestes synem Baracka Obamy i Paris Hilton...
p.s dales mi minusa i mi sie przykro zrobilo raziel :<

Wiemy lol :<

DonKoks

Hmm to zależy od lvl.
Na mniejszych nie wiem, ale na praktycznie full buffie na dużym lvl z równym sprzętem wg.mnie th ma w dupe ;p Już nie raz th dostawał ode mnie 4-7k ;p

Kwadrat

Cytat: Rusoma w Luty 27, 2010, 09:32:14 AM
Zainspirowała mnie dyskusja w opcji z gladem, to ciekaw jestem opinii jak sobie tyrek w GF/GE radzi z TH? :>
oe stun > th
po drugie tyrant osiaga porownywalny dps i duzo wiecej p defa niz glad, wiec imo nie powinien miec problemow

x3nomorph

Dalej wszystko zalezy od farta... tak samo jak w walce th vs gladi
new future.

Rusoma

Cytat: x3nomorph w Luty 27, 2010, 10:51:35 AM
Dalej wszystko zalezy od farta... tak samo jak w walce th vs gladi

Hmm generalnie wole glada, ale przyznam że imo tyrant ma lepsze warunki do walki z daggerem.
1. Wiecej hp = BS omijający CP nie daje takiego argumentu
2. org = p def
3. stun do ktorego nie musi przekladac broni
4 slow*

*tak, narażamy się na shadow step, ale on ma z tego co pamietam dosc duzy reuse, wiec jak juz nożyk sobie to rzuci to można mu wpierniczyć slow + królik i kitujemy blasterami.
Cytat: nenef w Luty 07, 2010, 05:05:21 PM
o czym ty znowu pieprzysz? nie gram na wrath i gral nie bede...jak umiesz czytac to bys wyczytal, ze przenosimy sie na nowego dexbounda /rpg club. jakich nas rushowaliscie? o ile sie nie myle to od miesiaca nie jestem w ph, a dh na epiki nie chodzi. btw. jesli to byly 2 pt to nie mam pytan =]

skoncz juz wreszcie klamac czlowieku, bo jeszcze troche i zaczniesz wlasnej matce wmawiac, ze jestes synem Baracka Obamy i Paris Hilton...
p.s dales mi minusa i mi sie przykro zrobilo raziel :<

Wiemy lol :<