SZUKAM KLANU NA RPG CLUB X 5 -

Zaczęty przez TreeHill, Luty 26, 2010, 01:17:50 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

TreeHill

Witam!

Zamierzam grać bersekerem na nowym serwerze  rpg club .
I teraz pytanie czy idzie jakas zgrana ekipa , badz jakis klan ktory rekrutujacje ma otwarta , szukam ludzi by z kims zaczac gre na nim bo samemu na takim serwie to raczej nieciekawa historia.

Doswiadczenie mam spore takze czekam na wasze propozycje/

pozdro
N/A

Natura dała nam dwoje oczu, dwoje uszu, ale tylko jeden język, po to abyśmy więcej patrzyli i słuchali, niż mówili.
Sokrates

gustd

Cytat: DonK. w Grudzień 24, 2010, 04:53:44 PM
Regulamin "zmieniono" po tym jak okazało się że admin chciał kupić ode mnie adene za złotówki :)
Teraz zgodnie z regulaminem offów  hahaha hahaha hahaha można sprzedawać/kupować.

x3nomorph

new future.

TreeHill

pytam sie powaznie , czy jest jakas ogarnieta ekipa ktora szuka aktywnych graczy jesli tak pisac , ost mam sporo czasu po pracy wiec , szukam tylko ludzi i mozna pykac. Jak cos piszcie i nie piszcie tu bzdetów./
N/A

Natura dała nam dwoje oczu, dwoje uszu, ale tylko jeden język, po to abyśmy więcej patrzyli i słuchali, niż mówili.
Sokrates

Ryane

Jest kilka klanow na rpg co rekrutuja jeszcze i co najwazniejsze nie sa to jakies lol polskie klany ;]

TreeHill

a moiglby ktos podac w ogole , system badz patcha , w ogole co trzeba miec zeby zagrac na rpg clubie , bo stronka mi nie dziala , jak by ktos mogl wrzucic tu odpowiednie pliki bylbym wdzieczny.
N/A

Sokrates

Rickert

Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted