Prophet

Zaczęty przez Lenio, Listopad 22, 2005, 12:31:44 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Lenio

Siema Zrobilem Se Buffera ma lvl 43 ale nie wiedzialem ze expienie bez czyjesc pomocy bedzie zaj.... trudne wiec prosze niech ktos powie gdzie mam expic nim
zebym dawal rade :]

Moj Pierwszy Post ;p
Serwer Nightmer x30 www.idragon3d.com

============================
Gladiator Lvl 70 nick: k4mik4z3
Tresure Hunter Lvl 58 nick: len1o
Prophet Lvl 62 nick: Len1oPL
Abys Alker Lvl 60 nick: xXxLen1oxXx

Najwiekszy POLSKI Serwis Non-Steam www.nonsteampowered.xp.pl Moje Forum

montezuma

Naia - oficjalny server
DominionWind- Healer 99/Enchanter 90/Blade Dancer 5x - aktywny
Cytat: xRelapse w Styczeń 10, 2012, 10:26:06 PM
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Ah, te chłopaki z NA są tak zautomatyzowani.
Cytat: Dyma w Styczeń 07, 2012, 05:06:19 PM
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami. 

Nabuchodonozor

Tu pytaniem nie jest gdzie , tylko jak. Najlepszym rozwiązaniem jest granie w party. Ale jeśli grasz sam to masz 2 drogi.
1. Heavy armor + duale (lub fisty) -full buff i leczysz sie co mobka
2 Robe + łuk - full buff + dryad root
LCiR-SH-80/Necro-78+ OneWarriorNation  Alliance/Hussars Clan
Fircyk-HE-78+/AW-74+ HussarsAcademy CL

Yahzon

Cytat: NabuchodonozorTu pytaniem nie jest gdzie , tylko jak. Najlepszym rozwiązaniem jest granie w party. Ale jeśli grasz sam to masz 2 drogi.
1. Heavy armor + duale (lub fisty) -full buff i leczysz sie co mobka
2 Robe + łuk - full buff + dryad root
Opcja druga, only. na heavy i duale może sobie pozwoić SE, dzięki debuffowi, ale prophetowi sie to nie opłaca. Za to robe + łuk z odpalonymi buffkami działa jak marzenie, spokojnie solowałem na cmentarzu, forgotten gate, LoA. a ten levl mając łuk i robe polecam EV, albo Vranor Silenosy koło aden (choć z tymi bym może poczekał).
Pamiętajcie, nigdy nie sprzeczajcie się z idiotą, sprowadzi was do swojego poziomu i pokona doświadczeniem.

GlooM

Imo dla Propheta BW leather (jako ze daje +5% pdef, +10% cast i troche mdefa) co do C grade na solo to Theca (+5% pdef) do tego dwie opcje Pole lub Bow.
Jezeli cie nie stac na porzadny Luk to lepiej kupic Pole bo jest tansze (i nie kosztuje mp) a moby i tak cie nie dosiegna.
A co do SE to Dualki sa miere i znacznie lepszy jest dla niej Dagger z Focus(dla EE zreszta tez).