L2-Authority - High - Gracia Final

Zaczęty przez Genesiss, Luty 06, 2010, 08:50:58 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Rickert

Zamiast tego dodali PvP bronie, ale w sumie masz racje. Coś z tym trzeba zrobić.
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

x3nomorph

new future.

Rickert

Heh, można powiedzieć "chciałeś masz". Padła ostateczna decyzja co do attri. będą dostępne ale nie na start, i będzie to max lvl 4.

Kamal

!ArO

Vivinia

"Laugh whenever you can. Keeps you from killing yourself when things are bad. That and vodka."

Genesiss

mamy problem z hostingiem, niedługo powinno wrócić do normy

Kamal

Nawet jak działały niby poprawnie, wyskakiwał mi error, np bad gateway, timeout itp.

Witcher Sabbath

Nie chcę być złym prorokiem ale na 99,9% z livenetem się nie dogadacie, też mieliśmy z nimi problemy i poślizg ze startem.

Rickert

x3nomorph

Tym bardziej, ze mamy weekend. Moze w poniedzialek cos wywalczycie  :)
new future.

Genesiss

Kamal

Gdybyś mógł zrobić akcję tak jak np. w liniach lotniczych z odszkodowaniem, to maszyna znalazłaby się w 10 sekund :)

Kamal

Wysypuje mi wirusa....

system\backup\backup.exe
Win32:Traxg-B [Wrm]

PuFF

zmien bufera przosze :D i dodaj max dance i songi
dodaj craft buffy i wszystkie ol bafyy plx

Rickert

Taa mi też, ale to jest dlatego, że jest tam jakiś ukryty plik... Niby upną nowego czy coś. Imho nie ma tam żadnego wirusa. :)

Kamal

Wrzucę swój sys, powinien trybić i zero vira :)

Leningrad

btw Rickert i jakistam fanboy, skad wiecie ze gowno mnie serwer obchodzi? a moze wlasnie poszukujemy czegos w pare osob, moze ten serwer nie okaze sie failem i bedzie mozna posiedziec dluzej niz 3 dni

Cytat: Winiek w Luty 24, 2010, 03:32:50 PM
A normalnie tam mi piwo sprzedawali, jaram sobie tam, 0 odzywu do mnie...a teraz -_-' wie co będzie i o co chodzi, bo nam kazał dowodzikami poświecić na następny raz...  :dry:
A niedługo dobra impra tam będzie... :x
TECHNO ZDECHLO JEDZIEMY DO ENERGYYYYYYYYY

Rickert

Wiesz, ja zazwyczaj z takim nastawieniem szedłem na wszystkie servery, na wszystkich się zawiodłem...

TheAlchemist

teraz trwa beta jezeli jestem dobrze poinformowany ... ?
mam pytanie ;) Kiedy rusza Live ?

░█▀▀ ░█▀█ ░█ ░█▀▀ ░░█▀▀ ░█▀█ ░█ ░█ ░░░
░█▀▀ ░█▀▀ ░█ ░█ ░░░░█▀▀ ░█▀█ ░█ ░█ ░░░
░▀▀▀ ░▀ ░░░▀ ░▀▀▀ ░░▀ ░░░▀░▀ ░▀ ░▀▀▀ ░

Genesiss

Vivinia

Takie małe pytanko. Czy moby na tym custom zone (zakładam, ze jest taki - blue coins) mają zwiększony exp? Pytam, ponieważ expienie po 79 nawet na 100x rate to jest koszmar. I nie, nie mogę wbić teraz na betę, aby się o tym przekonać.

"Laugh whenever you can. Keeps you from killing yourself when things are bad. That and vodka."

ciasteczkowyp

Cytat: Vivinia w Luty 28, 2010, 09:46:50 AM
Takie małe pytanko. Czy moby na tym custom zone (zakładam, ze jest taki - blue coins) mają zwiększony exp? Pytam, ponieważ expienie po 79 nawet na 100x rate to jest koszmar. I nie, nie mogę wbić teraz na betę, aby się o tym przekonać.

na farmie wbijesz w godzine 85,100.
Szukam mid/high final/epilog bez rickerta i z balansem.

Vivinia