Czym to sie różni ??

Zaczęty przez Inna, Listopad 22, 2005, 03:50:25 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Inna

Dobra wiem ,że to głupie  ale jestem w tym totalnie nowa i mam jedno podstawowe pytanie ?  Czym się różni Lineage 2: The Chaotic Chronicle 1,
The Chaotic Chronicle 2 i The Chaotic Chronicle 3 ( ja mam 3 ) ?? O co w ogóle chodzi z c1, c2 i c3 ??    Błagam bądźcie wyrozumiali i nie zbesztajcie mnie za zaśmiecanie forum głupimi postami . Wszystkim, którzy mi odpowiedzą na to "trudne" pytanie serdecznie dziękuje :D ...

GlooM

Tak najogolniej to w C1 sa dostepne C grade'y, w C2 B grade'y i wiecej lokacji, nowy boss, w C3 A grade'y i kolejne nowe lokacje jak i wiele nowych opcji, dodany zostal swietny event z dwoma Bossami, a C4 S grade'y i znowu nowy Boss i lokacje...
(tak wiem wiekszosc rzeczy jest juz od C1 ale uaktywnione one zostaly dopiero w pozniejszych odslonach)
To jest tak jakby rzecz w C1 dziala sie tylko do XX lvla a w kolejnych Chronicle zdobywasz kolejne skille, itemki, mozesz chodzic do nowych miejsc, przy czym nic nie przeszkadza w zaczeciu gry od C2 czy C3, bo na C4 musimy jeszcze troszke poczekac.

Gniewny

Dodam jeszcze ze C1,C2,C3 to nazwy czesci gry ma ich byc ponoc lacznie 13 kronik, wiec zapowiada sie dlugie granie :)