L2-Authority - High - Gracia Final

Zaczęty przez Genesiss, Luty 06, 2010, 08:50:58 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

PuFF

Buffer będzie zmieniony? bo ten wygląda i ma buffy jak na jakimś l2jlol2 c6 :D

Leningrad

mi tma pasuje, a bufferow i tak trzeba bedzie porobic

Cytat: Winiek w Luty 24, 2010, 03:32:50 PM
A normalnie tam mi piwo sprzedawali, jaram sobie tam, 0 odzywu do mnie...a teraz -_-' wie co będzie i o co chodzi, bo nam kazał dowodzikami poświecić na następny raz...  :dry:
A niedługo dobra impra tam będzie... :x
TECHNO ZDECHLO JEDZIEMY DO ENERGYYYYYYYYY

Genesiss

naprawdę, nie mam na razie czasu na zmiane buffera. Musi taki zostać przynajmniej ''na razie''

Vivinia

Mam nadzieję, że można expić postacie na boxie od 1 lvl, bez tego bzdurnego ograniczenia różnicą 20 lvl.

"Laugh whenever you can. Keeps you from killing yourself when things are bad. That and vodka."

nobody1

nie wiem po co w ogole stawiac npc buffera skoro i tak trzeba robic boxa, bo jak zwykle npc jest nie kompletny. takie dzialanie ma chyba w zamiarze zwiekszyc online dzieki boxom, bo inaczej nie potrafie sobie tego wytlumaczyc i chcial bym zyczyc powodzienia graczom, ktorzy maja za slabe kompy zeby odpalic db, pozdro  :)

Cytat: Genesiss w Luty 28, 2010, 11:46:28 AM
naprawdę, nie mam na razie czasu na zmiane buffera. Musi taki zostać przynajmniej ''na razie''

to zmienisz buffera czy zostanie taki jak jest, bo pozniej okaze sie, ze ludzie na darmo koxali boxy.

Leningrad

Cytat: Vivinia w Luty 28, 2010, 11:49:05 AM
Mam nadzieję, że można expić postacie na boxie od 1 lvl, bez tego bzdurnego ograniczenia różnicą 20 lvl.
nie da sie

A normalnie tam mi piwo sprzedawali, jaram sobie tam, 0 odzywu do mnie...a teraz -_-' wie co będzie i o co chodzi, bo nam kazał dowodzikami poświecić na następny raz...  :dry:

Medium

Pytanko: Czy RBki maja ustawiony jakis custom drop czy retail like?

Kamal

Nie

Ten start o 14.00 dzisiaj? :D

Leningrad

Kamal

TreeHill

szukam klanu , ogarnietego pt nick : HauseShaker - bersker
N/A

Natura dała nam dwoje oczu, dwoje uszu, ale tylko jeden język, po to abyśmy więcej patrzyli i słuchali, niż mówili.
Sokrates

Kamal

Nie obraziłbym się gdyby adena drop rate był 100%...

Leningrad

PuFF

Kamal

Już zaczął się pierwszy flame o vespery w numberOne, jakieś korupcje itp :D

SpeedyGonzales

dokladnie. gm ma tu klan i go faworyzuje, taka prawda. w godzine startu widzialem juz ludzi w s84, smiech na sali ten serwer

PuFF

nom :D i ricket nie chce mojego pr0 destro w klanie :D

ciasteczkowyp

Cytat: SpeedyGonzales w Luty 28, 2010, 06:18:26 PM
dokladnie. gm ma tu klan i go faworyzuje, taka prawda. w godzine startu widzialem juz ludzi w s84, smiech na sali ten serwer
W becie po 60 min od startu można być już w s80, w 90 min s84
W live to samo, czego sie spodziewałeś, że w 10h będziemy farmić na sprzęt na high rate ?
Szukam mid/high final/epilog bez rickerta i z balansem.

Rickert

Dobra, dam Wam całą rozpiskę z gry mojego clanu:
Start servera:
1. Jedna deska farmiła do 76+ a reszta clanowiczy do 44.
2. Jedna deska wykoxała reszte z naszego clanu do 80 lvlu.
3. Poszliśmy na Core, dzięki temu dostaliśmy 300 Blue Eva, blessy itd. itp drop z Core.
4. Ubraliśmy BP w Vespery, deslo w s80 bronie/sety.
5. Poszliśmy na Ant Queena, poleciało 500 blue, kolejny set/broń.
6. Poszliśmy na Zakena, kolejne 500 blue, bews beas itd. z dropem.
7. Poszliśmy na Orfena.. j/w
8. Poszliśmy na Beletha... j/w
9. Poszliśmy na Baylora który nie miał respa, ubiliśmy go dwa razy, poczym Gm zmienił resp.
10. Płacz że Numba One w full setach itd.
11. Nagle zaczeli pisać, że mają screeny, nagrane rozmowy jak Gm nam daje itemy(było to 3h temu) Do tego czasu nic nie dostaliśmy, ani screenów, ani nagrań.

Hyhyhy.
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

Leningrad

fajnie ze beletha na offie bije sie w 5 ++ party w full 300 element a i tak troche to trwa

Rickert

Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

SpeedyGonzales

Hmm, jestes GM i jestes liderem klanu. Wiadomo juz co ludzie beda myslec, to jest nie uniknione. Ale smiesza mnie takie chlopcy co dostana cos od kolegi gm zabija kogos kto farmi normalnie i mysla ze blyszcza.

JimiHendrix

Server zapowiadał się naprawdę nawet dobrze, gdy jednak weszliśmy okazało się że może byc fajnie!

Historia w skrócie:
Po 30 minutach fajnej gry, zobaczyliśmy ludzi biegających w Vesperach. Na początku "WTF???" Nie wiedzieliśmy co się dzieje, my siedzimy i farmimy na Vespy a tu kolesie (1 klan nie randomy) mieli właśnie takie sprzęty. Kampiliśmy RB ale także ich nie było widac, słyszeliśmy od ludzi że będą dopiero jutro więc grzecznie czekaliśmy. W pewnym momencie dostałem na swoim charze PMa od dobrego znajomego który był u nas w klanie za parę minutek (nick mało ważny). Dowiedzieliśmy się ze GM Zetx to właśnie Rickert a w grze ma nick Sugababes, a tu ma moda z tego właśnie forum - http://forum.lineage2.com.pl, okazało się jeszcze lepiej bo jego "była" dziewczyna która niby go nawyzywała gdzie admin miał załamkę także ma GMa, a miała nie miec z powodów prywatnych, gdzie się nawyzywali a bynajmniej ona jego! Słyszeliśmy wszystko na TSe na którym był klan "NumberOne" czy mówiąc dokładniej Draconix, różne dziwne, przechwalające komenty słyszeliśmy między innymi ze strony NooBka jak i nie tylko. Cały klan 20 osobowy właśnie odszedł z serva jak i parę innych osób. Online na start było coś w kole 60 a teraz jest niecałe 30, server powoli umiera, co nas zbytnio nie cieszy.

Wiem że zaraz będzie flame z powodu że ja stawiam własny i robię to celowo ale po krótkim czasie parę osób potwierdzi moje słowa, Nie robię tego z powodów osobistych ale opisuje całą prawdę, która nie jest korzystna dla takowego servera!

Na zakończenie pozdrawiam wszystkich graczy i czytających ten temacik, jeżeli chcecie aby server upadł to napiszcie do Rickerta on wam pomoże tak jak pomógł właśnie naszemu kochanemu koledze Genesisowi, jego także bardzo gorąco pozdrawiam i życze powodzenia w dalszym Online i rozwoju servera!

Moim i moich kolegów zadniem jest to server dla kolegów!
Żegnamy! "OuwidenZein"!

I <3 Him xD