Arion info

Zaczęty przez Kazuya, Luty 18, 2010, 05:12:05 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

evilmg

Cytat: pardi w Luty 27, 2010, 06:34:30 PM
pewnie ze nie ma. Catalin napisał ze botów nie ma to nie ma ! Nie kłóćcie się z Catalin !
nie kloce sie, no moge zmienic zdanie jak pokazesz mi bota, ktory potrafi z toba pogadac, zajumac moba na ktorym sie wyzywasz i wyzywac od noobow potem i takie podobne typowo ludzkie zachowania

Lokocz

Cytat: evilmg w Luty 27, 2010, 07:47:13 PM
Cytat: pardi w Luty 27, 2010, 06:34:30 PM
pewnie ze nie ma. Catalin napisał ze botów nie ma to nie ma ! Nie kłóćcie się z Catalin !
nie kloce sie, no moge zmienic zdanie jak pokazesz mi bota, ktory potrafi z toba pogadac, zajumac moba na ktorym sie wyzywasz i wyzywac od noobow potem i takie podobne typowo ludzkie zachowania
hahaha tos dopierdolil...

a co to za problem byc na bocie, komus nazdac, zajumac moba itd itp? widac gosciu nigdy nawet walkera na oczy nie widziales

evilmg

widzialem, widzialem - nie podobalo mi sie...

i co kazda postac z ktora gadalem online to byl jakis czlowiek, ktory tylko siedzi przy kompie i czeka az ktos mu do bota zagada? Powtarzam jeszcze raz - nie widzialem zadnego bota - kazda postac z ktora mialem jakiekolwiek interakcje w grze - a sporo tego jest, taki mam styl gry - reagowala odpowiednio, ksrypty tak nie potrafia a idac twoim tokiem myslenia to wszyscy grajacy w l2 uzywaja walkera zamiast klienta i tylko czaja sie zeby komus zajebac moba...

Kazuya

też nie widziałem żadnego bota :P z tego co słyszałem 3 razy logniesz się na bocie = ban
rpg x5 [gh85]

Lokocz

Cytat: evilmg w Luty 27, 2010, 11:32:16 PM
widzialem, widzialem - nie podobalo mi sie...

i co kazda postac z ktora gadalem online to byl jakis czlowiek, ktory tylko siedzi przy kompie i czeka az ktos mu do bota zagada? Powtarzam jeszcze raz - nie widzialem zadnego bota - kazda postac z ktora mialem jakiekolwiek interakcje w grze - a sporo tego jest, taki mam styl gry - reagowala odpowiednio, ksrypty tak nie potrafia a idac twoim tokiem myslenia to wszyscy grajacy w l2 uzywaja walkera zamiast klienta i tylko czaja sie zeby komus -_-'ac moba...
moge grac normalnie i uzywac bota do cp potek, dance/song itd itp
co do info ze nie ma botow, zamieszczalem gdzies tu na forum filmik, zaraz ci linka podam

edit: http://forum.lineage2.com.pl/index.php/topic,34242.msg383308.html#msg383308

Boncer

Cytat: NightBird w Luty 27, 2010, 07:08:35 PM

IMO kolega ma racje WoW > L2, ale taki serwer jak arion to wielkie wydarzenie w swiecie l2 ;), gdybym tylko mial lepszego kompa (bo na outland fpsy spadaja do 30 , 40 ;/) to bym ciupal dalej na nexusie.
Ale raczej nie w kwestii privów . bo czym jest te 1,5 k on na privach biorąc pod uwage ogrom swiata wowa ? A 4 kafle dla l2 to juz liczba bardzo dobra .

Kazuya

In the next few days , due high traffic to server you can experience some "freezes , ss delay etc" at rush hours.
We are aware of this problem and will be solved with adding a new hardware to increase sql performance(that was ordered and will come in ~ 7 days) .
Proly we have the bigest players number ever joined on a private server . Not very easy to handle .
Thank you for playing here and for your patience . Please try not to spam forum.

paszoł won z wowem
rpg x5 [gh85]

pardi

Cytat: Kazuya w Luty 28, 2010, 12:59:02 PM
In the next few days , due high traffic to server you can experience some "freezes , ss delay etc" at rush hours.
We are aware of this problem and will be solved with adding a new hardware to increase sql performance(that was ordered and will come in ~ 7 days) .
Proly we have the bigest players number ever joined on a private server . Not very easy to handle .
Thank you for playing here and for your patience . Please try not to spam forum.

paszoł won z wowem

możesz tam napisać catalin żeby nie -_-'ił głupot...

http://asterios.tm/index.php
Rates:x55 Online:6700 normalnie jest tam pond 8k. U ruskich młoda godzina jeszcze.
Rates:x5 Online:5341
Rates:x3 Online:3434
Rates:x1 Online:2317

Total online: 17792

dodam tylko tyle ze oni nie maja loluberdziałającego hellbounda jak dex.

z tego co pamiętam to nawet Celes miał większy online niz Arion
@PSN: pardinek
pogram: bc2, bf3, mw, mw2, mw3, bo, bo2, moh, moh wf,  fifa11 pogram !

Kazuya

ta l2j z maszyna gorsza od dexa itp mający 7k online bez lagów? hahah pozdrawiam ludzi którzy wieża w ich bajeczki. Tam są offline szopy dlatego giran zajebany od shopów wejdź sobie na etf, lub l2-divinity 2k online a rynek taki sam
rpg x5 [gh85]

pardi

Cytat: Kazuya w Luty 28, 2010, 01:53:00 PM
ta l2j z maszyna gorsza od dexa itp mający 7k online bez lagów? hahah pozdrawiam ludzi którzy wieża w ich bajeczki. Tam są offline szopy dlatego giran -_-'any od shopów wejdź sobie na etf, lub l2-divinity 2k online a rynek taki sam

skad wiesz ze to l2j ? Catalin ci pm napisał ?
wystaw nos poza Dexa to będziesz miał może jakiś swoje zdanie o innych serwerach.

maszyna gorsza od dexa ? dont think so...

cpu: 2 * Xeon E5420 (8*2.5GHz) (8 * 2,5 GHz)
ram: 8 * 4GB FB-DDR2 (32GB)
hdd: 2*500GB (RAID1)
łącze: 100Mbps (wnet) +1Gbps Asterios LAN +1 Gb Asterios LAN

http://www.wegame.com/watch/asterios-tm-hardin-lineage2server/
żaden serwer dexa nigdy nie będzie tak wyglądał i wątpię żeby jakikolwiek priv im dorównał.
http://files.mail.ru/5K03IE czy tak wyglada pvp na l2j ? działajaca steel citadel ? zapomnialem ty z dexa nie wiesz co to graci feature.

@PSN: pardinek
pogram: bc2, bf3, mw, mw2, mw3, bo, bo2, moh, moh wf,  fifa11 pogram !

gustd

wieża w bajeczki  :shock:

Cytat: DonK. w Grudzień 24, 2010, 04:53:44 PM
Regulamin "zmieniono" po tym jak okazało się że admin chciał kupić ode mnie adene za złotówki :)
Teraz zgodnie z regulaminem offów  hahaha hahaha hahaha można sprzedawać/kupować.

Kazuya

Cytat: pardi w Luty 28, 2010, 02:11:57 PM
Cytat: Kazuya w Luty 28, 2010, 01:53:00 PM
ta l2j z maszyna gorsza od dexa itp mający 7k online bez lagów? hahah pozdrawiam ludzi którzy wieża w ich bajeczki. Tam są offline szopy dlatego giran -_-'any od shopów wejdź sobie na etf, lub l2-divinity 2k online a rynek taki sam

skad wiesz ze to l2j ? Catalin ci pm napisał ?
wystaw nos poza Dexa to będziesz miał może jakiś swoje zdanie o innych serwerach.

maszyna gorsza od dexa ? dont think so...

cpu: 2 * Xeon E5420 (8*2.5GHz) (8 * 2,5 GHz)
ram: 8 * 4GB FB-DDR2 (32GB)
hdd: 2*500GB (RAID1)
łącze: 100Mbps (wnet) +1Gbps Asterios LAN +1 Gb Asterios LAN

http://www.wegame.com/watch/asterios-tm-hardin-lineage2server/
żaden serwer dexa nigdy nie będzie tak wyglądał i wątpię żeby jakikolwiek priv im dorównał.
http://files.mail.ru/5K03IE czy tak wyglada pvp na l2j ? działajaca steel citadel ? zapomnialem ty z dexa nie wiesz co to graci feature.
ober 9000! chłopok to l2j a giran zajebane od offline shopów więc daruj sobie
wbij na www.l2etf.com , www.l2-divinity.com zobaczysz sam..
rpg x5 [gh85]

RazielIII

te offline shopy pewnie bezplatne, na dexie wygladalo podobnie jak byly darmowe ofline tickety na 2 tygodnie
Why should I take life so seriously? I just wanna do what I like to do being far from reality. This is my own world, I just wanna hear the music.
http://www.youtube.com/watch?v=lVvG_dy94LM NEW ONE!
http://www.youtube.com/watch?v=U81wZ2khvFs

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x15 SWM 85 / DC 85
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

Lokocz

nie zmienia to faktu ze catalin znow -_-'i glupoty, a wy jak slepe owieczki -_-'alacie za kazdym jego "aport"

edit:

caly czas tak -_-'icie ze najwazniejsze jest community!
wiec latwo wywnioskowac waszynm tokiem myslenia ze asterios > dex

ElfiPodroznik

Dziwie sie, ze ludzie bronia Ariona... Dex i Wrath byly syfiaste to i Arion bedzie :P
a tak poza tym w ogole tam ludzi nie ma w porownaniu do innych serverow.
>> Atashi
     Eva's Saint

gustd

nie no nie mogę :D na kazdy racjonalny argument, kontra dexfanboi to "taaa lol, chyba pojebało, mają licznik online x10", "na dexie tez tak było", "na dexie też to jest", "taaa, ale dex> all", "dex community>all", "co z tego skoro dex to najlepszy priv", "a na dexie to są apdejty co 2 tygodnie" i tak w kółko..

kiedy zrozumiecie, że dex nie jest idealny i są lepsze serwery? w zasadzie za dexem przemawia jeden, jedyny argument - stoi bardzo długo i wiadomo, że nie upadnie w ciągu pół roku, tylko mozna tam pograć długi czas. cała reszta to brednie. i zaraz zacznie się flejm że na rpg admini nie potrafią odpalić notatnika i blabla i ze dota i blablablablah. tere fere kuku, czasy c4 modowanego na hb skonczyly się z momentem, kiedy ludzie z retaila dostarczyli wystarczająco duzo inf. jak to na prawdę wygląda. i teksty ze na dexie hb 100% ... to po prostu żenada no... >.>

Regulamin "zmieniono" po tym jak okazało się że admin chciał kupić ode mnie adene za złotówki :)
Teraz zgodnie z regulaminem offów  hahaha hahaha hahaha można sprzedawać/kupować.

Kazuya

ogarnij.. jak koleś mi tu z l2j wyjeżdża?
rpg x5 [gh85]

gustd

co
z
tego
ze
l2j
????????

ma 2 taki online jak dex -

that
is
the
point.

i zaraz zaraz... ktoś mi tu pie^dolił niedawno ze community(czyli online takze) > pliki. so wtf?

asterios > dex i od razu QQ  i l2j card? ty się ogarnij..

Kazuya

niech ma nawet 1000x online ale to jest l2j ! wejdź zrób daggera sobie i sam zobacz
rpg x5 [gh85]

Akaraka

Czyli na dexie dagger działa idealnie?

Lokocz

Cytat: Kazuya w Luty 28, 2010, 06:59:11 PM
niech ma nawet 1000x online ale to jest l2j ! wejdź zrób daggera sobie i sam zobacz

i tu wpadles, te ich l2j so w -_-' lepsze niz pliki dexa - dobry przyklad dagger - na asterios dziala jak powinien, na dexie nie

nie oszukujmy sie ale czegos takiego na dexie nie zobaczysz

Kazuya

wbił bym zobaczyć jak bluff działa ale mi się nie chce ;/
rpg x5 [gh85]

Lokocz

Cytat: Kazuya w Luty 28, 2010, 07:13:50 PM
wbił bym zobaczyć jak bluff działa ale mi się nie chce ;/
obejrzyj filmik
kliknij "takiego" w moim poprzednim poscie

ElfiPodroznik

dex to taki c4 z dodatkami, nawet taka l2j gracia epilog ma lepsze pliki niz te dexowe :)
>> Atashi
     Eva's Saint

Lokocz

Cytat: ElfiPodroznik w Luty 28, 2010, 07:17:57 PM
dex to taki c4 z dodatkami, nawet taka l2j gracia epilog ma lepsze pliki niz te dexowe :)
asterios ma jakies emulowane pliki oparte o l2j, niestety te pliki sa lapsze niz to czy dysponuje dex, online maja w -_-' wiecej, gdyby mieli pliki l2off bez watpienia bylby to najlepszy serwer stojacy na chwile obecna, no i szkoda ze 99% populacji to rosjanie :(
kazuya jakichkowliek ktryeriow bys nie wzial asterios > dex, no moze ze international nie jest i tyle, wyobraz sobie co by bylo gdyby BYL international ^^