Arion info

Zaczęty przez Kazuya, Luty 18, 2010, 05:12:05 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Kazuya

rpg x5 [gh85]

pardi

Cytat: Kazuya w Luty 28, 2010, 07:13:50 PM
wbił bym zobaczyć jak bluff działa ale mi się nie chce ;/

koleś mi tu z bluffem wyjeżdża hahahaha
wystarczy ze zobaczę jakikolwiek filmik pov daggera albo zapytam sie jakiegoś aw po ile sypie blowy w robki i już wiem ze nie opłaca się grac daggerami bo źle działają.

na tym ruskim niby l2j dagger działa jak ma działać czego nie można powiedzieć o waszym loldexie.
@PSN: pardinek
pogram: bc2, bf3, mw, mw2, mw3, bo, bo2, moh, moh wf,  fifa11 pogram !

Kazuya

na l2j nigdy nie działał i raczej nigdy nie będzie działać
rpg x5 [gh85]

pardi

Cytat: Kazuya w Luty 28, 2010, 07:34:40 PM
na l2j nigdy nie działał i raczej nigdy nie będzie działać

l2j =/= asterios
lolpliki == dex

wiec nie wiem gdzie lepiej bluff działa

Kazuya

rpg x5 [gh85]

pardi

Cytat: Kazuya w Luty 28, 2010, 07:39:58 PM
na dexie

jakiś dowód na to masz ? ze siada 90% ? na offie siada ~10%

gustd

na dexie

no, jak zwykle kazuja jebany fanboj nie ma zadnych argumentów w ręku, nie ma nic do powiedzenia i pie^doli dramy. ogarnij się człowieku, nie masz nic do powiedzenia to wypad

Cytat: DonK. w Grudzień 24, 2010, 04:53:44 PM
Regulamin "zmieniono" po tym jak okazało się że admin chciał kupić ode mnie adene za złotówki :)
Teraz zgodnie z regulaminem offów  hahaha hahaha hahaha można sprzedawać/kupować.

Lokocz

Kazuya

Cytat: gustd w Luty 28, 2010, 07:44:19 PM
na dexie

no, jak zwykle kazuja -_-'any fanboj nie ma zadnych argumentów w ręku, nie ma nic do powiedzenia i pie^doli dramy. ogarnij się człowieku, nie masz nic do powiedzenia to wypad
nie chodzi mi w bluffie o effect stuna pardi tylko o samo odwracanie.
gustd moim jedynym argumentem jest to, że na asteriosie są pliki l2j a na dexie l2off.
Aha btw. get a life ;d
rpg x5 [gh85]

Lokocz

bluff nie zawsze daje stuna, tak samo jak i nie zawsze odwarca plecami, osobiscie nie przygladaelm sie akurat temu na tym filmiku, patrzylem na najwazniejsze - dmg z backstaba a dmg z deadly blowa

gustd

life mam, po prostu jestem niereformowalny i staram sie nawracać beznadziejne przypadki na prostą, ale w twoim przypadku to fail.

dex ma off ta? szkoda ze ten off < l2j. off to moze mieli c4, wszystko co dopisali samodzielnie jest niedoskonałe, zbugowane lub brakujące względem oficjalnych plikow, to co ty tu pie^dolisz chłopcze o oficjalnych plikach? graj na dexie, nikt nie mowi ze to zły serwer, wg mnie jest spoko, duzy online, długo stoi i postoi. ale nie wpieraj mi głupot koziołku

Regulamin "zmieniono" po tym jak okazało się że admin chciał kupić ode mnie adene za złotówki :)
Teraz zgodnie z regulaminem offów  hahaha hahaha hahaha można sprzedawać/kupować.

pardi

Cytat: Kazuya w Luty 28, 2010, 07:46:10 PM
na dexie

no, jak zwykle kazuja -_-'any fanboj nie ma zadnych argumentów w ręku, nie ma nic do powiedzenia i pie^doli dramy. ogarnij się człowieku, nie masz nic do powiedzenia to wypad
gustd moim jedynym argumentem jest to, że na asteriosie są pliki l2j a na dexie l2off.
Aha btw. get a life ;d

nie spotkałem się z serwerem gdzie bluff nie obraca.

Cytat: gustd w Luty 28, 2010, 07:50:23 PM
life mam, po prostu jestem niereformowalny i staram sie nawracać beznadziejne przypadki na prostą, ale w twoim przypadku to fail.

dex ma off ta? szkoda ze ten off < l2j. off to moze mieli c4, wszystko co dopisali samodzielnie jest niedoskonałe, zbugowane lub brakujące względem oficjalnych plikow, to co ty tu pie^dolisz chłopcze o oficjalnych plikach? graj na dexie, nikt nie mowi ze to zły serwer, wg mnie jest spoko, duzy online, długo stoi i postoi. ale nie wpieraj mi głupot koziołku

off to oni maja może tylko core z c4 reszta to domyslenia jak to powinno działać i gwarantuje te domyślenia są w 90% błędne np. formuła blow.

Lokocz

Cytat: pardi w Luty 28, 2010, 07:51:18 PM
na dexie

Aha btw. get a life ;d

nie spotkałem się z serwerem gdzie bluff nie obraca.
nie zawsze odwraca, w 90% tak ale czasem sie zdarzy ze nie

pardi

Cytat: Lokocz w Luty 28, 2010, 07:53:18 PM
nie zawsze odwraca, w 90% tak ale czasem sie zdarzy ze nie
nie napisałem ze "zawsze obraca" zeby nie było ze pisze bajki ala razel albo kazuya.

Lokocz

a wlasnie, kazuya jak ogladasz filmik i widzisz miejscowke ktorej nie znasz - to wlasnie steel citadel, ktora dziala na tym "lol2j" a nie dziala na dexie :P

gustd

Cytat: Lokocz w Luty 28, 2010, 07:58:25 PM
a wlasnie, kazuya jak ogladasz filmik i widzisz miejscowke ktorej nie znasz - to wlasnie steel citadel, ktora dziala na tym "lol2j" a nie dziala na dexie :P

buahhah, wygrałes xd

Bulls

na dexie

Aha btw. get a life ;d
Dex L2 off BUAHAH   , bo catalina (czy jak mu tam ) tak napisal ze pliki z offa ? 
dobry Joke

Lokocz

Cytat: Bulls w Luty 28, 2010, 08:08:00 PM
na dexie

Aha btw. get a life ;d
Dex L2 off BUAHAH   , bo catalina (czy jak mu tam ) tak napisal ze pliki z offa ? 
dobry Joke
tzn c4 z offa bylo, reszta wszystko jest modowane

Bled

srsly , nie ogarniam tego jak ludzie zaparcie ida i wierza w to ze dex ma dobre pliki , prawda jest taka ze ma dosc gówniane , gram teraz na arionie i chyba zostane bo na rpg nie mam czasu na granie w const a i tez nie wiem czy rpg bedze stal dluzej , dex ma to zapewnione , i to est jego zaleta , jesli jednak okaze sie ze rpg nie padnie , nie bedzie ani jednego jebanego argumentu wyzszosci dexa nad rpg , mimo to ja gram na dexie ale widze ze jest z perspektywy plikow , bardzo slabym serverem, jale jak wczesniej powiedzialem ma jedna bardzo duza zalete jest badz co badz stabilny .

Kazuya

Nie mówię, że ma zajebiste ale w chuj czasu spędziłem na l2j low/mid/high i nawet pliki interlude l2off z maxcheaters są lepsze niż l2j.
rpg x5 [gh85]

pardi

Cytat: Bled w Luty 28, 2010, 08:10:02 PM
srsly , nie ogarniam tego jak ludzie zaparcie ida i wierza w to ze dex ma dobre pliki , prawda jest taka ze ma dosc -_-'iane , gram teraz na arionie i chyba zostane bo na rpg nie mam czasu na granie w const a i tez nie wiem czy rpg bedze stal dluzej , dex ma to zapewnione , i to est jego zaleta , jesli jednak okaze sie ze rpg nie padnie , nie bedzie ani jednego -_-'anego argumentu wyzszosci dexa nad rpg , mimo to ja gram na dexie ale widze ze jest z perspektywy plikow , bardzo slabym serverem, jale jak wczesniej powiedzialem ma jedna bardzo duza zalete jest badz co badz stabilny .

jak rpg-club wypali to bardzo stabilnie ludzie gdzieś za miesiąc przejdą z dexa na rpg. ^^ i już po długowieczności i stabilności dexa.

Cytat: Kazuya w Luty 28, 2010, 08:12:14 PM
Nie mówię, że ma -_-'iste ale w -_-' czasu spędziłem na l2j low/mid/high i nawet pliki interlude l2off z maxcheaters są lepsze niż l2j.

długo mamy Ci jeszcze pisać ze te pliki z "l2j" nie maja nic wspólnego z tymi l2jtami na których grałeś ?

x3nomorph

Cytat: pardi w Luty 28, 2010, 08:13:29 PM
srsly , nie ogarniam tego jak ludzie zaparcie ida i wierza w to ze dex ma dobre pliki , prawda jest taka ze ma dosc -_-'iane , gram teraz na arionie i chyba zostane bo na rpg nie mam czasu na granie w const a i tez nie wiem czy rpg bedze stal dluzej , dex ma to zapewnione , i to est jego zaleta , jesli jednak okaze sie ze rpg nie padnie , nie bedzie ani jednego -_-'anego argumentu wyzszosci dexa nad rpg , mimo to ja gram na dexie ale widze ze jest z perspektywy plikow , bardzo slabym serverem, jale jak wczesniej powiedzialem ma jedna bardzo duza zalete jest badz co badz stabilny .

jak rpg-club wypali to bardzo stabilnie ludzie gdzieś za miesiąc przejdą z dexa na rpg. ^^ i już po długowieczności i stabilności dexa.

Akurat bardzo w to watpie. Wujek Catalin tak im mozgi wypral, ze dex>all chociazby otworzyli darmowego EU offa to to nic nie zmieni
new future.

pardi

Cytat: x3nomorph w Luty 28, 2010, 08:14:45 PM
Cytat: pardi w Luty 28, 2010, 08:13:29 PM

Akurat bardzo w to watpie. Wujek Catalin tak im mozgi wypral, ze dex>all chociazby otworzyli darmowego EU offa to to nic nie zmieni

czekam na taki dzień kiedy wstanie free EU off xD

Kazuya

ostatnio pykałem na 2 mid rate l2j (imo najlepsze pliki l2j jak widziałem)
ale czy to jest normalne?

co prawa full buff ale na l2off z takim buffem nawet było by to nie możliwe;D
rpg x5 [gh85]

x3nomorph

Gdzie i co jest tu dziwne bo nie kumam
new future.