L2-Authority - High - Gracia Final

Zaczęty przez Genesiss, Luty 06, 2010, 08:50:58 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

elando1

Jestescie lol polaczkami co tylko narzekaja i nie doceniaja ludzi pracy. Genessis chcial dobrze ale niestety nie wyszlo , moim zdaniem powinno byc dodane czestsze tvt oraz drogi enchant a rb mocniejsze. Co do waszego gm rozdajacego itemki to jestescie smieszni, trzeba bylo zalozyc klan i farmic rbki bo przeciez 1 rb to = vesper set no i wszytko jasne ze nie bylo ciezko o vespery.
Nauczcie sie grac i zacznijcie patrzec na siebie bo to jest poprostu zalosne.
Co do Genessisa bylo pare niedociagniec ale coz kazdemu sie zdarza , ja jako gracz rpg cluba widzialem ze pliki byly calkiem spoko a geo miala byc wlaczona jutro takze nie wiem o co wam chodzi.
A i jak sie nie podoba to idzcie sobie grac w cos innego a nie wiecznie zle przeciez grac ani spamowac tu nie musicie.
asd

PuFF

Cytat: elando1 w Luty 28, 2010, 09:03:57 PM
Jestescie lol polaczkami co tylko narzekaja i nie doceniaja ludzi pracy.
a ty kurwo kim jesteś frycem  rumuncem kurwa kim?

ps. obraza moje uczucia patriotyczne tyle na ten temat.

JimiHendrix

Cytatno zablysnol. ja jestem tylko ciekawy kto to jest ten lolCookie
- To Genesisa była dziewczyna która nie wiem co robiła na servie mając status Admin/GM! Pozostawiam wątek bez komentarza!

Co do serva duużo jeszcze pracy Michał ma, i niech nie mówi ludziom że robił te pliki 4 miesiące bo jak tak rzeczywiście jest to życzę powodzenia, dla znikomej kompetecij.

Pozdrawiam i papatki xD

I <3 Him xD

ciasteczkowyp

0.

Geodata == +1 :), Scheme buffer od razu +1 :)
Ugiąłeś się pod głosem nie zawsze rozsądnego ludu == -2 ;/

1.

Nie uważam iż brak 3 ksią(z z kropką w przeciwieństwie do tego co sądzi forum)eczek od combo buffów ol'a albo duali pvp w shopie skreśla serwer, reakcje w tym temacie są przesadzone i flame w 100% niepotrzebny.

2.

Oskarżanie innych graczy o to, że sobie "wyhaczyli" sprzęt od administracji bez żadnego dowodu, no chyba że skrin z party rozmowy który jest że tak stwierdzę nic nie wart.

Q:Czemu ?
A1:Każdy z nas może odpalić painta i takie coś namalować...

lub jak kto woli

A2:Wejść na dowolny serwer gdzie nie ma zajętego nicka Cookie i sobie na dualu napisać rozmowę, też mi czary.

3.

Fakt, raid bossy przydało by sie koxnąć tak kilka razy (conajmniej x2)
Niestety wtedy usłyszysz (Genesiss) płacz pr@ graczy, że są "zbugowane" bo sie nie da ich solować w krócej niż 10 minut...

4. i ostatni

Administracja tego serwera wykonała spoko robote.
Są niedociągnięcia ale do wyprostowania!!!!

Krytyka jaka spotyka serwer jest niezasłużona i w całości zawiniona przez niekompetencję/zazdrość/zawiść/Polskie piekiełko niektórych (nielicznych) graczy, którzy całym tym swoim krzykiem psują zabawę innym i czerpią z tego radość, należy się temu przeciwstawić!!!

Dobra robota i nie daj się kilku pajacom wyprowadzić z równowagi <piwo>
Szukam mid/high final/epilog bez rickerta i z balansem.

PuFF

Genesiss

już jest. Bo nie widziałem tam zamiaru zmieniania czegoś + dodania paru itemów do GM Shopu

!ArO

Ciężko mówić o zwiększeniu online przez nowych graczy jak ze stroną czy też forum nie da rady się połączyć ;) Moim zdaniem pospieszyli się ze startem.. mogli jeszcze ten tydzień jechać na open becie po dopieszczać parę rzeczy i zachęcić czekających ludzi na live do reklamy servera ;) Server byłby bardziej dopracowany (nie byłoby teraz dramy) i więcej ludzi na starcie byłoby no ale cóż co się stało nieodstanie..
WTB info o nadchodzącym starcie servera PVP z ratami 100x+ z dobrymi jak na L2j plikami i profesjonalna administracją :poklony:

PuFF

!ArO

Ja nie wiem ale zastanawiam się czy może jednak nie dać Authority szansy bo jak coś wstanie ciekawego z HR (nie chodzi mi o PL servy co wstają co 2 tygodnie jakiś.. WTB Fury!!) to nie prędko :roll:

Kamal

Z tymi HR to od razu mówię: na HopZone dota lub customy :) Auth może być jakąś odmianą w końcu

Medium

Jestescie lol polaczkami co tylko narzekaja i nie doceniaja ludzi pracy. Genessis chcial dobrze ale niestety nie wyszlo , moim zdaniem powinno byc dodane czestsze tvt oraz drogi enchant a rb mocniejsze. Co do waszego gm rozdajacego itemki to jestescie smieszni, trzeba bylo zalozyc klan i farmic rbki bo przeciez 1 rb to = vesper set no i wszytko jasne ze nie bylo ciezko o vespery.
Nauczcie sie grac i zacznijcie patrzec na siebie bo to jest poprostu zalosne.
Co do Genessisa bylo pare niedociagniec ale coz kazdemu sie zdarza , ja jako gracz rpg cluba widzialem ze pliki byly calkiem spoko a geo miala byc wlaczona jutro takze nie wiem o co wam chodzi.
A i jak sie nie podoba to idzcie sobie grac w cos innego a nie wiecznie zle przeciez grac ani spamowac tu nie musicie.
Gra na rpg club czyni z Ciebie experta ? PTS =/= live.

elando1

Cytat: PuFF w Luty 28, 2010, 09:07:31 PM
Jestescie lol polaczkami co tylko narzekaja i nie doceniaja ludzi pracy.
a ty -_-'o kim jesteś frycem  rumuncem -_-'a kim?

ps. obraza moje uczucia patriotyczne tyle na ten temat.
nic dodac nic ujac.
asd

elando1

[/quote]
Gra na rpg club czyni z Ciebie experta ? PTS =/= live.
[/quote]
rpg= pts?
asd

Leningrad

Cytat: Winiek w Luty 24, 2010, 03:32:50 PM
A normalnie tam mi piwo sprzedawali, jaram sobie tam, 0 odzywu do mnie...a teraz -_-' wie co będzie i o co chodzi, bo nam kazał dowodzikami poświecić na następny raz...  :dry:
A niedługo dobra impra tam będzie... :x
TECHNO ZDECHLO JEDZIEMY DO ENERGYYYYYYYYY

Kamal

Genesiss

o to chodzi na high rate ;p

btw. Bohun a Ty ile swoich failów zaliczyłeś? 6 czy 7?

j3tuze

Fajnie się zapowiadał weekendowy server ale nie wyszło ,Chciałbym dać ++++ Rickert'owi koleś jest naprawdę extra ,i daje dobry przykład,bardzo pomocny w grze :D
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   http://www.youtube.com/watch?v=QEcmtpjcCtE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

JimiHendrix

Hehehehehehe rozbawiłeś mnie, możesz się teoretycznie równać z Ksenym i Brountem bo oni biją rekordy w live serva, z tego co pamiętam to jakiś z nich stał około 3h, twój za to miał aż 5h i 30min bravo i gratulacje! A tak się z nich śmiałeś xD hahahahaha.... Powodzonka...

Btw. Mój serv stał 6 miesięcy zobaczymy jak ty sobie dasz radę, a wstaje znowu INS za 2-3 tygodnie więc zobaczymy czy wogólę możesz się ze mną równać. Bo teraz w tej odsłonie pokazałeś klase z rickertem i swoją byłą dziewczyna xD....

Pozdrawiam wasz kochający Bohunek <3

I <3 Him xD

Rickert

Cytat: j3tuze w Luty 28, 2010, 11:05:44 PM
Fajnie się zapowiadał weekendowy server ale nie wyszło ,Chciałbym dać ++++ Rickert'owi koleś jest naprawdę extra ,i daje dobry przykład,bardzo pomocny w grze :D
Jeszcze tylko 75 postów. ^^
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

WietrznyRajdowiec

Cytat: JimiHendrix w Luty 28, 2010, 11:16:20 PM
Hehehehehehe rozbawiłeś mnie, możesz się teoretycznie równać z Ksenym i Brountem bo oni biją rekordy w live serva, z tego co pamiętam to jakiś z nich stał około 3h, twój za to miał aż 5h i 30min bravo i gratulacje! A tak się z nich śmiałeś xD hahahahaha.... Powodzonka...

tutaj mamy obraz przecietnego polskiego admina h rate servera i jego prymitywny flame
jedyny decent polski h rate to Desperion R.I.P

Kard jezeli czytasz tego posta wiedz ze my, jak i nasi koledzy z gimnazjum wiernie czekamy na twoj boski ruch <3

WietrznyRajdowiec 82lvl
@Biedronki
Cytat: Winiek w Luty 24, 2010, 03:32:50 PM
A normalnie tam mi piwo sprzedawali, jaram sobie tam, 0 odzywu do mnie...a teraz -_-' wie co będzie i o co chodzi, bo nam kazał dowodzikami poświecić na następny raz...  :dry:
A niedługo dobra impra tam będzie... :x
Techno energi over 9k

Medium

Lol GL!
Co do tego servera to juz padl na amen czy jeszcze sie trzyma?
A bohun czy w/e wątpie aby Twoj server przetrwał dłużej sądząc po Twojej wypowiedzi xD
Niestety polskie servery beda mialy zawsze problem z uzyskaniem odpowiedniej renomy. Powody?
1/ Korupcja
2/ Lol Team, calkowicie niekompetentny, czesto stawiaja servery pod dotacje, po czym zwijaja interes, zmieniaja nick, stawiaja nowy server z tymi samymi ustawieniami NPCami i farmami myslac, ze nikt sie nie zorientuje (Hej Kwasek aka Shave aka chujGoWieCoBedzienastepne)
3/ lol pliki.

Osobiscie wole sobie pograc na rumunskim lub greckim serverze gdzie nie ma tak idiotycznych Adminow i sytuacji, a do tego pliki i wiedza adminow jest kilkadziesiatkrotnie wyzsza.

elando1

Cytat: Medium w Luty 28, 2010, 11:41:45 PM
Lol GL!
A bohun czy w/e wątpie aby Twoj server przetrwał dłużej sądząc po Twojej wypowiedzi xD
Niestety polskie servery beda mialy zawsze problem z uzyskaniem odpowiedniej renomy. Powody?
1/ Korupcja
2/ Lol Team, calkowicie niekompetentny, czesto stawiaja servery pod dotacje, po czym zwijaja interes, zmieniaja nick, stawiaja nowy server z tymi samymi ustawieniami NPCami i farmami myslac, ze nikt sie nie zorientuje (Hej Kwasek aka Shave aka -_-'GoWieCoBedzienastepne)
3/ lol pliki.

Osobiscie wole sobie pograc na rumunskim lub greckim serverze gdzie nie ma tak idiotycznych Adminow i sytuacji, a do tego pliki i wiedza adminow jest kilkadziesiatkrotnie wyzsza.
Problem taki ze tu sa calkiem dobre pliki , oczywiscie jest pare niedociagniec ale nie tak zeby razilo w oczy ale to juz inna sprawa. Server powinien byc reklamowany na 2 tyg przed startem i nie bylo by problemu a co do teamu to teraz juz sam pracuje zeby nikt nie mial  juz wiecej zadnych pretensji.
Co do korupcji to smieszne jest to ze my farmilismy rb i fakt ze mielismy vespera szybciej jak wiekszosc ludzi ale powiem wam ze ku zdziwieniu jeden z naszych kolegow sam farmil i jak go dodalismy do klanu to juz latal w vesperach wiec poprostu zamiast flame'owac byscie zabrali sie do roboty a nie jak zwykle emo rage i quit(oczywiscie mowie o tych co to zrobili). Naprawde w zyciu nie widzialem zeby jakas narodowosc flame'owala wiecej jak niektorzy polacy a podobno sa grecy... jednak polacy staraja sie byc tymi zawsze "lepszymi".
asd

elando1

Cytat: elando1 w Luty 28, 2010, 11:50:44 PM
Cytat: Medium w Luty 28, 2010, 11:41:45 PM
Lol GL!
1/ Korupcja
2/ Lol Team, calkowicie niekompetentny, czesto stawiaja servery pod dotacje, po czym zwijaja interes, zmieniaja nick, stawiaja nowy server z tymi samymi ustawieniami NPCami i farmami myslac, ze nikt sie nie zorientuje (Hej Kwasek aka Shave aka -_-'GoWieCoBedzienastepne)
3/ lol pliki.

Problem taki ze tu sa calkiem dobre pliki , oczywiscie jest pare niedociagniec ale nie tak zeby razilo w oczy ale to juz inna sprawa. Server powinien byc reklamowany na 2 tyg przed startem i nie bylo by problemu a co do teamu to teraz juz sam pracuje zeby nikt nie mial  juz wiecej zadnych pretensji.
Co do korupcji to smieszne jest to ze my farmilismy rb i fakt ze mielismy vespera szybciej jak wiekszosc ludzi ale powiem wam ze ku zdziwieniu jeden z naszych kolegow sam farmil i jak go dodalismy do klanu to juz latal w vesperach wiec poprostu zamiast flame'owac byscie zabrali sie do roboty a nie jak zwykle emo rage i quit(oczywiscie mowie o tych co to zrobili). Naprawde w zyciu nie widzialem zeby jakas narodowosc flame'owala wiecej jak niektorzy polacy a podobno sa grecy... jednak polacy staraja sie byc tymi zawsze "lepszymi".
Edit: byl wipe , zwiekszony drop rate coinow zeby nie bylo "farm serva" mimo ze to bylo 3h farmienia gora? ale oczywiscie komus sie nie podobalo. Mam nadzieje ze zajrzy tu pale osob zagrac dla przyjemnosci i niech wiedza ze to l2j wiec nigdy nie bedzie perfect ale tutaj chodzi o spedzenie milo czasu a nie...
asd

Rickert

Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

Medium

Nie mowie o korupcji akurat w tym przypadku, bo watpie zeby takowa byla. To bylo bardzo ogolnikowe co napisalem. Zrobienie vesperow na tym serverze to nie był duzy problem, pol naszego pt po 1,5h biegalo w vesperach xD Ale w wiekszosci przypadkow niestety korupcja gra duza role ;) Nie no co tu duzo mowic. L2-Authority antyprzyklad dla "nowych adminow" xD