DES/WC

Zaczęty przez DARKSTRONG, Luty 13, 2008, 08:46:23 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

DARKSTRONG

ELO wszystkim. Mam pytanie co myslice o subie DES/WC.

Elvin

Ze szybko biega...

A co mamy myslec xD kazdy wie jakie dobre strony ma ta postac i jakie ulomnosci itd

A imho dobry char do cata/rb i to wszystko, na siege i masowkach to smierdzi kalem lekko bo to to wolne strasznie >.>

Ikki

Gralem tym charem z 2 tygodnie no za szybko to on nie biega ale jak dobiegnie to juz inna sprawa :D no ale i tak rzadko dobiega przydalby mu sie dash :P

Orochimaru6

ja wiem ze was podnieca Frenzy i rage na Destro ale do WC nadaje sie TYLKO Tyrant, szybki, zwrotny i potrafi przylac niesamowicie.
Jeśli nie masz po co żyć‡...to żyj na złość‡ innym

Edyms

Mam aktualnie WC. Czy jak zrobie sube WC/DESTRO to bedzie mial te same wlasciwisci co DES/WC? Czy to ma w ogóle jakies znaczenie co bedzie pierwsze WC czy destro?

orri

ztego co wiem to na jedno ci wyjdzie bo możesz u sir erica sobie zmienic staty z jednego chara na drugi więc nie ważne czy teraz jesteś wc czy destro ;)
MasterOfSpirytus TH/SWS nobl klan B1A Dragon x15 ON
F1stM4st3r TYR/WC nobl Dragon x15 off
Orri SH/SE dragon x15 off

Edyms

Która z postaci WC/DES  lub WC/TYR bardzie się bardziej nadawać do samodzielnych wypadów do Cata? Chodzi mi tylko o self bufy. Czy to w ogóle będzie możliwe? Właśnie wróciłem do gry po dluuugiej przerwie. Będę wdzięczny za każde sugestie.