L2-Authority - High - Gracia Final

Zaczęty przez Genesiss, Luty 06, 2010, 08:50:58 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

elando1

Cytat: Medium w Marzec 01, 2010, 12:00:34 AM
Nie mowie o korupcji akurat w tym przypadku, bo watpie zeby takowa byla. To bylo bardzo ogolnikowe co napisalem. Zrobienie vesperow na tym serverze to nie był duzy problem, pol naszego pt po 1,5h biegalo w vesperach xD Ale w wiekszosci przypadkow niestety korupcja gra duza role ;) Nie no co tu duzo mowic. L2-Authority antyprzyklad dla "nowych adminow" xD
mozesz podac co nie bylo tak to i moze Genesiss bedzie wiedzial co zle zrobil.
asd

ciasteczkowyp

Szukam mid/high final/epilog bez rickerta i z balansem.

Rickert

Cytat: ciasteczkowyp w Marzec 01, 2010, 12:11:44 AM
Jaka korupcja ? wtf man ... ;/
Ciasteczkowyp grał z nami od tego serveru, też ma powód by mnie bronić/kłamać ?
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

Genesiss

Cytat: JimiHendrix w Luty 28, 2010, 11:16:20 PM
Hehehehehehe rozbawiłeś mnie, możesz się teoretycznie równać z Ksenym i Brountem bo oni biją rekordy w live serva, z tego co pamiętam to jakiś z nich stał około 3h, twój za to miał aż 5h i 30min bravo i gratulacje! A tak się z nich śmiałeś xD hahahahaha.... Powodzonka...

Btw. Mój serv stał 6 miesięcy zobaczymy jak ty sobie dasz radę, a wstaje znowu INS za 2-3 tygodnie więc zobaczymy czy wogólę możesz się ze mną równać. Bo teraz w tej odsłonie pokazałeś klase z rickertem i swoją byłą dziewczyna xD....

Pozdrawiam wasz kochający Bohunek <3

Nie moge sie z toba rownac bo ty masz preconfig plikow od ruskich. Zrob cos sam kk?
btw. stal 6 miesiecy? ktory? no ale mnijsza o to tylko slyszalem ze zawsze miales fajny bug z subklasą ktorego naprawic nie umiales jak i ''summony w ziemi'' i twoje pytania ''jak je wyciagnac'' tez flame'owales tak na maxcheaters?

ciasteczkowyp

fakt, nie popieram flame'u na ten serwer. Ale tekst judge'a na shoucie w 1 sekunde przed down serwera "we need to make some changes" mnie zmiażdżył.

Authority jest w becie, nieważne że to nazywasz live Genesiss :)

Może tu sie pobawię kiedyś jak już ustalicie podstawy rozgrywki.
Szukam mid/high final/epilog bez rickerta i z balansem.

Genesiss

dodam geo, zmienie system farmy i ogólnie wszystko. Będzie beta tydzień, wyszyszcze całe forum, zaczne od nowa reklamę. Sam siebie nie skreślam

!ArO

To jest najlepszy plan.. zresztą zobacz fakt iż server wcześniej był zapowiedziany przysporzył te kilkadziesiąt online na starcie, a teraz nawet jeszcze więcej by było ale.. ja ci pisałem przed startem żeby wstrzymać się z live.. później ci jakiś gość też pisał by poczekać z odpaleniem live po vipe i dopracować parę rzeczy jeszcze przed startem ;) a teraz wyszło na nasze tyle, że jakieś kilkanaście osób zmarnowało swój czas grając przed wipe i teraz po.. a były takie osoby bo sam widziałem ludzi farmiących wczesnym południem i nie miałbym pretensji nawet jakby ci zaczeli robić antyreklamę  :roll: jak to mówią za błedy się płaci  :P

WietrznyRajdowiec

reklama jest wazniejsza od plikow uwierz mi na slowo
takze skacz po forach i reklamuj bo online to podstawa

WietrznyRajdowiec 82lvl
@Biedronki
Cytat: Winiek w Luty 24, 2010, 03:32:50 PM
A normalnie tam mi piwo sprzedawali, jaram sobie tam, 0 odzywu do mnie...a teraz -_-' wie co będzie i o co chodzi, bo nam kazał dowodzikami poświecić na następny raz...  :dry:
A niedługo dobra impra tam będzie... :x
Techno energi over 9k

Rickert

Cytat: WietrznyRajdowiec w Marzec 01, 2010, 09:17:48 PM
reklama jest wazniejsza od plikow uwierz mi na slowo
takze skacz po forach i reklamuj bo online to podstawa
W Stu %  się z Tobą zgadzam.

Genesiss

także mógłbym prosić o wyczyszczenie tematu?

Dorsai

Bylo kilka dobrych, polskich hrow... Jeden, ktory aktualnie mi przychodzi na mysl to Aria... Ale to bylo z 2 lata temu ;p

PuFF

kilka wymieniłeś  tylko arie
l2 passion>all :D

Rickert

Nie wyczyszczę Ci tematu z 10 stron. Zrób nowy, ten do Archiwum czy coś zrobię z nim.

Medium

Czemu chcesz czyscic temat ? Boisz sie antyreklamy na ktora sobie zasluzyles ? :)

Genesiss

Airhower

Ktoś może jasno napisać co dalej z serwem, bo nie chce mi się czytać tego spamu....

Medium

Online waha sie w granicach 15, Admin to nieogar to tak w skrocie.

Genesiss

nie wacha sie w granicach 15 online bo on w ogóle jak na razie nie stoi trolu. Nieogar nie wiem co w twoim ograniczonym słowniku to znaczy dzieciaku

Medium

Juz widze poziom Twojego flamu spada do wyzywania innych od dzieci - to idealnie okresla poziom na jakim Twoj server sie aktualnie znajduje.

WietrznyRajdowiec

Cytat: Genesiss w Marzec 02, 2010, 03:42:24 PM
nie wacha sie w granicach 15 online bo on w ogóle jak na razie nie stoi trolu. Nieogar nie wiem co w twoim ograniczonym słowniku to znaczy warszawski dzieciaku

/fixed

WietrznyRajdowiec 82lvl
@Biedronki
A normalnie tam mi piwo sprzedawali, jaram sobie tam, 0 odzywu do mnie...a teraz -_-' wie co będzie i o co chodzi, bo nam kazał dowodzikami poświecić na następny raz...  :dry:
Techno energi over 9k

Leningrad

TECHNO ZDECHLO JEDZIEMY DO ENERGYYYYYYYYY

PuFF

QQ more
/close plx jak serv wstanie to zrobi new prezentacje.

Xevz

゙(゚、 。 7 THEY SEE ME ROLLIN
 l、゙ ~ヽ
 じしf_, )ノ
THEY HATIN'

WietrznyRajdowiec

weak flame

teoria:           bukofristajlo>Dert
skill:              Dert>>>>>>>>>bukofristajlo
praktyka:      Dert>stryk
flame:           Dert>stryk

WietrznyRajdowiec 82lvl
@Biedronki
Techno energi over 9k

Leningrad

Cytat: WietrznyRajdowiec w Marzec 02, 2010, 06:01:05 PM
weak flame

teoria:           bukofristajlo>Dert
skill:              Dert>>>>>>>>>bukofristajlo
praktyka:      Dert>stryk
flame:           Dert>stryk
a kto nie wiedzial ze zeby pisac na enter chacie wystarczy nacisnac enter a nie trzeba klikac myszka tego waskiego paska?:F

TECHNO ZDECHLO JEDZIEMY DO ENERGYYYYYYYYY