Wszystko i nic?

Zaczęty przez RazielIII, Styczeń 17, 2010, 12:56:36 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Kazuya

rpg x5 [gh85]

RazielIII

lf almighty souler i enef, enef forumowy kozak nie mial jaj odezwac sie na ts, souler powiedzial 2 x kurwa po czym wyszedl :)

gf
Why should I take life so seriously? I just wanna do what I like to do being far from reality. This is my own world, I just wanna hear the music.
http://www.youtube.com/watch?v=lVvG_dy94LM NEW ONE!
http://www.youtube.com/watch?v=U81wZ2khvFs

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x15 SWM 85 / DC 85
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

RaMi

wy wszyscy tu warci siebie jestescie^^

fart200

Kazuja nobie jakbys watek czytal tobys wiedzial do czego to pisalem  a mianowice  chodzilo o cunter dash  z he w pt.

nenef

Cytat: RazielIII w Luty 27, 2010, 01:35:06 AM
lf almighty souler i enef, enef forumowy kozak nie mial jaj odezwac sie na ts, souler powiedzial 2 x -_-'a po czym wyszedl :)

gf
wat? kiedy ja z toba na 1vt/ts bylem? :D nyga plyz, prawie jak 5k online na dex +wrath 2 tyg temu :<
Cytat: RazielIII w Październik 31, 2010, 05:21:33 PM
jestem klamliwa kur.wa
Cytat: RazielIII w Listopad 01, 2010, 04:59:05 PM
boli mnie dupa, bo zaden klan nie chce mnie i mojego party :( przez robienie z siebie kretyna na forum czuje sie factorem nie odbierajcie mi tego!

cOmboss

Jestes frajer bo sie na vencie nie odezwales!
w8ing for rpg club 5x.
-----------------------------
League of Legends
Shaco.
Ashe.
Master Yi.

coshoo

Cytat: łysy88 w Luty 26, 2010, 04:04:44 PM
Cytat: Kamyl89 w Luty 26, 2010, 12:34:05 AM
archer pt jest wciaz do expa najlepsze:) nikt ci nie zrobi takiego dmg^^
aoe nuk na fog>all

Niet, od ładnych kilku kronik najlepszy exp = tullys workshop destro aoe.

http://www.filefront.com/15491889/Untitled2.wmv/
Nikodem, Eva's Saint, Hindemith -> Phoenix... - stare dobre czasy...

nenef

Cytat: cOmboss w Luty 27, 2010, 03:14:23 PM
Jestes frajer bo sie na vencie nie odezwales!
102% confirmed ! raziel, the vent master !
Cytat: RazielIII w Październik 31, 2010, 05:21:33 PM
jestem klamliwa kur.wa
Cytat: RazielIII w Listopad 01, 2010, 04:59:05 PM
boli mnie dupa, bo zaden klan nie chce mnie i mojego party :( przez robienie z siebie kretyna na forum czuje sie factorem nie odbierajcie mi tego!

Soluer

Raziel skad Ty mozesz wiedziec ile i co skoro wiekszosc mojego pobytu siedziales na mucie... a wyszedlem po tym jak mnie z kanalu kickowali wiec gf.

łysy88

Ru off > Lancer > BD > 70 lvl  24/7 on
RPG Club > New World  > sh

coshoo

Cytat: łysy88 w Luty 27, 2010, 06:50:02 PM
Cytat: coshoo w Luty 27, 2010, 04:28:28 PM
Niet, od ładnych kilku kronik najlepszy exp = tullys workshop destro aoe.

http://www.filefront.com/15491889/Untitled2.wmv/
czy ja wiem

http://files.mail.ru/AIYX15

To się zdecyduj. Najpierw mówisz o fogu a teraz dajesz filmik z tullys 2 piętro. Destro czyścisz non stop 4 roomy zaraz po respawnie i nie potrzebujesz full party.

łysy88

dalem ci do porownania te same loc...81 bishop z destro, a bishop 84 w full pt nuk  dostaja porownywalnego expa

coshoo

Cytat: łysy88 w Luty 27, 2010, 07:35:42 PM
dalem ci do porownania te same loc...81 bishop z destro, a bishop 84 w full pt nuk  dostaja porownywalnego expa

Jak by nie patrzeć. Tullys aoe = dobry exp. Ja tam wole i tak destro  :P

Nervoson

Tak tylko ci z ruoffa maja... PA czyli 2x wieksze raty + itemki na zwiekszenie expa i sp (nie widac o ile %)

To z destro mi sie wydaje jakies wygodniejsze i ogolnie mniej chaotyczne. Fajna sprawa.

CO za sprzet musi miec destro ana takie aoe?

x3nomorph

Full epik, bron z crit stunem 150ele
new future.

łysy88

Cytat: Nervoson w Luty 27, 2010, 09:10:45 PM
Tak tylko ci z ruoffa maja... PA
d'oh, coshoo zwracam honor zapomialem o tym

coshoo

Cytat: x3nomorph w Luty 27, 2010, 09:15:14 PM
Full epik, bron z crit stunem 150ele

I przede wszystkim armor z dark resistem. Ten z frapsa miał 360 w armorze, z songiem i resistami od EE ponad 400.

hedzik

cos tam czytam te wasze wypociny o party setupach na gracie, -_-'czych czy jak to zwal...

poki co gramy:
sps/sh/necro/ol/wc/bp/ee/sws/bd

doszlismy do wniosku ze lepszy buff > tank, poza tym takim party jestesmy bardziej "wielozadaniowi", farmienie dowolnego spota na hb tez nie powinno stanowic przeszkody jak to ktos tam napisal "gl w farmieniu chimer bez tanka", to nie kwestia tanka (ktorego notabene i tak moby na hb sie nie sluchaja) tylko odpowiedniego buffa i wyfarmionych spiewakow, ofc imo, mozecie twierdzic inaczej ;-)

anyway.. wciaz czekamy az ktos nas polozy, jak na razie bodaj tylko 2 razy ktos w pt w ogole padl w trakcie pvp, ale oczywiscie mozecie twierdzic ze takie pt sie nie spisze, nastepne tygodnie pokaza ;-)
Dragon-network He2dache sts/sd @ FinalFate/FuriousWolfs
Dragon-network Hindain sagi/swm @ FinalFate
L2DS Mew cardi/wk @ TeamZone
Franz Hyde duelist/sws @ OnSlaught
Celes Miou swm/ess/he @ Swarm
Franz naap gh @ Skirites/rQm
RPG-Club x30 miou hk/swm/gk/de @ CN/HappyWorld
RPG-Club x5 miou domi/wk @ Genocide

RenifeRx

Kiedyś się w ogóle grało bez tanków, tylko do raidów. Więc dlaczego teraz ma być inaczej do ~80 ? dopiero na wyższych lvlach potrzeba tanka co zresztą zobaczycie, tym bardziej że macie party nukerów. A jeżeli chodzi o pvp na niskich lvlach Nuki > all. Tym bardziej że mało kto ma dobrą biżu. Nie ma co się ekscytować. Na niskich lvlach się zbytnio gra nie zmieniła. Nadal nukerzy/łuki gniotą wszystko. Zobaczycie na end game.
Orzeł moje godło, Reni moja godność.

Bled

Cytat: RenifeRx w Marzec 06, 2010, 09:57:27 PM
Kiedyś się w ogóle grało bez tanków, tylko do raidów. Więc dlaczego teraz ma być inaczej do ~80 ? dopiero na wyższych lvlach potrzeba tanka co zresztą zobaczycie, tym bardziej że macie party nukerów. A jeżeli chodzi o pvp na niskich lvlach Nuki > all. Tym bardziej że mało kto ma dobrą biżu. Nie ma co się ekscytować. Na niskich lvlach się zbytnio gra nie zmieniła. Nadal nukerzy/łuki gniotą wszystko. Zobaczycie na end game.
no wlasnie chyba nie do konca bo teraz jest common biza i ludzie sa z jewlerami na biezaco , nie tak jak kiedys c >dlugo nic_> tateo lub troche maja wczesniej . Teraz jest trudniej mage party bo gdyby nie commmony to ludzie by biegali w c bizce i byli naa 2-3hity.

hedzik

ty z lexami nawet nie dyskutuj :D i tak wiedza lepiej ;-)
co do tanka w pt, gralem takim na x30 i dobrze wiem jak sie sprawuje na hb i prawda jest taka ze procz shackle to wiele nie moze, poza tym tank bez 2-3/3 stun epicow i OE bowa furory na pvp nie zrobi ;)

poza tym mysle ze znamy te kroniki calkiem niezle, znam tez party o podobnym setupie ktore niezle sobie radza, nie mowie ze to jest party ktore miazdzy wszystko bo takiego zwyczajnie nie ma, zawsze mozna jakos zneutralizowac party przeciwnika odpowiednimi klasami :-) cya in game & flag back ;)

KaeriN

bez SoFa na 30 sekund... :*

hedzik

Cytat: KaeriN w Marzec 06, 2010, 10:33:14 PM
bez SoFa na 30 sekund... :*

moj sof na x30 jest na 28 sekund ;* (poza tym gl we wbijaniu skilli z 3rd przed 83-85 na jakis sensowny level :) ) i w kazdym pvp z lepszym przeciwnikiem wlaczenie sofa = smierc dla tanka ;-) co skutkuje tym ze ten sof przestaje dzialac, a nawet jezeli masz ogar healerow i jakos Cie utrzymaja przy okazji samemu nie ginac to po SoF'ie (ktorego wcale nie jest ciezko przezyc), powtorze sie, tank bez 2-3/3 stun epicow / OE luku wiele nie zdziala :) /poza DA vs pt daggerow co jest nawet smieszne :D (na sor z db+12 reflectowalem za 6,5k :D)

fart200

dobra  tylko wez pod uwageże od lvl 72 dager  ma shadow stepa i bijac sie kontra pt dagerow naprawde nie pojdzie wam tak łatwo żeby utrzymac sie długo na nogach jak wasz bish ee beda padac na 2 blowy. A prawde mowiac tak przydaje sie do sciaganie targetow z  suportu i taka glownie pownła byc jego rola.

hedzik

w kazdym setupie healer ma ciezko z daggerem ;)

co do lokacji, fog w avadonach z sov'ami caly bijemy bez mydla ;-)