L2Sabbath Epilogue, low/mid

Zaczęty przez Evil Sabbath, Styczeń 08, 2010, 02:52:54 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

vind

szczerze nie polecam servera, po miesiecznej grze l2j daje znac o sobie ... geo w wielu miejscach strasznie zbugowana, bardzo duzo bugow gmi nie nadazaja naprawiac do tego bany, ktore gmi daja bezpodstawnie ...n/c (zaznaczam ze osobiscie nie dostalem zebyscie nie wyszukiwali mojej stronniczosci)

a najgorszy jest chyba balans postaci ktory na l2j jest imo slaby. (ale to tylko moje zdanie)

Naito

@Vini
Naucz sie pierw czytac a pozniej sie wypowiadaj ! i nie reaguj na czyjes posty zawsze atakiem na kogos wymyslajac jak zwtykle bajki ktore potrafisz pisac.

Cytat: Naito w Marzec 08, 2010, 12:18:35 AM
......serwerem na ktory ludzie ci ktorzy graja u ciebie chetnie by wrocili bez najmniejszego zawachania gdyby kiedys jeszcze bylo mu dane wrocic i nie ze wzgledu na pliki ktore my mielismy  tylko na administracje poniewaz nie traktowalismy nikogo jak zabawki i nie gralismy razem z innymi pomagajac im czy cokolwiek innego co by bylo nie uczciwe w stosunku do graczy w przeciwienstwie do wiekszosci "loladministracji" - tyczy sie tych ktorzy tacy sa na prawde nie koniecznie was tak wiec nie ciagnac za to zdanie.

No chyba ze to tyczy sie ciebie i poczules sie zaliczony do tej grupy to sory cofam wowczas to ze nie potrafisz czytac.

//Edit
Aha jeszcze cos skoro nie interesuje cie zdanie moje to czemu ma interesowac kogos twoje skoro polozyles serwer Sephia na lopatki po duzo duzo krotszym czasie niz my z Carnage i w calkiem innej atmosferze niz my to zrobilismy wrecz przeciwnej do tej co u nas.

Jesli juz zapomniales to ci odswieze pamiec troche:

Oczywiscie na Evil Sabbath / Sarsa  nie zamierzalem napisac niczego zlego a to co bylo w pierwszym poscie dotyczylo administratora tego serwera czyli Witcher Sabbath / Viniego co tez napisalem pozniej poniewaz nie wiedzialem o tym iz Vini robi ten serwer z kims jeszcze. Sars jaki jest taki jest ale nic co by mialo go pograzyc o nim nie moge powiedziec. Streszczajac te moje slowa z poczatku prezentacji tak aby nie bylo nie porozumien chodzilo o to iz zipek czyli Witcher Sabbath napisal w prezentacji swojego serwera ze zamierza na nim grac razem ze swoim klanem i to dlugo co potwierdzil wlasnie Sars juz w nie jednym postacie jaki napisal w tym temacie, a czy gra nie mam pojecia mam nadzieje ze sie ogarnal po tym jak zwrocilem uwage na to czy tez Sars mu nie pozwla. Dlatego tez sie przyczepilem do tego, czemu tez pisalem  Ciekwskich zapraszam na 1 strone.

Potwierdzenie tego przez sarsa ze zipek to vini:
Cytat: Evil Sabbath w Styczeń 10, 2010, 11:58:59 PM
To ja postaram się załagodzić spięcie, może napisał że będzie grał ale jako admin :). Osobiście dopilnuje żeby żaden admin nie grał na Sabbath jako zwykły gracz. Jest nas dwóch, więc to nie trudne. Witcher na pewno grać nie będzie, ON JEST NORMALNY :).
Nie wiem kto to zipek, napisałem to z czystą ironią, Naito co ty wypisujesz. Ale wiem kto to Witcher, on na pewno grać nie będzie skąd ty bierzesz te pomysły.

Witcher nigdzie nie pisal z konta admina ze zamierza grac nawet jako admin jednym postem w ktorym to napisal byl post zipka... do tego dochodzi fakt ze z konta zipek opwiadal bajki o serwerze Inheritance i to samo pisal z konta Witcher jak rowniez wtedy gdy to sie dzialo rozmawialem z zipkiem na gg a byl to ten sam nr co ma vini o tym czemu tak pisze a teraz juz wiem czemu to pisal aby zbierac ludzi na swoj serwer pfff

http://forum.lineage2.com.pl/index.php/topic,33187.100.html

Cos na odswiezenie pamieci specjalnie dla ciebie Vini:
link tutaj 2-3 ostatnie strony http://forum.lineage2.com.pl/index.php/topic,22517.160.html

Autor: Sinor
http://img2.vpx.pl/up/20081130/skandal.jpg
http://img2.vpx.pl/up/20081130/vini_oszust.jpg

Linki zaaktualizowane:
http://yfrog.com/2ovinioszustj
http://yfrog.com/jmskandalj

Autorem tego nie jestem tak ze nie zarzucac mi tego ze ja robilem te screeny.

Jakosc screenow moze i nie rewelacyjna tez sa modyfikowane no ale skoro za takie cos mozna dostac bana to czemu i w te screeny nie wierzyc skoro odziwo ja mam ten sam adres do viniego odkad zaczal gre na inheritance czyli po updaku sephi ?

Cytat: noxtor w Styczeń 30, 2010, 02:50:58 PM
Zachowanie zachowaniem. Ale zeby modyfikowane screeny były podstawą do BANA... To akurat odstrasza.. Tak to każdy może z edytować i to nawet w paint`cie;) Jak ktoś zamieszcza screen to niech zamieści też swoje wypowiedzi.

W skrocie:
Admin banuje klany / osoby za pieniadze na zyczenie czyzby sytuacja sie powtozyla ?

Aktualne opinie osob grajacych na tym serwerze:
Cytat: vind w Marzec 08, 2010, 08:15:52 AM
szczerze nie polecam servera, po miesiecznej grze l2j daje znac o sobie ... geo w wielu miejscach strasznie zbugowana, bardzo duzo bugow gmi nie nadazaja naprawiac do tego bany, ktore gmi daja bezpodstawnie ...n/c (zaznaczam ze osobiscie nie dostalem zebyscie nie wyszukiwali mojej stronniczosci)

a najgorszy jest chyba balans postaci ktory na l2j jest imo slaby. (ale to tylko moje zdanie)

Cytat: Storhamar w Marzec 06, 2010, 12:40:31 PM
Straciłeś poparcie u ludzi poprzez swoją niekompetencję i oszczerstwa, a tego nie da się odbudować na tych wszystkich kłamstwach, które rzucasz pod adresem ludzi. Ktoś mądry Ci na forum napisał, uderz się w pierś, powiedz że się po prostu pomyliłeś i zacznij budować nowy, lepszy wizerunek administracji, bo w tej chwili brniesz w swoich pomówieniach i tracisz coraz więcej ludzi. Pozdrawiam

Jesli chcesz widzec we mnie wroga, ktorym nie bylem to niestety ale bedziesz go widzial tak dlugo az sam nie zrozumiesz tego co robisz Pozdrawiam
Zapraszam na serwer Team Speak 3 - Dead Echo - Community of Gamers - Adres: deadecho.pl

W Lineage 2 gram na serwerze: EU Core | Nick: Naito | Clan: BlackSwans

wkkaper

Jeżeli Witcher Sabbath = Vini to jeszcze o takim przekręcie nie słyszałem.

http://img2.vpx.pl/up/20081130/skandal.jpg
http://img2.vpx.pl/up/20081130/vini_oszust.jpg

Masakra, się dziwię że jeszcze ktoś tam gra na tym Sabbath.

Aggress1ve

Zrzuta klanowa i jeden klan mniej xa0xa0xa0 xD

Evil Sabbath

Naito widzę że się napracowałeś widocznie bardzo się nudzisz iż cały czas upierasz się przy swoich fantazjach. Zaloguj się na serwer pograj a zobaczysz co ma on wspólnego z INheritance Sephią czy jakimkolwiek innym serwerze. Co mnie obchodzą screeny z gg które ktoś kiedyś do kogoś pisał, ja mogę również zrobić screen z gg jak Naito sprzedaje wszystko na serwie za kasę i wmawiać ludziom że dlatego twój serw padł. Zdobądź gg Witchera i wklej screen z nim, próbuj on line na naszym serwie wciskać nam kasę za itemki i zrób screena, bo takich propozycji to mam z 10 dziennie, teraz już wiem pewnie od kogo i kto nie może pogodzić się z upadkiem swego serwera. Ludzie odeszli od ciebie nie bez powodu i zaczęli grać u nas. Skoro masz takie zdanie o naszym serwie i twoi gracze przenieśli się do nas i dobrze się tu maj.ą to co dopiero musiało dziać się u ciebie - ironia oczywiście jakbyś nie załapał. Ale próbuj dalej może ktoś się nabierze na twoje insynuacje, ale na pewno nikt kto gra u nas.

Witcher Sabbath

Oj Naito żal mi Ciebie, naprawdę, widzę, że Ciągle wierzysz w spiskową teorię dziejów. Widziałem już gdzieś taką rozmowę i było to dwa lata temu na Sephii chyba. A jak chcesz oczernić nasz serwer to musisz bardziej się postarać, gdyż taką rozmowę na gg średniointeligentny szympans potrafi zrobić. Jak chcesz to zrobie coś pod Ciebie. Jesteś niestety żałosny wykładasz najpierw swój serwer, a później idziesz s r a ć na administracje innego.
Jakbyś nie zauważył, to jak na razie z tego tematu i naszego forum wynika, że na SABBATH niczego nie kupisz ba nawet nie namówisz GM-a do TP pod RB.
Chcę Ci przypomnieć, że to ty na dote leciałeś dając na swoim serwie buffy za dote i teleportera. Niestety online spadło i kieszonkowe okazało się za małe żeby utrzymać dedyka nawet w OVH i z darmowym linuksem?
U nas nic takiego nie ma, żadnych buffów, zadnych teleportów, a mimo wszystko serwer stoi i ma się dobrze dziwne co?
Dlatego skoncz wylewać swoje żale w naszym temacie i zajmij się czymś pozytecznym, bo jak na razie niczego nie udowodniłeś poza tym, że jesteś zwykłym zazdrosnym gnojkiem.

Storhamar

A Ty kim jesteś?
Na swoim forum płaczesz, że na hopezonie przebija Cię serwer na którym GM nic nie potrafi, a na tym swoim skorumpowanym lol serwerze nawet petycji ustawić nie potrafisz. Leśniaka już banowałeś 10 razy na IP i jakoś do tej pory tego zrobić nie potrafisz ;]
Sory m8, ja sie nie bede wtracac w Twoje życie, ale jeszcze miesiąc i zamiast 1 k online będziesz mógł marchewki z pola zrywać conajwyżej.
Wszędzie robisz z siebie pro uber kox gma, a pol roku trzeba Cie prosić, żebyś łaskawie pozwolił crystal fragmenty na ziemie rzucać, bo jest to niezbędne do przejścia Tearsa. Swoją drogą Twój Baylor ma kozacką ilość many, że zabija się go w 2 osoby. Twój Tears kozacko się rozmnaża, może zbija target, ale nie zadaje dmg. Twoja obstawa u Kechiego jest zbugowana i bije po tyle co gremlin spod początkowej wioski. Pominę już fakt, że quest Island Race w jednym czasie może robić XXX osób. Twoje shardy można tylko sprzedawać(co też było nie lada wysiłkiem by w końcu to udowodnić), szkoda że skup jest już zabroniony.
Jak się ma Twój Abraxion z reflect dmg 800%? "Żeby zgłosić buga należy go udowodnić!" (a screen, loc to niestety za mało).
A jak tam Valakas? Boss, które zaletą jest obszarówka, szkoda tylko że ta obszarówka poza terrorem bije tylko jeden target.
I gdzie jest ta wiedza o L2 którą się szczycisz?
Wystarczyło, że napisałem odpowiednią recenzję na tym forum i od razu dostałem bana na forum(do gry nawet nie zaglądam). Administracja > all.

Aggress1ve

pwned na calej linii xD Gralem na Sbbacie ponad tydzien od startu i udalo mi sie uciec za wczasu xD

vind

mi sie udalo po jakis 5 tygodnicha i ten czas uwazam za calkowicie stracony. eh

Vortighern

ehh...
Typowi Polacy, dostali bana,znudziło im się, maja jakieś osobiste żale <niepotrzebne skreślić> to od razu robią anty reklamę.

Taki Storhamer ma 5 postów i tylko w tym temacie... od razu widać, że emocjonalnie niedojrzałe dziecko, które przyszło tu specjalnie tylko po to, aby robić antyreklamę serwera bo GM zły, niedobry nie chciał jego klanu tpnąć po Waldka... Wiem, że na serwie geo nie jest najlepsze, ale GM naprawia wszystkie zgłoszone miejsca gdzie geo jest niedokładna. Rozumiem gdyby KA jako pierwsi na tym serwie bili waldka i zgłosili, że geo zła itp. i założę się, że GM inaczej by ich potraktował, a tak waldek nie po raz pierwszy był bity i kilka razy padł na tym serwie. Nikt wcześniej nie zgłaszał, że geo pod walakasem jest zdupione, więc Wither nic z tym nie robił bo po prostu nie wiedział. ALE jeśli KA chciało ZBUGOWAĆ Waldka to już inna bajka. Pech chciał, że zamiast wciągnąć waldka pod tekstury wpadli sami i wielkie halo bo gm ich nie tpną pod niego. Jeszcze co poniektórzy (taki Storhamer) mieli czelność wyzywać od najgorszych Withera bo ten się sprzeciwił. W sumie to dziwię się Witherowi, że jeszcze wdawał się z nimi w dyskusje zamiast od razu per banów porozdawać itp. Myślę, że to ich by uciszyło i wprowadziło należyty szacunek do GMa.

Co do serwera to gram na nim od jego startu. Gra mi się bardzo dobrze i osobiście nie narzekam. Gmi starają się jak tylko mogą, ciągle są poprawiane jakieś rzeczy. Nie spotkałem się jeszcze z takim prywatnym serwerem, aby choć 50% rzeczy na nim działa, tu jednak jest odwrotnie. Działa bardzo dużo a GM i tak ciągle coś udoskonala. Owszem są bugi i niedoskonałości, ale tak jest na każdym l2j i nie da się wszystkiego wyeliminować.W ogóle wiele bugów zgłaszanych na forum wynika z niewiedzy ludzi a nie z błędów plików,na 4 zgłoszone 1 jest prawdziwy.
Jeżeli chodzi o rynek to gówno prawda, że jest kiepski.. Offline trade działa, więc rynek szerzy się od sklepów w Giran.. można przebierać i wybierać i jeszcze dobrze zarobić.
Bug z enchantem skili na +30.. fakt zaskoczył nas, ale KA zgłosiło go już po tym jak zdobyli hero... hmmm ciekawe czemu dopiero po rozdawaniu hero? a to temu, żeby inni mieli mniejsze szanse na oly kiedy GM wykasuje enchant... aaa jeszcze płakali na forum, że Gm ma im oddać GC bo zmarnowali... po prostu N/C
Fakt, że spadliśmy na hopzone, ale to tylko dlatego że ostatnimi czasy Evila na serwie nie było i za pomocą eventów nie mógł skłonić do głosowania tak jak to miał  w zwyczaju, a nie raz byliśmy na pierwszym miejscu na liście.

Tak wiec zapraszam na serwer idealny nie jest ale atmosfera fajna i gra sie miło.

p.s. Na ostatnim siege nasz zamek był atakowany  ale atakujący nie przyszli ^^
       przez 2 h laliśmy się ze sobą, z ally opowiadaliśmy kawały na vencie itp.
       nikt przez to emo quita nie zrobił, nie wyzywaliśmy nikogo na czacie, nie obwiniamy za to GM
       Było fajnie. ^^
p.s. 2 wczoraj ktoś na kanale trade usiłował sprzedać recke na Full plate boots, tez było fajnie. :P
p.s. 3 To nie wina GMa że nikt KA wara nie oddał XD, nikt nie oddał Preto i se poszli, to samo KA XD

Bo teraz jest taki nowy rodzaj klanu: dopóki mamy 2 Grady przewagi to ownimy, jak  się inni
          uzbroją to robimy wielką aferę ze nas nie lubią i że gm zły i idziemy dalej.... XD
Ortografia polska to sztuczny wymysł 20-lecia miedzy wojennego.
NIE pisze poprawnie po Polsku!!!

vind

pozdrowionka ogarnij sie bo nie wiesz o czym piszesz pozdrowionka

nie chce mi sie spamowac tylko odpisze szybko na twoje niescislosci
- nie dostalem bana wiec nie wmawiaj
- preto mialo wara z KA do konca
- nikt nie plul sie o zbugowana geo zbugowanego valakasa czy lagi na servie, poszlo tylko i wylacznie o podejscie gma.

pozdrowionka

Vortighern

Po pierwsze nie napisałem, że akurat Ty dostałeś bana i nic nie usiłuje Ci wmówić. Te wasze "podejście GMa" wyszło z tego, ze pluliście się o geo i lagi itp. Ale powiedz szczerze jakie miało być podejście Gma jak pół waszego klanu zaczęło mu ubliżać i go oczerniać? za to tylko, że was nie tpnął i uznał, że gdyby to zrobił było to by nie fair... Wasze szczęście, że Wither nie dał wam po banie jak tylko pierwsze bluzgi z waszej strony na trade leciały. A tak musiał się cackać z dziećmi. Po drugie sam się ogarnij i przemyśl to co piszesz bo już się w tym wszystkim gubisz. Raz serwer cacy a teraz be. Raz piszesz, że fajnie się gra a raz, że zmarnowałeś czas grając na nim... Zdecyduj się, a najlepiej zrobisz w ogóle nie wypowiadając się w tym temacie skoro nie grasz już na tym serwie.

vind

widze ze nie masz pojecia o co poszlo na valdku i nie chce mi sie tego tlumaczyc zyj w swoim swiecie :)

grac sie fajnie gralo dopóki all "nie zaczelo wychodzic na wierzch" jak to zazwyczaj bywa po jakims czasie gry...

pozdrowionka xD

Flame

Nie bede dyskutowal z Panami powyzej bo cos nie poszlo tak jakby chcieli i placza na caly swiat.
Chce jednak zachecic was do gry na serwerze Sabbath. Gram tam od 2tyg i poki co jest super, duzo dzialajacych q, eventow, rb i online stale rosnie. Wiadomo, ze nic nie jest doskonale i bugi sa, ale gdzie ich nie ma? GM'i sa aktywni i bez przerwy pracuja nad serwerem i wprowadzaja poprawki. Warto tu zajrzec.

Storhamar

Pozdrowionka.

Storhamar nigdy nie obraził GMa. Nigdy także nie dostał bana, wiec o czym mowisz?
Gadasz brednie, na rynku masz 200 offline shopow, kazdy sprzedaje common ph bizuterie, bo poza lokacja SV nic wam znane nie jest.

http://img412.imageshack.us/img412/5720/brutale.jpg

Witcher, zapros jeszcze siostre, mame, babcie do konkwersacji, też będzie fajnie o!
Brakuje Ci ludzi, wiec ktos musi pospamować w Twoim imieniu? Oj, biedny.

vind

omg witcher sam wymyslasz o panach z KA niestworzone bajki qq ogarnij sie ;)

ps. hahahahah witcher... ciekawe czy w grze tez spamuje na anncoument.

Witcher 50 zl ? :D

ciekawe kto sie zrzucil na zbanowanie KA ;]

Sebal

@Witcher Sabbath i Evil Sabbath

Nie czytałem waszych postów, bo nie chce mi się. Ale te screeny widziałem już i to nie tylko od Naito. Wiem tylko, że Vini to oszust i tyle.

Nie mam nic do Was, prócz tego, że serwer jest na L2j :P
Sebal- Life ...

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Vortighern

Storm nie masz bana na forum Sabbatha? Oo to przepraszam.
W grze nie obraziłeś pewnie GMa bo Cie tam nie było za często. Go Go Forum Fight
Ale Twoje posty na Forum serwera były obraźliwe i to w stosunku nie tylko do GM ale innych użytkowników, a że nie używasz przy tym słów niecenzuralnych to niczego nie zmienia.
Co ci przeszkadzają Off Shopy? Bizu z SV juz każdy ma wiec nie przywołuj tu swojego sposobu na ownowanie rynku.
Piszecie że ja nie wiem o czym pisze, że znam tylko SV, a sami tam kampiliście chyba.
Ty Storm sam napisałeś że jesteś spamerem, pisałeś w każdym temacie na forum Sabbath i teraz tutaj zaczynasz. Widziałeś Ty tego Waldka albo chociaż Abraxiony? Czy koledzy opowiadali?  Bo ty miałeś za mały lvl?
Na KA nikt się nie składał, sami sobie poszli bo im sie "nudziło nabijanie 60 pk" jak napisał Storm, Który jakoś na liście pvp/pk nie zaistniał....
Zresztą tam od Was to bana w grze dostało ile? 2-3 osoby? i to za pisanie coś o mózgu gma itp.

@Sebal te screeny sa stare, edytowane i był tu juz o nich spam jak Sephia padała XD
    są znane jak krecony licznik Valinora i gm shop w wodzie na Angelosie XD
      Ale tego typu sytuacje nie maja tu miejsca.

Zapraszamy na serwer KA rozdaje itemy w Giran ^^

Carnage

http://img412.imageshack.us/img412/5720/brutale.jpg <-- H@H@H@, padłem :D

Mówiłem że oni nie ogarniają i ich słowa są puszczone na wiatr.
Było u nich 500 online tylko dlatego że trafili w dobry moment i mieli ładną prezentacje.

Burn Them! Flame Them!

Eddie

Ciekawe ile Ci zapłacili za mnie bana na ip 100 zł? LoL serw!!         Evil >>>> Witcher.... z Evilem dalo sie dogadac a z Toba nie bardzo QQ

Radze wam prawdy na l2sabbath nie pisac bo was czeka to :
http://img638.imageshack.us/img638/6286/banj.jpg

lukasz199

Nice, super serwer na którym wystarczy kilnąć złą osobę i za 100zł GM banuje wam konto, a po znajomości za 50, hahaha

zastanówcie się czy warto tracić czas na ten serw.

Eddie

Lukasz199 pomoge Ci użyj to!!!

Naito

Cytat: Witcher Sabbath w Marzec 09, 2010, 01:29:15 AM
U nas nic takiego nie ma, żadnych buffów, zadnych teleportów, a mimo wszystko serwer stoi i ma się dobrze dziwne co?

To zdanie mowi samo za siebie Owned ahahahaha
Zapraszam na serwer Team Speak 3 - Dead Echo - Community of Gamers - Adres: deadecho.pl

W Lineage 2 gram na serwerze: EU Core | Nick: Naito | Clan: BlackSwans

lukasz199

Jak macie kumpli na Sabbath, to powiedzcie im o tym.. po co ludzie mają tracić czas na tak popsuty serw.. nie czaje ;/

Pretorianie, Elders oraz kilka innych klanów przeszło już na l2.net.pl

Storhamar

Cytat: Naito w Marzec 09, 2010, 08:38:55 PM
Cytat: Witcher Sabbath w Marzec 09, 2010, 01:29:15 AM

To zdanie mowi samo za siebie Owned ahahahaha

Uwierz, że to zdanie można nawet dosłownie tłumaczyć. Cóż, takie realia. Poza EPI polskiego porzadnego serwera nie bylo =)