L2Sabbath Epilogue, low/mid

Zaczęty przez Evil Sabbath, Styczeń 08, 2010, 02:52:54 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Carnage

Cytat: Witcher Sabbath w Marzec 09, 2010, 01:29:15 AM
Niestety online spadło i kieszonkowe okazało się za małe żeby utrzymać dedyka nawet w OVH i z darmowym linuksem?
U nas nic takiego nie ma, żadnych buffów, zadnych teleportów, a mimo wszystko serwer stoi i ma się dobrze dziwne co?
Dlatego skoncz wylewać swoje żale w naszym temacie i zajmij się czymś pozytecznym, bo jak na razie niczego nie udowodniłeś poza tym, że jesteś zwykłym zazdrosnym gnojkiem.

Zawiesiliśmy działalność a nie upadliśmy, a to jest różnica ( pieniędzy nam nie zabrakło :) )
Prowadziliśmy serwer hobbistycznie a nie jak Ty tylko po to żeby zaistnieć, dowartościować się i zgrywać Pana i Władce :D
A czemu Naito ma być zazdrosny? Nie ma czego tu zazdrościć bo to jest kaplica a nie serwer.
Btw zobacz jaki ładny wam cennik Eddie zrobił :)

Storhamar

No to chyba nadszedł czas na konkluzje i zawieszenie wątku, bo Witcher znów nie będzie mógł spać jak to było po Valakasie. Wydaje mi się, że już wszyscy gracze Sabbatha(w licznym gronie dwóch osób) już się wypowiedziało, opozycja też. Pierwszej lepszej osobie, która szuka serwera z pewnością nie będzie się chciało czytać tego całego spamu, bo jak widzę temat zszedł trochę na bok(no chyba że w zamierzeniu Witcher&Evil chcieli popisać o KA), więc rozsądnym będzie twierdzenie, iż znacznie duża część społeczeństwa, które uczestniczyło na tym serwerze go po prostu nie popiera(zarówno administracji jak i samej l2jotki). Nie ma sensu szukać większego poparcia, grożenia zawieszenia serwera za brak aktywności na oficjalnym polskim forum lub darmowego banowania postaci(w gratisie za poparcie Sabbatha). Postanowiłem odświeżyć ten wątek tylko ze względu na zbytnią pewność siebie Witchera. Twierdziłeś, że w niczym nie przeszkodzi zła reputacja serwera, ale wszystko na to wskazuje, że wcale tak wielkiego poparcia nie masz, o którym wspominałeś na swoim forum. Rób co chcesz, to jest Twój azyl, ale jeśli będziesz próbował wmawiać ludziom jak sumiennie wywiązujesz się z obowiązków, jaki jesteś obiektywny i bezstronny oraz jak porządnie przygotowałeś serwer to niestety musisz się liczyć z tym, że prawda wyjdzie prędzej czy później na jaw. Zachowałeś się nieodpowiednio do sytuacji i tylko sobie możesz podziękować, że Twój licznik stopniowo będzie kierować się w stronę zera.

Aggress1ve

Ta, tyle ze na EPi to sama stara gwardia grala xD Nie zapomne uber koxu w loa ^^
Co do cennika, ile CH/forteca ? Atrybuty tez mozna kupic ?

Storhamar

Ale tylko do 150 bo quest im na Gracii nie działa do 300 QQ :(

CH/Fortece sa wolne, wiec nie musisz placic =x

Witcher Sabbath

To, że temat żyje świadczy tylko o tym, że serwer Wam stoi kością w gardle, kednym, że w ogóle stoi (Carnage i Naito) innym, że pomimo iż super PRO UBER KLAN (KA) - Klan Autodestrukcji powiedział, że jak GM ich nie TP-nie pod Valakasa to odejdą z serwera i on smiał ich nie TP-nąć. Każdy rozsądny człowiek szukający serwera sam wbije do gry i się przekona czy warto na nim zagrać czy tez nie i porozmawia z ludżmi którzy tam grają, a nie którzy zrobili Emo quita bo ic admin nie TP-nął pod Valakasa. poza tym przeczycie sami sobie bo przecież gdyby naprawde u Nas można było coś kupić a ktokolwiek z nas byłby stronniczy, to przecież kupilibyście u nas TP albo samego Valdka. Wu tymczasem zachowujecie się jak typowe "polaczki" wymyslając coraz smutniejsze historie i to jest właśnie zabawne, nie podoba się serwer to go zmieńcie, chcecie coś zarzucić administracji to podeprzyjcie to dowodami, gdyz jak na razie srednio Wam to wychodzi.
Wszystkich zainteresowanych w miarę nowym serwerem low rate zapraszam do polemiki na temat serwera z obiektywnymi graczami, którzy są online w grze lub na naszym forum.

Carnage

Jak chcą coś napisać to niech to zrobią tutaj na neutralnym terenie.
Możesz ich przekupić tak jak zawsze obietnicą eventu ;D

Witcher Sabbath

A oto cała prawda o dwóch panach wypowiadających się na tym forum. Może Naito i ja nie jestem taki jak Ty, ale Twoja krótkowzroczność i wręcz hamstwo i obłuda zmusiły mnie do tego:

Made by Inheritance:

http://img24.imageshack.us/img24/9406/naito1.png
http://img697.imageshack.us/img697/6736/naito2.png
http://img710.imageshack.us/img710/8230/naito3.png
http://img229.imageshack.us/img229/244/naito5.png

buhahahahahahaha byle do ............lata ^^

Carnage

Mistrz Photoshopa normalnie  :D
Teraz już wiem jakie chore jazdy rodzą Ci się w głowie. Bez kitu niezły z ciebie fantasta :D
A i dzięki ze potwierdziłeś to że jesteś Vini z Sephii, może nieumyślnie to zrobiłeś ale i tak thx :D:D:D
Fakty:
+Screena w którym sprzedajesz bana za 50 zł uważasz za fabrykacje zrobioną przez Naito, ale to jest screen kogoś innego, twojego znajomego któremu oferowałeś "usługę".
+ Jakbyś nie był winien i nie był Vinim to byś to olał.
+ Twoja lista kontaktów (8 osób) to sami członkowie twojego klanu i sars.
+ Nowo zarejestrowany numer gg co widać.
+ Inne rzeczy których  nie chce mi się wypisywać, to co jest wystarczy.

Skoro już się bawimy w publiczne podawanie numerów gg to proszę bardzo:
http://img353.imageshack.us/img353/156/ggvini.png

Pewnie duzo osób chce z tobą pogadać na różne tematy :D

Storhamar

Ten mi się najbardziej podoba. Pan, który zapisany jako "Netz" jest graczem klanu El Wariaci(stare WoH Dynasty) na serwerze Sabbath, wróg KA. Teraz już wiadomo, skąd wzięły się te wszystkie bany.

Edit: myślę, że tym photoshopem robisz sobie tylko teraz problemy :)

Netz

Wyjasnienie Witcher to moj znajomy z lineage gralem z nim na serwerze angelos l2 inheritance gralem u niego na serwie l2 sephia i jakos nikt nie mial do mnie zalu nic mi nie dal a jak mnie okradli itemkow nie odzyskalem .Znam viniego i wiem ze jest bardzo sprawiedliwym adminem a ty storhamer wluz sobie placa w d... i wyluzuj bo szukasz sobie chorych powodow zwyzywaliscie admina na oglnym chacie od k ... h ... od wszystkiego czego sie dalo i ty sie dziwisz ze wy bany macie ogarnij umysl czlowieku i graj gdzie indziej jak tobie sie nie podoba  .Moge dostac tak samo bana jak ty tylko ja nie mam zastrzezen do tego serwera owszem duzo rzeczy mi sie nie podoba ale nie robie z tego zadnych problemow soorka za brak polskiCH znakow ale mi sie nie chcialo dla takiego lebka[STORHAMER] . PS carnage wasz serwer byl fajny i vini napewno wam nie zabral online to przez npc buffera na 1h i doty na full bufa za 10 h i eventy z gm buff pozdro 600 a tak naprawde to malo ludzi gra z inheritance na saabathcie AHA  a w klanie EL wariaci gram 1 raz tu na saabath wiec odp od mojej osoby bo nawet nie wiem co to za klan WOH. Dziekuje za uwage .

vind

Naito

Cytat: Witcher Sabbath w Marzec 09, 2010, 01:29:15 AM
Oj Naito żal mi Ciebie, naprawdę, widzę, że Ciągle wierzysz w spiskową teorię dziejów. Widziałem już gdzieś taką rozmowę i było to dwa lata temu na Sephii chyba.

@Netz
jak mogles z nim grac skoro Witcher sie zarzeka ze on to nie vini i ze nie wie nawet co to spehia lol2 Najlepsze jest to ze wszyscy: Sars i jego znajomi mowia ze on to Vini tylko nie sam Witcher....

Cytat: Witcher Sabbath w Marzec 09, 2010, 01:29:15 AM. A jak chcesz oczernić nasz serwer to musisz bardziej się postarać, gdyż taką rozmowę na gg średniointeligentny szympans potrafi zrobić.

Wlasnie zobaczylem jaki szympans z ciebie bo nazwac konto np Sarsa moim nickiem to kazdy moze zrobic i porozmawiac sobie w taki nedzny sposob jak ty to zrobiles pff. Kto normalny uwierzy ze w ten sam dzien co pisalem na tym forum tutaj bede pisal cos takiego do ciebie a na drugi dzien nadal bede mial takie samo zdanie jak w pierwszy dzien chyba taki sam szympans jak ty.

Pisales ze nie mam nr gg do ciebie i to co pisalem jest nie prawda a sam teraz pokazales ze masz nr do mnie i widac to na liscie kontaktow bo akurat ta czesc jest prwdziwa i mam taki opis obecnie jak rownez nr gg ktory podales w moim profilu jest ten sam ktory mam. Twoja fake rozmowa jest jednym slowem zalosna nawet w porownaniu do tamtej z toba w roli glownej poniewaz tam za kazdym razem byl wyswietlony nr gg i te miejsce gdzie byl nie bylo modyfikowane a zaslonione tylko nr gg osob znajomych a u ciebie w trakcie rozmowy ktora jest po pierwsze bezsensowa i nie w tym czasie zrobiona to jeszcze widac tylko Nick Naito ktory mozesz nadac kazdemu kontatkowi z listy a nie nr gg.

Idz spac z tymi swoimi pomowieniami a serwer lepiej zamknij bo szkoda ludzi.
Aha i jeszcze cos usun moj nr gg z listy kontaktow poniewaz ja twojego juz dawno nie mam wlasnie po tym jak ujawniles na tym forum jaki jestes falszywy a ja takich ludzi omijam z daleka. Nie szkoda ci Sarsa ? przez te twoja glupote on na tym tylko traci w oczach wszystkich.

//Edit

Ja nigdy nie uzywam polskich znakow i nie buduje takich dlugich zdan na gg tylko czesto przerywam enterem ! duzo osob z tego forum moze to potwierdzic a z reszta wystarczy przejzec moje posty w tym temacie i widac ze nie ma polskich znakow Moglibyscie sie troche bardziej postarac bo to co teraz Vini zrobiles to tragedia....
Zapraszam na serwer Team Speak 3 - Dead Echo - Community of Gamers - Adres: deadecho.pl

W Lineage 2 gram na serwerze: EU Core | Nick: Naito | Clan: BlackSwans

Netz

z waszego toku myslenia wychodzi ze nie winny przyznaje sie do winy  wiec pozdro 600 dalem wyjasnienie

Storhamar

Robi się coraz ciekawiej, komu Witcher jeszcze grę ułatwiałeś?
Wiele ludzi Ci już mówiło, żebyś przestał romansować z połową serwera (dziwnie znikające Barakiela np) i zaczął traktować każdego równo, a teraz Twoi 'przyjaciele' sami Cię ustawiają na tym forum.
Pozdro dla administracji :-)

Sebal

Ahahaha xD dokładnie Naito nie używa Polskich znaków! nie pisze takich długich wypowiedzi... rozwaliłeś mnie xD
Sebal- Life ...

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

vind

Witcher n/c probujesz kogos oczernic i sam sie pograzasz.

ogarnij sie chlopie

Netz

ja tutaj napisalem tylko dlatego by nie mieszali w to mojej osoby bo ja nie mam nic wspolnego z wasza klutnia i z jakimis banami poprostu sobie gram na serwie jak kazdy inny jak mnie nie znasz to nie wiesz ze ja gram  dla swojej przyjemnosci  i nie potrzebuje zadnej pomocy od admina  wiec prosze odwalcie sie od mojej osoby glownie ty storhamer to ze znam go o niczym nie swiadczy bo w sumie dowiedzialem sie o tym  po tej calej aferze wiec to swiadczy tylko o was ze albo z jednej strony zazdroscice ze u niego gra wiecej osob niz uwas a ty storhamer o to ze chcieliscie zbugowac valdka ale wam sie nie udalo i jeszcze tp pod niego chcieliscie to juz w ogóle szczyt glupoty zachowujecie sie jak male dzieci rozkapryszone przez rodzicow bo nie dostaliscie zabawki taka jest prawda aha juz nie wchodze na to forum bo szkoda czasu czytac glupoty narqa

rendzer

Gram na Sabacie i jest to zajefajny serw jakie sa bugi na forum sie zglasza i w ciagu dnia sa naprawione gm sa aktywni. Jakikolwiek bug zgloszony nie zostaje pominiety przez Gm. Admini sa neutralni nie stoja po zadnej stronie co mnie bardzo cieszy i mam nadzieje ze tak zostanie:)

Co do placzkow tutaj to maja zal do Gm ze ich nie tepnol pod valdka i pojechali po gm jak po szmacie ze nie zrobil tego zaszantazowali go ze jak nie zrobi tego to odejda no a ze Gm sie nie poddal dla dzieci to robia antyreklame :) A co do Storhamar to gral w wochu i ukradl ful seta i zostal wywalony dlatego tak sie zachowuje to zwykly zlodziej klanowy byl i dlatego tak sie zachowuje mocny w postach negatywnych.

Gm sa nieprzekupnie
Bugi naprawiane
Mila atmosfera
Nie mam nic zlego do powiedzenia o serwie

Co do klanu kolczastych  to maja zal i duma ich ucierpiala bo nie dostali tp pod valdka jak go zbugowac chcieli

Kazdy kto jest madrzejszy to wejdzie na serw i zobaczy jak jest na prawde i gwarantuje ze 90% osob zostanie na ty serwie bo jest atrakcyjny i sie rozwiija

Co do szczekaczy plujcie na serw plujcie a on nadal bedzie rosl w sile i to was boli ze mimo ze antyreklama wymyslane wszystko co tylko wam przyjdzie do glowy to ludzie i tak wchodza na sabata i graja
TYLE OD GRACZA Z SABATA  napisalem prawde a szczekaczki niech opluwaja dalej :)

vind

Widze ze Witcher nowe konto sobie stworzyl i reklamuje server pozdro lol!

kilka sprostowan :D

*bugi sa naprawiane jezeli sam wyszukasz odpowiedniej informacji jesli nie wiesz gdzie szukac nie mozesz znalesc badz nie masz czasu to zapomnij ze cos ci naprawia
*gmi stracili zapal juz nie jest to co na poczatku
*nikt nie mial zalu o tp pod valdka, zal byl za prostackie podejscie/ glupie teksty/ obrazanie graczy
*pisze prawde z mojego punktu widzenia zaprzeczajcie jak chcecie ja nie musze sciemniac jak wy bo ten server mi lata

kkthxbb

Eddie

Cytat: Netz w Marzec 10, 2010, 10:36:18 AM
Wyjasnienie Witcher to moj znajomy z lineage gralem z nim na serwerze angelos l2 inheritance gralem u niego na serwie l2 sephia i jakos nikt nie mial do mnie zalu nic mi nie dal a jak mnie okradli itemkow nie odzyskalem .Znam viniego i wiem ze jest bardzo sprawiedliwym adminem a ty storhamer wluz sobie placa w d... i wyluzuj bo szukasz sobie chorych powodow zwyzywaliscie admina na oglnym chacie od k ... h ... od wszystkiego czego sie dalo i ty sie dziwisz ze wy bany macie ogarnij umysl czlowieku i graj gdzie indziej jak tobie sie nie podoba  .Moge dostac tak samo bana jak ty tylko ja nie mam zastrzezen do tego serwera owszem duzo rzeczy mi sie nie podoba ale nie robie z tego zadnych problemow soorka za brak polskiCH znakow ale mi sie nie chcialo dla takiego lebka[STORHAMER] . PS carnage wasz serwer byl fajny i vini napewno wam nie zabral online to przez npc buffera na 1h i doty na full bufa za 10 h i eventy z gm buff pozdro 600 a tak naprawde to malo ludzi gra z inheritance na saabathcie AHA  a w klanie EL wariaci gram 1 raz tu na saabath wiec odp od mojej osoby bo nawet nie wiem co to za klan WOH. Dziekuje za uwage .

A ja znam Storhamara i wiem ze zawsze mówi prawde i jest pro

Więc gl i hf niedługo se pogracie we  2 z Twoim "Znajomym' Na l2jSabbath i bedziecie se bic baiumy
^^

BTW Zapraszam http://forum.lineage2.com.pl/index.php/topic,34435.0.html nowo powstajacy serwer x5 epilouge (Myśle że admin bedzie godny zagrania na tym serwie) a nie że trza votowac żeby były naprawiane bugi na serwie xDDD

Rickert

Cytat: Witcher Sabbath w Marzec 10, 2010, 03:20:55 AM
A oto cała prawda o dwóch panach wypowiadających się na tym forum. Może Naito i ja nie jestem taki jak Ty, ale Twoja krótkowzroczność i wręcz hamstwo i obłuda zmusiły mnie do tego:

Made by Inheritance:

Totally pwnage!
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

RanyKlute

Cytat: Witcher Sabbath w Marzec 10, 2010, 03:20:55 AM

Made by Inheritance:

Witcher Sabbath Fail!:D

Matim

Kolejny spam będzie karany bez względu na to czy ktoś jest VIP'em, Moderatorem lub normalnym użytkownikiem.

NOhope

Jesli nie zavotujecie dzisiaj ,nie bedzie eventow.  Pierwsze 5 osob ktore napisze "Witcher to lord of Hop Zone" wygra  event O.o   po tym "tekscie" zrezygnowalem z w/w serwera i probujacych dowartosciowac sie osob. Ile macie lat ? 12?