ZMIANA OKUPACJI JUZ PO WYBRANIU

Zaczęty przez Caelthas, Listopad 26, 2005, 04:08:23 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Caelthas

Na wstępie mówie, że to o co pytam nie jest moim wymysłem, ale sprawdzoną informacją i autentyczną w powiedzmy 80%.

Przedstawie owy problem na mojej sytuacji, jestem Human Knightem a chciałbym być Human Warriorem zeby później zostać Gladiatorem a nie Dark Avangerem. Human Knight i Warrior są 1 klasą (quest na 19lv ).
Jezeli ktos wie jak to zrobic to niech sie podzieli swoją wiedzą  :) .
Rzeczą człowieka jest walczyć, a rzeczą nieba - dać zwycięstwo.

Skrzat

nie da sie ;] to byloby zbyt dobrze jakby sie dalo aczkolwiek nie probowalem
Skrzat to faja....

Ustaw w swójej sygnaturce i pomóż Skrzatowi zdobyć dominacje nad światem

Caelthas

zbyt pesymistycznie do tego podchodzisz, poradził bym sobie sam z tym problemem ale kumpel od ktorego to wiem wyjechal. W każdym bądź razie jest to tak jak mówiłem realne w 80%, przemiana taka jest mozliwa ale wiąze sie to z dodatkowymi kosztami które blizej nie są mi znane. Kiedy na początku o tym usłyszałem raczej mnie to nie obchodzilo, ale bzmialo to mniej wiecej tak, ze poprosil mnie o dofinansowanie bo chcial zmienic klase a mial wtedy lv 48.

Saladin

Tego co wiem nie da się iść inną ścieżką niż te wytyczone. Musiałbyć to albo bug na serwerze, albo jakaś dziwna przeróbka (jak np. dual books)
Nie udzielam pomocy przez PM...

Caelthas

kurde zasmucają mnie wasze wypowiedzi  :( ,wygląda na to ze bede musiał pozostac na tym na czym stoje, ale jezeli ktos jeszcze cos wiem o moim problemie to prosze pisac.