Flejmy, spam, offtopy i wszystko inne @ Luna

Zaczęty przez comeback, Kwiecień 19, 2008, 06:36:38 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Kard

Cytat: br2yd4l w Marzec 11, 2010, 03:20:13 AM
Ehem.. Ganymede to tak naprawdę facet, on tylko tak udaje ;)
Zarzuci ktoś linka do tego monitora online? Bo w sumie miałem w starych zakładakch, ale gdzies mi się zapodział :)
starość nie radość :) , opcja szukaj zbyt skomplikowana?
niemniej szczytem jest samemu założyć temat i nie pamiętać o czym :P
http://forum.lineage2.com.pl/index.php/topic,33144.0.html
Char : Incertus :: Iss
Clan : BlackSwans

Ganymede

przerywamy program by nadac specjalny radosny komunikat: jednego trolla mniej TAAAADDDAAAAAAAAAAA

# Użytkownik jest zbanowany i nie może wysyłać wiadomości a.k.a Wyciszony

2 dni spokoju nim powroci na kolejnym alt-koncie ;[

ps. moze wczesniej jak zrestartuje modem neozdrady ;/
Ganymede lvl 82 Mystic Muse
Proud member of DeathAdders clan on Luna server

Roxis

L2 EU Vinuz !
Lineage 2 official server Luna
Vinuz/Sqn: Adventurer 82lvl
Piti: Soul Breaker 76lvl
L2RU
Sqnik: Rouge 86 / 75 WL / 75 WC / 75 DA  @ Lancer

R3act

Real Money Trading is Bad.

Alarion

Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Solar

to może oznaczać tylko jedno luna zdechła na dobre XD

Luna
Tyrteos: 80 lvl SM|75 lvl WC |DA 55 - Banned
Franz
Decimos: 82lvl PS|75 lvl WC |DA 70 -Śpi
Lancer
Decimos: 7x lvl PS

http://przypierdolek.mybrute.com/
Cytat: 120130 link=topic=27483.msg306926#msg306926

Ganymede

nope, trole pozdychaly, brawa dla modow/adminow

R3act

jeśli trole pozdychały to czemu tu jesteś?:o
Real Money Trading is Bad.

Ganymede

virisken

Cytat: R3act w Marzec 16, 2010, 10:58:43 PM
jeśli trole pozdychały to czemu tu jesteś?:o
trolosapiens, wymierajacy gatunek, zostawili go bo jest pod ochrona

ihateelfs

Co wy ciągle z tym trolem i trolem? Raz ,że określenie jest już tak stare ,że zarosło grzybem to jeszcze używacie go jako jedynego określenia każdego kto ma inne zdanie. Przez to forum naprawdę obniża swój poziom poprzez monotonię i umiejętnością przedstawienia ciągle tych samych prostych argumentów. Dajcie sobie już spokój.
TehLover EE 80 / TH 77; Teon: RedSky [BANNED]
Ardhin SD 83 / Saggi 77 / Destro 75; Teon: SilentHorrors [RETIRED]
NoBuffsForU EE 85 / SWS 77 / Tank 4x; Naia: GreenFire [BANNED]
TehLover Yul Saggi / Sigel Shillien Templar; Core EU: BlackAngels [RETIRED]

virisken

poniewaz na forum nie mozna przeklinac to trzeba bylo jakos inaczej nazwac karda i ganymede, wiec czemu nie trol?

Sethesh

W Twoim przypadku jest ten niepodważalny plus, że poza trolem można Cię jeszcze nazwać złodziejem, a co najważniejsze to nie będzie tylko czyjaś subiektywna opinia (Twoja opinia o Kardzie czy Ganym)  tylko fakt autentyczny. Co do określenia trol to ta nowomowa slangowo forumowa zawsze mnie rozwalała. Nie lepiej nazwać takiego Astile vel Belfegora po prostu zj3bem, albo najzwyczajniej w świecie debilem.

PS. Gdzie się podziały tamte flaimy niezapomniane :P. W pracy mi się czasem nudzi między jednym segregatorem a drugim. Poza tym pogoda taka zrypana. Popiszcie znowu coś głupiego - trochę śmiechu by się zdało

Pozdro
Sethesh lvl 83 Grand Khavatari / lvl 75 Gladiator / lvl 75 Shillen Knight / lvl 64 Blade Dancer
DeathAdders

Kard

Astilie określam mianem troll bo nie chcę obrażać debili :P
Nick Virisken można w dowolnej chwili zastąpić określeniem złodziej, bo większość osób na forum od razu wie o kogo chodzi :) choć i w jego przypadku określenie troll ma swoje uzasadnienie:
- pisze w tematach, które go nie dotyczą
- próbuje pouczać innych, choć sam swoją osobą i działaniem w społeczności L2 to dno tak zamulone, że nie ma się od czego nawet odbić

virisken

no widzisz, przynajmniej nie trzeba powtarac tego samego slowa w kolko :)
poza tym czemu uwazasz ze mnie ten temat nei dotyczy? nie masz pojecia co robie, gdzie gram, jakimi postaciami, wiec tutaj to gtfo.
ciekawi mnie fakt ze astilla=belfegor wedlug was skoro belfegor poszedl na teona astilla gra na lunie dalej...

Kard

Cytat: virisken w Marzec 17, 2010, 02:54:14 PM
poza tym czemu uwazasz ze mnie ten temat nei dotyczy? nie masz pojecia co robie, gdzie gram, jakimi postaciami, wiec tutaj to gtfo.
No to mnie nie dziwi, na twoim miejscu też bałbym się przyznać, to kolejna przypadłość każdego trolla, cholera wie gdzie się chowa :P
Cytat: virisken w Marzec 17, 2010, 02:54:14 PMciekawi mnie fakt ze astilla=belfegor wedlug was skoro belfegor poszedl na teona astilla gra na lunie dalej...
raaaaaaaaaaaatuuunkuuuuuuuuu troll się rozmnożył  :oops:

virisken

nie sie rozmnozyl, astilla po banie nie zaglada na to forum. nie mam w ogole pojecia kto to jest belfegor, ale napewno to nie ta sama postac.

dlaczego nie podam nicku? z prostej sprawy, postacie oddalem kumplowi, pewnie sobie gdzie lataja w katach czy chuch gdzie wie, a jakbys znal nick to by bylo pkowanie/raportowanie, wiec po co sobie komplikowac zycie? mnie to nie interesuje czy wam dobrze idize na lunie czy nie, czy macie duzo hero/zamkow/etc. natomiast bardzo lubie screen takie jak ten: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/f23a9c40362d7962.html
nie ma to jak spkowac fame'owcow na siege'u

Ganymede

-  styl flejmowania? (tu kard wrzucal cytaty)
- zryty beret
- przypadek?
Astilia  - Ostatnio aktywny:   Styczeń 11, 2010, 06:55:49
Belfegor - Data rejestracji:   Styczeń 13, 2010, 03:55:07

i mozna by tak jeszcze dlugo szukac podobienstw

- aaaa zapomnialem: obaj dostali banany haha  - w koncu

Chyba jedyne co ich roznilo to zmienne ip neozdrady jak w przypadku kazdego szanujacego sie trola ;)

Kard

virisken

co nie zmienia faktu ze koles byl afk, wiec raczej nie ma sie co rajcowac tym ze go zabiliscie. poza tym naszczescie juz od ponad miesiaca nie wlaczalem l2 ai wcale nie mam zamiaru, przynajmniej mam czas na wszystko :).

Cytat: Ganymede w Marzec 17, 2010, 05:02:15 PM
-  styl flejmowania? (tu kard wrzucal cytaty)
ok, jest podobny

Cytat- zryty beret
patrzac na twoje posty (czyli oceniajac przez ten sam pryzmat co belfegora i astille) to tu nie jestes lepszy od nich

CytatAstilia  - Ostatnio aktywny:   Styczeń 11, 2010, 06:55:49
so? to za bardzo nie ma nic do siebie

tak btw. astilla nie dostal bana juz wczesniej? (pytam bo nei pamietam)

CytatChyba jedyne co ich roznilo to zmienne ip neozdrady jak w przypadku kazdego szanujacego sie trola
o a to ciekawe, skad to wiesz? z tego co wiem to astilla laczyl sie przez proxy, wiec ip tu nie ma duzo do gadania..

Kard

Cytat: virisken w Marzec 17, 2010, 08:56:44 PMo a to ciekawe, skad to wiesz? z tego co wiem to astilla laczyl sie przez proxy, wiec ip tu nie ma duzo do gadania..
z tobą to takie pierdolenie o szopenie
ale co tam :)
wie o tym dokładnie z tego samego powodu co ty masz ta pewność, że
Cytat: virisken w Marzec 17, 2010, 08:56:44 PM
koles byl afk
ale widzę, ze o astili/belfegoru wiesz bardzo dużo, cóż tak to bywa, że swój na swojego szybko trafi, tylko nie za bardzo wiem którego z was bardziej obrażam, bo astilia jaki by nie był to do złodziejstwa raczej mu daleko...

virisken

to wrzuc wartosciowego screena ktory pokaze ze z nim walczyliscie. bo na tym co dales on ma w title wpisane, fame fame, stoi za bariera (czy nazwij to jak chcesz) - typowe miejsce do lezenia...
pierdolenie nie pierdolenie, ja mam jakies info ze zrodla ktorym moge dac ci kontraargument, ty takiego nie masz.
co do obrazania - mnie to ryba, keep going, klotnie na forum to jedynie (dla mnie) jakis trening, czlowiek sie zawsze uczy lepiej wyslawiac, dokladniej czytac, etc. :) a wyzywanie, coz to tak samo moge powiedziec ze ksiazka jest chujowa, bo nie podobala mi sie pierwsza strona/rozdzial

Kard

Cytat: virisken w Marzec 17, 2010, 09:18:01 PM
to wrzuc wartosciowego screena ktory pokaze ze z nim walczyliscie. bo na tym co dales on ma w title wpisane, fame fame, stoi za bariera (czy nazwij to jak chcesz) - typowe miejsce do lezenia...
Wiem, że to w twoim przypadku trudne, ale zaraz obok tego screena masz drugiego na którym już bardziej widać walkę, naprawdę w title ma tak wpisane? to ja sobie wpisze w title "Virisken to gej" i wówczas stanie się to prawdą?
Za barierą stoi?, przed chwila był na siege, koledzy ci screena wyjaśnili? jak tu cię nie nazwać trollem?

Cytat: virisken w Marzec 17, 2010, 09:18:01 PM-_-'enie nie -_-'enie, ja mam jakies info ze zrodla ktorym moge dac ci kontraargument, ty takiego nie masz.
Ojej ty masz aż takie źródła?, lol ty w ogóle czytasz co piszesz? Widzisz ja mam informacje z jeszcze wiekszego źródła niż twoje, wiec twoje źródło przegrało (to jest sarkazm - wole napisać bo nie zrozumiesz skoro takie bzdury piszesz).

Cytat: virisken w Marzec 17, 2010, 09:18:01 PMco do obrazania - mnie to ryba, keep going, klotnie na forum to jedynie (dla mnie) jakis trening, czlowiek sie zawsze uczy lepiej wyslawiac, dokladniej czytac, etc. :) a wyzywanie, coz to tak samo moge powiedziec ze ksiazka jest -_-'owa, bo nie podobala mi sie pierwsza strona/rozdzial
ciężko mi zrozumieć co ma książka do wyzywania, ale każdy ma swój świat...
n/c

Ganymede

patrzac na twoje posty (czyli oceniajac przez ten sam pryzmat co belfegora i astille) to tu nie jestes lepszy od nich
heh nie oczekuje od razu uznania od ciebie, ale chyba troche sie zapedziles w swojej obserwacji, zazwyczaj staram sie pisac zrozumialym jezykiem dla rozmowcy, nawet jesli ryzykuje zostac "pobity doswiadczeniem" no a jaki poziom reprezentowali w/w kazdy wie

CytatAstilia  - Ostatnio aktywny:   Styczeń 11, 2010, 06:55:49
so? to za bardzo nie ma nic do siebie

tak btw. astilla nie dostal bana juz wczesniej? (pytam bo nei pamietam)
nie musisz pamietac, po to wlasnie bylo to zestawienie, wystarczylo rzucic na nie okiem by kazda nawet srednio inteligentna osoba to zrozumiala, Ty jak widac nie zrozumiales....

...so look again

Cytat: virisken w Marzec 17, 2010, 08:56:44 PMo a to ciekawe, skad to wiesz? z tego co wiem to astilla laczyl sie przez proxy, wiec ip tu nie ma duzo do gadania..
wydedukowalem? W przeciwnym razie juz dawno by dostal banana bo admini nie mieliby zadnych watpliwosci, co do proxy - nie wiem to sie nie wypowiadam, calkiem jednak mozliwe.  Inna sprawa ze trolling w polskim (i nie tylko) necie pojawil sie wraz z dostepnoscia szerokopasmowek ze zmiennym IP, dzieki czemu kazdy dzieciak mogl rzucac miesem (prawie) bezkarnie, bo w momecie gdy dostawal bana po prostu resetowal modem i tak juz sie utarlo trol - neo kid.

virisken

Cytatwydedukowalem? W przeciwnym razie juz dawno by dostal banana bo admini nie mieliby zadnych watpliwosci, co do proxy - nie wiem to sie nie wypowiadam, calkiem jednak mozliwe.  Inna sprawa ze trolling w polskim (i nie tylko) necie pojawil sie wraz z dostepnoscia szerokopasmowek ze zmiennym IP, dzieki czemu kazdy dzieciak mogl rzucac miesem (prawie) bezkarnie, bo w momecie gdy dostawal bana po prostu resetowal modem i tak juz sie utarlo trol - neo kid.
jak sie laczyl przez proxy to nie miales za bardzo skad wydedukowac czy on ma neo czy nie..

Cytat
nie musisz pamietac, po to wlasnie bylo to zestawienie, wystarczylo rzucic na nie okiem by kazda nawet srednio inteligentna osoba to zrozumiala, Ty jak widac nie zrozumiales....

a bo jak ktos sie logowal w bliskich odstepach czasowych to znaczy ze to jest ejdna osoba...

Cytatheh nie oczekuje od razu uznania od ciebie, ale chyba troche sie zapedziles w swojej obserwacji, zazwyczaj staram sie pisac zrozumialym jezykiem dla rozmowcy, nawet jesli ryzykuje zostac "pobity doswiadczeniem" no a jaki poziom reprezentowali w/w kazdy wie

moze i sie starasz ale jakos super to ci nie wychodzi, tak samo jak im

Cytat
Wiem, że to w twoim przypadku trudne, ale zaraz obok tego screena masz drugiego na którym już bardziej widać walkę, naprawdę w title ma tak wpisane? to ja sobie wpisze w title "Virisken to gej" i wówczas stanie się to prawdą?
Za barierą stoi?, przed chwila był na siege, koledzy ci screena wyjaśnili? jak tu cię nie nazwać trollem?
jakiego screena? w waszym suoer rekrutancyjnym topicu nic nie ma.
zazwyczaj jak ktos wpisuje w title fame to znaczy ze nie ma zmiaru sie mieszac w walki, jest ogolno przyjety standard w tej grze. Tak dlugo grasz i nie wiesz?
na tym screenie jedyne co widac to ze on lezy za ta bariera a nie widac gdzie byl przed chwila, wiec patrzac na tego screena to jest jeden wniose -> was 7 zabilo 1 afk hero i prawdopodobnie dwoch innych afk playerow

btw:
Cytatale zaraz obok tego screena masz drugiego na którym już bardziej widać walkę, naprawdę w title ma tak wpisane?
tak sie plujecie na belfegora i astille, a sam kurde nie mozesz dobrze zdan poukladac. na przyszlosc pamietaj zeby je oddzielac kropka, bo skladnia zacytowacnego wyzej kawalka nie jest zbyt poprawna

CytatOjej ty masz aż takie źródła?, lol ty w ogóle czytasz co piszesz? Widzisz ja mam informacje z jeszcze wiekszego źródła niż twoje, wiec twoje źródło przegrało (to jest sarkazm - wole napisać bo nie zrozumiesz skoro takie bzdury piszesz).
zrodlo = astilla, lepszego chyba meic nie moge, i napisalem jzu o nim wczesniej. chodzilo mi poprostu o to ze twoja teoria jest wyssana z palca bo nie masz jej jak udowodnic.

z wyzywaniem to chodzilo mi o to )moze jak napisze to tak zrozumiesz) to mozesz pluc dalej, mnie to nie przeszkadza tylko sie nie dziw ze ludzie cie biora za idiote bo znaja cie tylko z forum, tak jak ty mnie i stad twoja opinia (a forum i gra to nie wszystko)