Luxury Shop

Zaczęty przez Gold dragoN, Listopad 27, 2005, 04:44:33 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Gold dragoN

WItam. Słyszałem coś o tym sklepie ale nic o nim nie wiem... czy ktoś mógłby mi to przybliżyć np. jego położenie co w nim jest do kupienia...

BYł bym wdzięczny...

NARQ :)
The Abyss x3:

Insomnia clan www.insomnia.home.pl

Ten rozdział życia mam już za sobą

Na Forum od
    Listopad 27, 2005

Lachman

Sklep położony jest w mieście Giran (nie podam ci dokładnego położenia niestety) i można w nim kupić rzeczy C grade ale tylko niektóre. Za wszystkie akcesoria które chciałbyś tam kupić płaci się kryształami D i C grade (można je nabyć od dwarfów ale to już oddzielny temat :wink: ) Na niektórych serverach można kupować np. itemy questowe za adena, ale poza tym wszystko tam jest za kryształy, i są tam tylko itemy C grade, nie ma B, A itd.

Gold dragoN

acha spox:)thx

a jakie tam sa miecze do duali? jak ktos wie? bo szykuje sie do PVP z kolega i mam tylko D grade wyposazenie

MAM 42lvl Gladiator

serwer Zenith x5
The Abyss x3:

Na Forum od
    Listopad 27, 2005

Tyr

duale mozna tylko zrobić ! tzn. kupujesz np: Elven Sword i Elven Sword i idzesz do kowala i u niego się robi Elven Sword*Elven Sword czyli duale :D
A crystal shop jest: stać plecami do katedry! w Giran. Patrz na mape, będę 3 rozgałęzienia i idz to na prawo! poźniej druga wnęka na lewo. I idź do budynku w środku będzie krasnal i jakś kolesiówka ;D
Jeśli ci pomoglem to nie bój się dac mi pochwały :D taki zielony + na prawo :D
Lineage 2 Classic EU

Gold dragoN

no niestety wiem jak sie robi duale :twisted: mi chodzi o przyklady mieczy jakie tam moge znalezc, np. Stormbriger lub co...po prostu jakie znajde tam miecze :D

pytam bo chwilowo grac nie moge (problemy techniczne) i nie wiem czy tam sie w ogóle wybierac...

i to by bylo na tyle :D
The Abyss x3:

Na Forum od
    Listopad 27, 2005

Rake

Z broni dostępnych w lux shopie wymienię tylko te "top"
miecze: delusion
laski:sage staff
fisty:chakram
łuki: akat long bow
polearm:poleaxe
Toporków nie pamiętam :D
[

Veltres

W luxury są dwa miecze C grade Stormbriger i Sword of Delusion. Na twoim lvl połącz sobie dwa stormbringery bo to C grade (175 p. atk)  , inna kombinacja tych mieczy to B grade. Pózniej od 52 lvl połącz dwa delusiony i to na jakis czas powinno ci wystarczyc  :)
L2 Paradise  #Aurora
Silver Ranger -- 5x -- Soriuss
http://s4.bitefight.pl/c.php?uid=54105

Gold dragoN

The Abyss x3:

Na Forum od
    Listopad 27, 2005

Tyr

Lineage 2 Classic EU