Skad [color=red]wziąć[/color]?:O

Zaczęty przez Gold dragoN, Listopad 28, 2005, 03:24:10 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Gold dragoN

WITAM.... Czy moze wiecie skad wziąć takie itemy jak DRAGON SLAYER lub MAJESTIC HEAVY?

pytam z czystej ciekawosci bo nie ma ani w sklepach(lol:P) ani recipe na nie :roll:
The Abyss x3:

Insomnia clan www.insomnia.home.pl

Ten rozdział życia mam już za sobą

Na Forum od
    Listopad 27, 2005

Rake

To już zależy od serwera na którym grasz.Jeśli nie jest to serwer c3 to zapomnij o takich cudeńkach :D Są to bowiem rzeczy A grade.
[

Gold dragoN

spoko gram na ZENITH x5 C3 DRAGON CHRONICLE :shock:

DRAGON SLAYER jest S grade to po 1 teraz jak juz wiesz to bedziesz wiedzial skad wziąć te cudenka?? o i jeszcze SWORD OF DAMASCUS dual do Glada :twisted: lub BLUE WOLF :P
The Abyss x3:

Na Forum od
    Listopad 27, 2005

Rake

Misiu kolorowy Dragon slayer to A grade wiem bo sam z nim biegałem więc nie pleć bzdur :lol:  Na potwierdzenie masz tu link: http://www.lineage2.com/Knowledge/item.htm
A zdobyć je możesz niemal wyłacznie z raid bossów lub z mobów w katakumbach i nekropoliach.
[

Gold dragoN

acha jesli A grade to spox sorki :lol:

Raid Boss znaczy co :shock:

bo nie slyszalem takiej nazwy

jakies przyklady?? :D

a cos na temat np. Majestic Heavy lub tych innych??
The Abyss x3:

Na Forum od
    Listopad 27, 2005

Imanel

Cytat: Gold dragoNacha jesli A grade to spox sorki :lol:

Raid Boss znaczy co :shock:

bo nie slyszalem takiej nazwy

jakies przyklady?? :D

a cos na temat np. Majestic Heavy lub tych innych??

Raid Boss - cholernie dobre mobki z cholernie duza iloscia hp.... samemu zabicie jest nie mozliwe przyklad : Anakim ,
L2 - koniec
Forum - jeszcze nie ;P
RO - moze niedługo zaczne xD

Skrzat

to sa mobki gdzie zeby otrzymac powiedzmy to sobie umownie "zwartosc" raid bossa, roznica lvla tego ktory najwiecej zadal obrazen raidowi, i lvla bossa, nie moze przekraczac 3, wiec stad nazwa "rajd" boss, bo zeby cos z tego miec nie moze go zabic 1 postac high lvl, tylko 50 low lvl ;]
Skrzat to faja....

Ustaw w swójej sygnaturce i pomóż Skrzatowi zdobyć dominacje nad światem

Rake

Nie do końca jest tak jak mówisz skrzacie.Na raid bossa zabiera się paru nukerów i jedna czy dwie postacie właśnie z róznicą lvli nie przekraczającą trzech w stosunku do lvl'u bossa.Nukerzy walą ile wlezie a na samym końcu gdy boss ma już minimalną ilość hp wkraczają gracze z wymaganym lvl'em i wykańczaja go. Ta taktyka działa,sprawdzone na duuużej ilości raid bossów :twisted:  Wszystko opiera sie na zadaniu ostatniego ciosu.
[

Gold dragoN

The Abyss x3:

Na Forum od
    Listopad 27, 2005