Gladiator [Glad]

Zaczęty przez Dohid, Listopad 27, 2006, 06:48:51 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

jac0l

Może jemu siadł kryt ze skilal a tobie nie? ;x
CytatGimnazjaliści moderatorami forum. To smutne.

Cytatserv na max 2-3h mam all +16 i co dalej

jyq

Te duele robilismy kilkanascie razy i zawsze taki sam dmg byl gdy siadl cryt to u niego bylo 3,5 k a mi 2,5 k (w duelach uzywalismy praktycznie te same skille w tym samym czasie smiesznie to wygladalo ale co zrobic :D) moze ktos powie co i jak :D ?

Kwadrat

pewnie mial enchantowany duelist spirit, albo wbil final secret. mozliwosci jest mnostwo i nie chce mi sie ich wypisywac, zbuduj po prostu jak najlepiej postac (dye -9dex + troszeczke ogarniania i kladziesz 90% gladow na 90% serwerow)

jyq

mam takie dye ... -9dex +5 str +4 con ... kladzie mnie jak dziecko. A gram juz dluugi czas na 100% nie enchantowal duelist spirit (bo nie mozna) final secret tez nie wlaczyl :/ bo nie bylo takiej animacji ...

Rusoma

Cytat: jyq w Marzec 09, 2010, 04:29:04 PM
Mam kłopot. Gram gladem juz dlugi czas. kiedys mialem duele z taki jedym gladem wszysko to samo (bez certow i atrybutow). I tu rodzi sie kłopot ... te same buffy a bilem go po 1,4 z tss a on mnie za 2,3 jak to sie stalo ? jak to mozliwe ? jak to zrobic by bic tak jak on (mialem z nim pt ---> patrzalem buffy pokazywal seta bron jew nawet dye takie same) czy moglby ktos mi to wyjasnic. Thx z gory

-Użył ultimate secret
-miał enchantowanego duelist spirit i go użył
-miał wyższy lvl i nie mówił prawdy
-gwiazdy ułożyły się w jednej linii i on miał same cryty a  Ty w ogóle

więcej opcji nie przychodzi mi do głowy.
Cytat: nenef w Luty 07, 2010, 05:05:21 PM
o czym ty znowu pieprzysz? nie gram na wrath i gral nie bede...jak umiesz czytac to bys wyczytal, ze przenosimy sie na nowego dexbounda /rpg club. jakich nas rushowaliscie? o ile sie nie myle to od miesiaca nie jestem w ph, a dh na epiki nie chodzi. btw. jesli to byly 2 pt to nie mam pytan =]

skoncz juz wreszcie klamac czlowieku, bo jeszcze troche i zaczniesz wlasnej matce wmawiac, ze jestes synem Baracka Obamy i Paris Hilton...
p.s dales mi minusa i mi sie przykro zrobilo raziel :<

Wiemy lol :<

jyq

To jest hr i ja mialem 85 lvl ^^ final secret nie uzyl jedynie to ze mogl miec enchantowany duelist spirit

Kwadrat

no to enchantowany ds na +30 i wychodzi taki dmg

jyq

gralismy 1 dzien i to 1% na wydropienie GC wiec na 100 % nie mial wyenchantowanych skilli

kusmi19

Jak już wczesniej mowilem mam duelista na 78lvl i pytanie do was..jakie polecacie subki i jakie certyfikacje? Gram na serverze Wrath x9 a wiadomo ze tam najwiecej nukerow.

kusmi19

Ale proszę o normalne odpowiedzi:)

wodzu3000

bd/sws/wc - zalezy co klan potrzebuje - 2x m def + celestial
tyrek/destro/warlord - co szybciej wyexpisz - 2x m def + max cp
tank - 2x m def + chance ud LUB tyrek/destro/warlord - czego nie wziales wczesniej - 2x m def + triger haste

Blitz

Cytat: jyq w Marzec 09, 2010, 04:29:04 PM
Mam kłopot. Gram gladem juz dlugi czas. kiedys mialem duele z taki jedym gladem wszysko to samo (bez certow i atrybutow). I tu rodzi sie kłopot ... te same buffy a bilem go po 1,4 z tss a on mnie za 2,3 jak to sie stalo ? jak to mozliwe ? jak to zrobic by bic tak jak on (mialem z nim pt ---> patrzalem buffy pokazywal seta bron jew nawet dye takie same) czy moglby ktos mi to wyjasnic. Thx z gory

mi sie wydaje ze on mial sonica na maxa, a ty tylko na 4

widelec

pytanie na co lepiej enchantować skilel glada dany element jaki mam w dualu czy enchant dypu duel?
150 earth dual - skille na +9 earth czy 150 earth dual - skille na +9 duel?
Spotkałem się z opinią że po uj wkładam stony w dual skoro chce zrobić enchant na duel, ale chyba te stony i tak dają coś na +dmg do skilla?

Kwadrat

enchantuj na element, inaczej nic Ci nie da

widelec

z tym 150 to było teoretycznie :D, w chwili obecnej mam 35 i sie zastanawiam...
Co będzie lepsze? Element czy dual, co będzie mocniejsze :D? Czy na jedno wychodzi. Duela nikt nie zresistuje w armorze raczej.

Leningrad

duel to nie jest element zeby mozna ta opcje bylo resistowac w armorze, poza tym jest calkowicie do dupy w porownaniu do enchantu na element

Cytat: Winiek w Luty 24, 2010, 03:32:50 PM
A normalnie tam mi piwo sprzedawali, jaram sobie tam, 0 odzywu do mnie...a teraz -_-' wie co będzie i o co chodzi, bo nam kazał dowodzikami poświecić na następny raz...  :dry:
A niedługo dobra impra tam będzie... :x
TECHNO ZDECHLO JEDZIEMY DO ENERGYYYYYYYYY

Bled

ma ktos dostep do listy enchantu skilli glada?

Gatz

Cytat: Kwadrat w Marzec 21, 2010, 04:29:38 PM
enchantuj na element, inaczej nic Ci nie da

Czyli, element nie daje nic boosta do dmg z regularow?
I czy faktycznie nie lepszym wyborem bedzie +duel, gdy jest 150 w broni przeciwko 150 w zbroi na dany element? (przyjmujac, ze 150 to max).

Azella

max jest 300 albo 240.

Skile enchantujesz na dany element więc ze skili bijesz mocniej....
Quis penis aquam turbat? sie pytam!!!

Madith

max w broni to 300,

Jezeli wbijesz attri do duali to z regularow tez zwrasta Ci dmg ale nie duzo (roznica widoczna zwlaszcza na mobach z wekness na twoj attri), natomiast skill na +1attri jaki masz w broni juz zwieksza Ci o 75% dmg vs 0 resist. A potem im wiecej ++ tym wiekszy dmg. No i im wiekszy enemy ma resist na twoj attri tym twoj dmg mniejszy.

dlatego imo enchant na ele > duel.
Arrissa, Franz
ADV80+/WC75+ nobless //retired

Kherith, Lancer
GH84+/DA75/WL75/BD62+  //retired

Madith, Core
Yul 85+                                  //retired

Diablo 3 Clan League

Gatz

Cytatnatomiast skill na +1attri jaki masz w broni juz zwieksza Ci o 75% dmg vs 0 resist
Ale mi chodzi o sytuacje gdy wysokosc resistu jest rowna wysokosci atrri w broni (przyklad o ktorym wspomnialem: 150 w broni vs 150 w armorze). Czy w takiej sytuacji dmg nie wzrasta w ogole? A jesli wzrasta, to czy czasem nie korzystniejsze jest +duel?

Blitz

+duel jesli masz mozliwosc wbicia skilla na wiecej niz +20

Kwadrat

Cytat: Gatz w Marzec 24, 2010, 03:21:54 PM
Cytatnatomiast skill na +1attri jaki masz w broni juz zwieksza Ci o 75% dmg vs 0 resist
Ale mi chodzi o sytuacje gdy wysokosc resistu jest rowna wysokosci atrri w broni (przyklad o ktorym wspomnialem: 150 w broni vs 150 w armorze). Czy w takiej sytuacji dmg nie wzrasta w ogole? A jesli wzrasta, to czy czasem nie korzystniejsze jest +duel?
wzrasta, ale nie az tak duzo. ale liczysz na to, ze przeciwnicy beda mieli full resist na twoj element?
enchant na ele >>>>> enchant na duel

zuupa

Takie pytanie odnosnie augu. Jesli na oly nosimy duale Tallum*DLE i chcemy sobie wrzucic jakiegos buffa z augu z innej broni to jest problem? Tracimy wtedy hp/cp/mp z bonusu z SA? Czyli trzeba sie ograniczac do tych duali ewentualnie wersja dla bogatych - zaopatrzyc sie w pare takich?

pigulec

Chyba to jest oczywiste, że jak zdejmiesz np, broń z health i później znowu ją założysz to nie będziesz miał full hp.