Outcasters - pytania, odpowiedzni, opinie

Zaczęty przez Sebal, Grudzień 01, 2009, 07:54:00 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

damoon

chyba troche mylicie pojecia. Bardzo mało jest 100% boxów. Tyle, że jako młody klan bez wojen możecie w niepełnym party ( i nie tylko xpic jak widac na screenach) a u nas już taka sztuka nie przejdzie.

Chiniol

Tak, gram z wami w ally i wiem jak sytuacja wyglada... Takie pieprzenie ze bez boxsow, 100% online kazdy na sobie itp mozna wsadzic miedzy bajki. Jednakże nie wyżyte dzieci neo, pare imbecyli musi z tego robic drame i wyprodukowac nastepne 5 stron spamu, tylko po jakiego grzyba, beda z tego jakies korzysci?

Chiniol

Cytat: lempartus w Luty 03, 2010, 07:46:51 AM
....
Dotarliśmy na miejsce. Na wzgórzu, przed nami znajdowały się umocnienia Fortecy, wewnątrz której kłębili się obrońcy

Mimo wściekłych ataków obrońców,  nic nie mogło powstrzymać tego co nieuchronne.
Forteca przechodziła w nasze ręce
...

Tak dla przykladu... rozumiem ze NomenNescio, Dominator 79 nie jest boxsem i chlopiec sie loguje na siege aby wam pomagac.

Azella

chiniol ale się ostatnio hejterem zrobiłeś :)
Quis penis aquam turbat? sie pytam!!!

DonK.

Hapszasin

ex- DoomCryer 82/sps@Lancer
ex- PhoenixKnight 81/sr/wl@Lancer
/get.your.envelopes_ _time.to.address.the.haters/

damoon

Alarion

Cytat: Chiniol w Marzec 24, 2010, 11:49:19 AM
Tak, gram z wami w ally i wiem jak sytuacja wyglada... Takie pieprzenie ze bez boxsow, 100% online kazdy na sobie itp mozna wsadzic miedzy bajki. Jednakże nie wyżyte dzieci neo, pare imbecyli musi z tego robic drame i wyprodukowac nastepne 5 stron spamu, tylko po jakiego grzyba, beda z tego jakies korzysci?

Ale z czego ten twój hate wynika, bo nie kumam...?

Na tej fortecy, co Lemp dał screena 1-2 dni temu, jedyny box jaki mógł być, to właśnie ten OL. Sporadycznie się zdarza, dane constas boxuje (jeżeli nie ma, a zazwyczaj są) WC swoich. Nie wiem jak wy, ale ja średnio widzę sens boxowania na siłę BD, SWS, czy kogoś innego niż WC. Te profki muszą być live, a jeżeli ich nie ma, to za dużo bałaganu się robi boxując je.
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

tytusDeZoo

Dlaczego klan ktorego WC nie maja jeszcze cov (nie wszytkie  :) )  boxuje OL na 79 levelu ... Hmm niech pomyslee ...
Kurcze nic mi nie przychodzi do glowy ...  :shock:
Veve 99/97 Feoh Wizard Core server
Tytus 92 Feoh Wizard Lancer server
Ais / Yans / Atomek / Kylal / VeveLaBoo Nightmare DN server

Azella

flame z ally czata przeszedł na forum...

nice  :P

Alarion

Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Chiniol

Cytat: Azella w Marzec 24, 2010, 12:00:31 PM
chiniol ale się ostatnio hejterem zrobiłeś :)

To nie hate! ale denerwuja mnie wypowiedzi typu...

Cytat: lempartus w Marzec 24, 2010, 12:10:59 AM
Cytat: TheMyth w Marzec 23, 2010, 05:49:15 PM
hmm a ile z tego to boxy :P

po co nam boxy skoro mamy żywych klanowiczów?
zresztą jesteście z nami w ally to dobrze wiesz jaki mamy online
Cytat: sommer w Marzec 23, 2010, 08:31:29 PM

niestety mamy dopiero 7 lvl klanu i niemamy ,miejsca na boxy  :noob:
Cytat: tytusDeZoo w Marzec 23, 2010, 06:19:44 PM
Niestety jestesmy zbyt młodym klanem zeby mieć boxy nie to co wy :)

na -_- to komu!?

Cytat: Azella w Marzec 24, 2010, 12:44:28 PM
flame z ally czata przeszedł na forum...

nice  :P

Ally czat milczy i jest czysty jak lza

Azella

w/e

generalnie fajnie się to czyta co wy wypisujecie :)

lempartus

Chiniol żal z Twojej wypowiedzi aż bije w oczy.

Zamiast się wpierdalać w naszą rekrutacją zajmij się może klanem w którym jesteś.
Lider party  Luciferion
Troszczymy się o wszystkich
www.outcasters.info

Cytat: NotTheFakeTazman w Wrzesień 23, 2012, 08:14:20 PM
Masz racje pala mi stoi jak mysle o antku i baiumie .

TheMyth

Hiawatha (Swords) Lancer

DonK.

Hapszasin

ex- DoomCryer 82/sps@Lancer
ex- PhoenixKnight 81/sr/wl@Lancer
/get.your.envelopes_ _time.to.address.the.haters/

Eido

To już wiemy jak Donka sprowadzają na ziemie :P. Nie wiem po co cała ta gadka o boksach, jeśli sytuacja tego wymaga  to się odpala... inaczej trzeba by siedzieć w mieście patrząc się na NPC-kow.

Chiniol

Cytat: lempartus w Marzec 24, 2010, 01:06:21 PM

Zamiast się wpierdalać w naszą rekrutacją zajmij się może klanem w którym jesteś.

Pragne zwrocic uwage iz topic w ktorym prowadzimy te jakze interesujaca oraz wnoszaca co nie co do image OC dyskusje, NIE JEST TOPICKIEM REKRUTACYJNYM. Przypominam topic w ktorym sie znajdujemy to "Outcasters - pytania, odpowiedzni, opinie" wiec pytamy i odpowiadamy, oraz wyrabiamy sobie opinie.

Po drogie, rownie dobrze moge napisac abys ograniczyl swoja propagande rekrutacja do topicku, "Outcasters - wątek informacyjno- rekrutacyjny"   

netheril

spokojnie lemp. chiniol jest zly bo nie udalo mu sie zajebac nam ludzi z klanu do siebie...  :oops:
Klotnie na forach internetowych sa jak zawody w zakladzie psychiatrycznym... Czy wygrasz czy przegrasz to i tak jestes pojebany...

lempartus

Ja jestem jak najbardziej spokojny. A zaklinanie przez niektóre osoby rzeczywistości nie sprawi że czarne stanie się nagle białe.

Zapraszamy do nas do klanu, gdzie:
1. Nie ma kółka adoracji Cl-a - system constans party a nie komuna
2. Wieczorem online przekracza 30 osób
3. Gdzie są osoby z lvl=ami od 1 do 79, więc nawet początkujący na tym serwie znajdzie swoje miejsce i nie będzie skazany na samotne bicie lvl-i.

Aktualnie liderzy party poszukują:

1. Shinchan 1 x dd, 1 x bish (lvl 60-70)
2. Słon -  1 x dd, 1 x bish  (lvl 40+)

Ponadto w klanie mile widziani, 2 x sws, 2 x bd, 1 x EE oraz wszystkie osoby lubiące i chcące się bawić
Lider party  Luciferion
Troszczymy się o wszystkich
www.outcasters.info

Cytat: NotTheFakeTazman w Wrzesień 23, 2012, 08:14:20 PM
Masz racje pala mi stoi jak mysle o antku i baiumie .

Compeed

Cytat: lempartus w Marzec 24, 2010, 03:59:54 PM

A gdzie to kółko niby jest?

Yettos

Cytat: netheril w Marzec 24, 2010, 03:41:31 PM

spokojnie lemp. chiniol jest zly bo nie udalo mu sie -_-'ac nam ludzi z klanu do siebie...  :oops:

Poki co dalej czekamy na screeny na ktorych widać oferty przejścia do Tau za set s80. Zresztą nawet nicku osoby która to pisała nie podaliście, bujać to my a nie nas i takie tanie teksty sobie możecie w .... wsadzić.

Cytat: lempartus w Marzec 24, 2010, 03:59:54 PM

A o kółku adoracji CLa pewnie świadczy to że na ruoffie gram tydzień a kolejne sety czekały na mnie jeszcze zanim lvl wbiłem, widać dobrze musiałem dogodzić naszemu CLowi bo jakoś ciężko mi wyobrazić sobie coś takiego w OC.

Quentim

Nie ma to jak dobrze zgrane ally... Wypowiedzmy nawzajem wojny, wreszcie cos sie bedzie dziac :>

Cytat: Alarion w Marzec 07, 2013, 08:44:01 AM
na razie chodzi by poinformować dużą ilość osób, szczególnie, że tym razem uczestnictwo za darmo, więc jak pisałem, nawet forumowi prosi mogą się popisać swoim skillem w "nabijaniu" : )

Bled

Haakon

Ogólna sytuacja i drama która się rozgrywa krąży wokół rekrutów. Każdemu zależy na tym żeby w SWOIM klanie było więcej ludzi co daje więcej możliwości. Myśle że czas zakończyć tą drame. Zaróno z jednego jak i drugiego klanu były i BEDA transfery ludzi tylko że w jednym z nich nie robi się z tego dram na kilka stron forum. PEACE :P