"error" -> gra przestaje reagowac

Zaczęty przez qbek99, Marzec 25, 2010, 10:42:49 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

qbek99

witam
na wstepie przepraszam z gory jesli umiescilem temat w zlym dziale/zle nazwalem itp. Opcji 'szukaj' uzylem, niestety bez rezultatow :(
Problem na jaki napotykam jest nastepujacy -> w momencie wchodzenia/teleportu do Giran (nie wiem czemu gra uparla sie akurat na TO miasto, moze dlatego ze najwiecej ludzi) gra przestaje mi reagowac na jakiekolwiek sygnaly z klawiatury lub myszki. Nie jest to typowa zwiecha, bo widze wszystko co sie dzieje dookola, ludziki lataja, pisza na shoucie itp, jednak postac sie nie rusza, inventory nie otwiera, menu gry nie reaguje. I kaplica, jedyne co zostaje to ctrlaltdel i zabicie procesu gry. Zeby bylo smieszniej, to gra robi mi tego psikusa calkowicie losowo, tj czasami wchodze do giran i wszystko cacy, czasami po zwieszce "wystarczy" parokrotny restart, no ale przewaznie jak juz sie zwiesi to jedyne co mi pozostaje to zalogowanie sie z innego kompa na konto i wyjscie z giran - - . Placz jest straszny , a godzinne przeszukiwanie googla w niczym mi nie pomoglo :( . Dlatego zapytuje -> mial ktos podobny problem, umial sobie z nim poradzic, moze doradzic co robic ? Z gory dziekuje za wszelka pomoc .
Gram na Hellboundzie, na serwerze arion . Komputer to athlon64 4000+, 1gb ramu i radeon hd3650 (nie wiem czy to moze byc wina kompa, no bo qrde tragiczny nie jest, a na netbooku ktory jest milion razy gorszy problem nie wystepuje o0)